cloudking Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Izuzetno. Dugo se Srbi nisu mogli podiciti sa vecim covekom. Trebalo bi iz fazona jednog dana svi forumasi da se dogovore i da se slazu sa svime sto napises... Mislim da bi taj dan za tebe bio jednak paklu... :-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Ja mislim da je nacionalizam prirodan u svakom bicu,a smatram upravo taj poriv anti nacionalizma nesto sto je neprirodno i nametnuto na ovaj ili onaj nacin. Netrpeljivost prema onima koji zele da te uniste je isto jedan prirodan proces. Kad se nadjes u nekoj sumi oci u oci sa vukom koji hoce da te rastrgne normalno da ces biti netrpeljiv prema njemu i da ces uciniti sve da se odbranis. Otuda tako posmatram na stav Srba prema siptariji,vlastodrscima u Americi,na zapadu itd. Skroz tacno. Samo sto nasi nacionalisti zive po principu: ako sretnes bubamaru to nije zapravo bubamara nego krvolocni medved koji hoce da te zivog sazvace pa ispljune pa pokida pa tek onda pojede. I zato je najbolje da se zapali citava suma i pobije gamad... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука