JESSY Написано Септембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Hali Gali Halid - Mirela "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Natasa Млађони, Phoebe and Zero је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Cecilia::Eyes - Song for Alda "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Cecilia::Eyes - Loreta "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=vnyPULYi1WoAh. :1312_womens: JESSY and Млађони је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Phoebe and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Moja omiljen, doduse, zbog teksta ne imena.... Juanito and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Да се разбије мит да је снимио једино Крчму у планини. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука