Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Колико видим ја овде за размишљање користим чеони режањ, а ви амигдулу. Ако разумеш шта сам хтео да ти кажем, има можда наде за тебе да разумеш остале ствари. Ако не - изгиубљен си случај. A vidim raj ceoni rezanj koristis i da sedis na njemu ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Што би те заклали ? Ne znam. Pitaj zutog cara. On je u napisao da decu treba uciti da hrvati samo zele da nas zakolju, al sve je ok, on ne mrzi hrvate... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Kakva bre mrzna, o cemu bre pricas? Mislis da ja mrzim hrvatska plemena i njihove obicaje? Dobro, imaju i oni neke mane kao sva poludivlja plemena ali daleko od toga da ih mrzim. Imaju bas lepe planine i reke, oskudevaju malo u pismenosti te koriste srpski jezik u komunikaciji ali to meni samo godi kao srbinu jer se nasa pismenost i kultura sire i van naseg naroda... Imaju jos puno lepih stvari... Ne jedu rukama na primer, koriste povremeno i WC mada ne svi, dosta njih to radi i po dvoristu oko kuce itd... Cuj, mrznja... Hajde ne pricaj svasta zivota ti ... Имам наградно питање. Колико је хрвтских Црвених Брона потребно д лупета овакве глупости да би једн Србин замрзео хрвате и колико је Српских црвених барона потребно да лупета овакве глупости д би један хрват замрзео Србе. мислите о томе. Када се чудите - што ратујемо међусобно. Од овавких прича се креће. То је поента ових мојих сукоба са вама, а не "љубав према хрватим" већ борба против мржње. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Kakva bre mrzna, o cemu bre pricas? Mislis da ja mrzim hrvatska plemena i njihove obicaje? Dobro, imaju i oni neke mane kao sva poludivlja plemena ali daleko od toga da ih mrzim. Imaju bas lepe planine i reke, oskudevaju malo u pismenosti te koriste srpski jezik u komunikaciji ali to meni samo godi kao srbinu jer se nasa pismenost i kultura sire i van naseg naroda... Imaju jos puno lepih stvari... Ne jedu rukama na primer, koriste povremeno i WC mada ne svi, dosta njih to radi i po dvoristu oko kuce itd...Cuj, mrznja... Hajde ne pricaj svasta zivota ti ... Sad kad sam se otuda vratio mogu samo da kazem da su po kulturi, uredjenosti i civilizaciji daleeko ispred nas. Kao patrioti mi je zao sto je tako, kao normalnom coveku mi nije tesko da to priznam. Bolje nego da iz ljubomore projektujem nekakvu mrznju na ljude koji zive i rade svoj posao i ne zanima ih politika. Pobedili su nas u tom ratu. Pobedili su u svakom aspektu tog rata. Kako im je to poslo za rukom kad smo mi najveca, najsjajnija, najsvetija i bogocuvana nacija... boga pitaj... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Имам наградно питање. Колико је хрвтских Црвених Брона потребно д лупета овакве глупости да би једн Србин замрзео хрвате и колико је Српских црвених барона потребно да лупета овакве глупости д би један хрват замрзео Србе. мислите о томе. Када се чудите - што ратујемо међусобно. Од овавких прича се креће. То је поента ових мојих сукоба са вама, а не "љубав према хрватим" већ борба против мржње. Cccccc .... Taj tvoj ceoni rezanj slabu cirkulaciju ima... Ustani, prosetaj se malo . Odlepi gace od njega ako ti se oznojio .... ceoni rezanj ... I hrvati su poznati da koriste ceoni rezanj za razmisljanje kao i ti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Када се чудите - што ратујемо међусобно. Од овавких прича се креће. То је поента ових мојих сукоба са вама, а не "љубав према хрватим" већ борба против мржње. Ja se taman primim na ovu tvoju pricu, a onda vidim koncert Tompsona sa 100 tisuca mladih sa raznim obelezjima i odmah se ponovo ohladim i vratim u realnost. Hrvati te sami podrivaju u tvojim plemenitim namerama. Crveni Baron, Баба and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ne znam. Pitaj zutog cara. On je u napisao da decu treba uciti da hrvati samo zele da nas zakolju, al sve je ok, on ne mrzi hrvate... Да.... лепо ј кажем, размишља амигдулом. Тотално емотивна реченица... Ja se taman primim na ovu tvoju pricu, a onda vidim koncert Tompsona sa 100 tisuca mladih sa raznim obelezjima i odmah se ponovo ohladim i vratim u realnost. Hrvati te sami podrivaju u tvojim plemenitim namerama. Има их, није да их нема. То би било глупо порицати. Вероватно их и има више него код нас. Али велики је број хрвата да би се ти "којих има" трпали у кош са свим хрватима - је једноставно нерационално. Ајде сад замисли да је образ мало јачи покрет. Они су ето