DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Не идеализујемо оне које волимо, идеализујемо оне у које смо заљубљени. љубав је једно, заљубљеност друго.. иако иду руку под руку често.. Ovo je najbolji odgovor na temu, ko da sam ja pisao Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ovo je najbolji odgovor na temu, ko da sam ja pisao Опа, још једно пиво за мене. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Nene decace, pobrkao si dizne prioritet :0102_laugh: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2014 ...ljudi ne zele da prihvate mane i nedostatke svojih rodjaka ili prijatelja jer bi onda morali da se distanciraju od njih....zive ljudi i zabludama i iluzijama.... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 ...ljudi ne zele da prihvate mane i nedostatke svojih rodjaka ili prijatelja jer bi onda morali da se distanciraju od njih.... Не би морали... једностааавно их прихватиш такве какви јесу. Ето мој ћале је рецимо неодговоран кад сам ја ту питању. Шта год д треба д ми зврши, он то заборави... мене је то пре много иритирало.... Онда сам решио да га прихватим таквог какав јесте и сад или завршавам сам, ако постоји било који начинвно или га једноставно смарам као покварена плоча тако што му стално понављам - маркица за књижиу, маркица за књижицу Моја мајка например, много прича. Не стаје. И то скаче са теме на тему немогуће је испратити понекад.. ја сам јој рекао, мама, ја ћу д се искључујем и нећу да те слушам јер не могу да те испратим када кренеш неке своје приче и једноставно одем у офф... пролази ми кроз уво и не реагујем док не каже нешто битно или конкретно. Па може о њеним колегиницама с посла да прича три дана, мени не смета, иако ме је пре иритирало. Наташа81 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ето мој ћале је рецимо неодговоран кад сам ја ту питању. Шта год д треба д ми зврши, он то заборави... ccc..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 ...ljudi ne zele da prihvate mane i nedostatke svojih rodjaka ili prijatelja jer bi onda morali da se distanciraju od njih....zive ljudi i zabludama i iluzijama.... Ti ne pises mnogo, al kad napises onda pogresis :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2014 pogresis cenis....? Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 To je zato sto si navikla na copy paste, al polako, draze mi je i kad pogresis a pises sopstvenim recima Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2014 al polako, draze mi je i kad pogresis a pises sopstvenim recima velika je ljubav tvoja brate......hvala ti sto pratis moj rad.....i veoma cenim napor tvoj... Иван Ивковић, LISA, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Eto vidis, ko od sale si me nadmasila u sali, respect! :good2: :0102_laugh: LISA је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 ...да ли им је тако лакше да иду кроз живот...? да ли не могу да поднесу евентуелно разочарање...? да ли се плаше повређивања...? или пак самоће....? Hoće to od sujete, ljudi vide ono što sebično žele da vide pa se razočaraju kad se uvere da toga nema. Malo lepši razlog je da eventualno naslućuju čoveka kakav će biti u Carstvu (uslov za ovo je da stvarno volimo nekog). Izaberite sami... arizan and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Malo lepši razlog je da eventualno naslućuju čoveka kakav će biti u Carstvu izabrala.... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 izabrala.... To je zapravo mnogo lepši i bolji razlog... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Tek kad nekoga zavolimo ne možemo se pomiriti sa idejom njegove konačnosti, tek tada počinjomo "slutiti" besmrtnost, a ona je temeljna crta svake savršenosti LISA, JESSY, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука