Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Izuzetno. Dugo se Srbi nisu mogli podiciti sa vecim covekom. Потчињени смо му у великој мери, целих 2 %.. oних који су узашли н гласање чек сад ћу да ти усликам правог великог радикала... да видиш какви се радикали у мојој кући цене oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Pa znas li ti da je bilo Cigana dibrovoljaca u SRS a jedan od cetnickih vojvoda koga je licno Seselj unapredio se zove Mujo Bunjaku i Albanac je sa kosmeta... Ovo sto si napisao je cista neinformisanost tvoja .. Ako ima takvih,mislim da su bas manjina u toj prici. Pa zato sam i napisao ovo...za svaki slucaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Pa zato sam i napisao ovo...za svaki slucaj. Ево воле оне цигане и албанце који оће да се "посрбе" који оће д буду већи Срби од Срба... ткве много воли.. Deki992 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ja mislim da je nacionalizam prirodan u svakom bicu,a smatram upravo taj poriv anti nacionalizma nesto sto je neprirodno i nametnuto na ovaj ili onaj nacin. Netrpeljivost prema onima koji zele da te uniste je isto jedan prirodan proces. Kad se nadjes u nekoj sumi oci u oci sa vukom koji hoce da te rastrgne normalno da ces biti netrpeljiv prema njemu i da ces uciniti sve da se odbranis. Otuda tako posmatram na stav Srba prema siptariji,vlastodrscima u Americi,na zapadu itd. Sto se tice vadikala,zar ne bi ti Barone podrzavalac Vucica? ne ide mi to sa onim Seselj je veliki covek. Inace koliko znam kad ste vec otvorili tu temu Seselj je u svojoj stranci negovao mnogo i muslimana i drugih pripadnika,pa zar ne bese onaj Sulejman koji je bio njegov zamenik? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ево воле оне цигане и албанце који оће да се "посрбе" који оће д буду већи Срби од Срба... ткве много воли.. Naravno. Malo bi mi bilo bolesno da volim one koji ne vole srbe poput americke vlade, natoa, albanskih terorista ili pilota koji bombarduju civile po srbiji ... A ti ne volus te albance i cigane slutim? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Sto se tice vadikala,zar ne bi ti Barone podrzavalac Vucica? ne ide mi to sa onim Seselj je veliki covek. Inace koliko znam kad ste vec otvorili tu temu Seselj je u svojoj stranci negovao mnogo i muslimana i drugih pripadnika,pa zar ne bese onaj Sulejman koji je bio njegov zamenik? Odakle tebi ideja da ja podrzavam Vucica? Ili bilo koga drugog? Ja podrzavam srbe i nasu drzavu i nase pravo na nacionalno ujedinjenje na nasim milenijumskim ognjistima od Like do Vardara i naravno sve one koji pomazu i bore se za ocuvanje svega toga ili pojedinih delova toga. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ja mislim da je nacionalizam prirodan u svakom bicu,a smatram upravo taj poriv anti nacionalizma nesto sto je neprirodno i nametnuto na ovaj ili onaj nacin. Netrpeljivost prema onima koji zele da te uniste je isto jedan prirodan proces. Kad se nadjes u nekoj sumi oci u oci sa vukom koji hoce da te rastrgne normalno da ces biti netrpeljiv prema njemu i da ces uciniti sve da se odbranis. Otuda tako posmatram na stav Srba prema siptariji,vlastodrscima u Americi,na zapadu itd. Је л разумеш ти да неки људи осећаају емоцију национализма али немају те ултрадесничарске политичке националистичке идеологије као што имају Двери или СРС? Је л то тешко за прихватити? Не разумем, што је толико тешко да се скапира да многи људи осећају емоцију национализма, али им је та политика проблематична. Глобализација не убија национализам као емоцију, не убија националну културу, традицију, ништа национално не убија. Убија једино "националну државу" јер је отвара за сусретање са другим културама. ... A ti ne volus te albance i cigane slutim? Албанце нит волим нит мрзим. А кољаче, терористе, убице, и сличне не волим било да су Албанци, Нато или Срби. Ту је разлика између тебе и мене, ти гледаш кроз прсте нашима, а не волиш њихове. Мени су исти и наши и њихови, и покушавам то да ти објасним у 1000 постова. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Је л разумеш ти да неки људи осећаају емоцију национализма али немају те ултрадесничарске политичке националистичке идеологије као што имају Двери или СРС? Је л то тешко за прихватити? Не разумем, што је толико тешко да се скапира да многи људи осећају емоцију национализма, али им је та политика проблематична. Албанце нит волим нит мрзим. А кољаче, терористе, убице, и сличне не волим било да су Албанци, Нато или Срби. Ту је разлика између тебе и мене, ти гледаш кроз прсте нашима, а не волиш њихове. Мени су исти. ) Ultradesnicari... E jesi produvao k'o nargile u Riadu... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Албанце нит волим нит мрзим. А кољаче, терористе, убице, и сличне не волим било да су Албанци, Нато или Срби. Ту је разлика између тебе и мене, ти гледаш кроз прсте нашима, а не волиш њихове. Мени су исти и наши и њихови, и покушавам то да ти објасним у 1000 постова. Kakav si ti to hriscanin kada ne volis albance? Naricito koljace. Ljubite neprijatelje svoje ... Pa veci je hriscanin Akakije od tebe... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ultradesnicari...E jesi produvao k'o nargile u Riadu... Да нећеш можда да твридш да шешељеви радикали нису ултрадесничари? Kakav si ti to hriscanin kada ne volis albance? Naricito koljace. Ljubite neprijatelje svoje ... Pa veci je hriscanin Akakije od tebe... грешан, можд и јесте, то ће Бог д пресуди... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Да нећеш можда да твридш да шешељеви радикали нису ултрадесничари? ... Radikali ultradesnicari? Pa zar nisu Seselja zvali Crveni Vojvoda? E ala mlatis... Znas li ti uopste sta je desnica a narocito ultradesnica? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Radikali ultradesnicari? Pa zar nisu Seselja zvali Crveni Vojvoda? E ala mlatis... Znas li ti uopste sta je desnica a narocito ultradesnica? Видим да ти не знаш.. http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_Radical_Party The Serbian Radical Party (Serbian: Српска радикална странка, CPC / Srpska radikalna stranka, SRS) is a far right, Serbian nationalist[5] political party in Serbia. The party was founded in 1991 by Vojislav Šešelj.[6][7] oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 ево ти и на нашој википедији http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0 Политичка позиција Крајња десница Бароне, брате мили ти не знаш ни где је партија којој припадаш на политичком спектру... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Добар текст, враћа нас на неке основне вредности које смо успут изгубили. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Добар текст, враћа нас на неке основне вредности које смо успут изгубили. Јесте генерално је доста квалитетан. Да не спамујем више са бароном, подсетио си ме да кварим потенцијално добру тему. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука