Jump to content

Космополити и националисти

Оцени ову тему

Препоручена порука

А да си уопште прочитао то што си прекопирао, видео би и ово:

Да човек не поверује...

Jeste, ali to nista ne menja na stvari da je Pupin osecao rasnu mrznju prema nemcima .... A na to je reagovao Milosavljevic kada sam napisao da je Pupin bio vatreni nacionalista ... A jeste bio.

U stvari, on govori o rasnoj mrznji, odnosno o nekakvom sovinizmu prema nemcima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja sam kosmosrod i politaljub.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Jeste, ali to nista ne menja na stvari da je Pupin osecao rasnu mrznju prema nemcima .... A na to je reagovao Milosavljevic kada sam napisao da je Pupin bio vatreni nacionalista ... A jeste bio.

Као клинац. А онда га је она дивна мајка одвратила од тога, баш као и сами Немци, када их је заиста упознао. И тада је написао да је та иста мржња нешто одвратно, што и јесте. Прочитај текст, нисам плаћен да ти препричавам. У сваком случају, Пупин је био ЧОВЕК, величина, и заиста ружно звучи кад га неко попут тебе узима у уста да би оправдавао билбијање. Имаш милион других начина за лупетање.

Подели на овим сајтовима

Ja sam Spiderman ...

Ja sam samo Bruce Banner :ani_biggrin:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Да човек не поверује...

Знаш  шта је најгоре.. мени није јасно како је он толико сигуран у себе и када баљезга толико очигледне глупости.

Просто му се дивим. 

Тај ниво егоцентризма нисм видео одавно....

ево и даље тртља..

A na to je reagovao Milosavljevic kada sam napisao da je Pupin bio vatreni nacionalista ... A jeste bio.

То је је веорвнто научио од шешеља - 1000 пута поновљена лаж постаје истина. 

Ако је пупин ватрени наационалиста, ја сам ултрадесничар. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Као клинац. А онда га је она дивна мајка одвратила од тога, баш као и сами Немци, када их је заиста упознао. И тада је написао да је та иста мржња нешто одвратно, што и јесте. Прочитај текст, нисам плаћен да ти препричавам. У сваком случају, Пупин је био ЧОВЕК, величина, и заиста ружно звучи кад га неко попут тебе узима у уста да би оправдавао билбијање. Имаш милион других начина за лупетање.

Naravno da je sovinizam odvratan ... I mrznja bilo koje vrste. Ali opet tvoja nervoza nece promeniti nista od toga da je Pupin bio nacionalista . I to ne kao klinac vec kao mlad covek i student ...

Подели на овим сајтовима

Исто колико је Црвени Барон либертаријанаац.  :))  :))  :))

Samo potvrdjujes da ili ne znas da citas pa nisi procitao ni tekst sa pocetka a ni tekst koji je postavio Juan ili da jednostavno po obicaju mlatis ...

Подели на овим сајтовима

Samo potvrdjujes da ili ne znas da citas pa nisi procitao ni tekst sa pocetka a ni tekst koji je postavio Juan ili da jednostavno po obicaju mlatis ...

Добро космополито.  :))

Ти косполита,

Пупин националиста.

Ја млатим. 

То су три велике истине овог света  :))

Подели на овим сајтовима

Ako је пупин ватрени наационалиста, ја сам ултрадесничар. 

:)):))

Ti si ultra carapan ....

Hahahahahhaha....

Подели на овим сајтовима

Знаш  шта је најгоре.. мени није јасно како је он толико сигуран у себе и када баљезга толико очигледне глупости.

Просто му се дивим. 

Тај ниво егоцентризма нисм видео одавно....

ево и даље тртља..

Нисам стручан. Знам помало да анализирам бројеве, симболе и сличне ствари, али ентитет звани ”Црвени Барон” превазилази моје могућности. Враћам се на имплицитни игнор мод...

Подели на овим сајтовима

Нисам стручан. Знам помало да анализирам бројеве, симболе и сличне ствари, али ентитет звани ”Црвени Барон” превазилази моје могућности. Враћам се на имплицитни игнор мод...

Да си знао да ћеш да имаш овакву прилику, ја бих се кајао што нисам узео минор психологију...

Подели на овим сајтовима

Да си знао да ћеш да имаш овакву прилику, ја бих се кајао што нисам узео минор психологију...

Hahahaha..pa ti si razmisljao i da ides u skolu?

:)):))

Opa bato ... Imas plusic od mene ....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...