неки еквавалент размишљања тим томпсоновцима. Јел би било у реду мене и тебе трпати у исти кош са образовцима. Пошто би то радио сваки хрват који би рекао "Срби" . Ја лично знам десетак хрвата, ниједан не слуша топсона нити иједан мрзи Србе. Са двојицом сам јако добар, они воле забрањено пушење - например. Али искрено да сам на њиховом месту, да ми дође црвени барон и да ми прича овако о мени... ја бих му разглавио памарчину да се пуши. Како сам "тиква без корена" и сличне идиотлуке. Или да ми дође Жути цар да ми прича како "мене уче да мрзим Србе" а он угостио човека из Србије на море за џабе... све јер се упознали преко онлине игрице и играли заједно. То су једноставно тешке увреде. Посебно јер њихови родитељи нит су клали нит су протеривали било кога. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Hrvati te sami podrivaju u tvojim plemenitim namerama. ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ајде сад замисли да је образ мало јачи покрет. Они су ето неки еквавалент размишљања тим томпсоновцима. Јел би било у реду мене и тебе трпати у исти кош са образовцима. To se u Srbiji ne desava, nema sta da zamisljam. Pa kod nas se vise ne ide ni na Ravnu Goru a ne da pevamo protiv Hrvata. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 To se u Srbiji ne desava, nema sta da zamisljam. Pa kod nas se vise ne ide ni na Ravnu Goru a ne da pevamo protiv Hrvata. Дешава се али у мањој мери. А шта мислиш зашто? Занима ме мишљење, али озбиљно. Ја мислим да је због тога што је тамо већи број људи искусио те сукобе на својој кожи, него овде. УГлавном су такви они који су то искусили на својој кожи или им је неко близак искусио то на својој кожи. Како реће Жељко, оне аутомобиле, у новом саду - нови сад примио највећи број избеглица. Сасвим логично да тамо видиш нетрпељивост него например.. у Крушевцу ... (то наравно није оправдање за такво понашње, да се заштитим одмах од злонмерних) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ne znam. Pitaj zutog cara. On je u napisao da decu treba uciti da hrvati samo zele da nas zakolju, al sve je ok, on ne mrzi hrvate... Pa eno pre neku nedelju onaj hrvat zaklao onoga samo zato sto je Srbin .. Bilo u novinama ako ne lazu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Дешава се али у мањој мери. А шта мислиш зашто? Занима ме мишљење, али озбиљно. Ја мислим да је због тога што је тамо већи број људи искусио те сукобе на својој кожи, него овде. УГлавном су такви они који су то искусили на својој кожи или им је неко близак искусио то на својој кожи. Како реће Жељко, оне аутомобиле, у новом саду - нови сад примио највећи број избеглица. Сасвим логично да тамо видиш нетрпељивост него например.. у Крушевцу ... (то наравно није оправдање за такво понашње, да се заштитим одмах од злонмерних) Zato sto mi nismo optereceni drugim narodima kao Hrvati nama. A sto se ne ide na Ravnu Goru, valjda je isfurano zbog Vuka i ostalih mesetara.. -Владимир-, Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Обратите пажњу на изражавање, држ`те се теме! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Наши нвијачи и наше "патриотске" скупине су много боље. Јел се сећаш када су по новом саду поразбијаали силним аутомобилима стакла? Не сећаш се? Ја тебе не разумем што измишљаш. Где је ко то рекао? Сваки народ је посебан на свој начин и другачији од другог на свој начин. Не постоје бољи и лошији народи. Тако ни Српски народ, нит је бољи нит је лошији. Само је "свој". Што причу са хрвата скрећете на Српски народ? Увек то радите. Као да ако неко каже да су данас хрвати углавном у већини ОК, ви крећете некку причу како они који то кажу - причају нешто на штету Српског народа? Докле више ти идиотлуци? Мени није толико до "хрвата" више ми је до тога што овде читам ирационлне аргументе који у већини случајева везе са логиком и реалношћу немају и апсолутно су емоционално базирани. To je bio sportski dogadjaj,onaj isti koji recimo kad Italijani odu u Tursku ili Grcku dovede do dvoje mrtvih,izbodenih ili kada Poljaci odu u Francusku ili Englesku dovede do toga istog ili kad Nemci odu u Holandiju pa prodju isto tako. Ja nisam nista skrenuo drug ateista je napisao da su Srbi i Hrvati isti odnosno da je zbir budaletina jednak i tamo i vamo i da je to na kraju isto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ja nisam nista skrenuo drug ateista je napisao da su Srbi i Hrvati isti odnosno da je zbir budaletina jednak i tamo i vamo i da je to na kraju isto. Добро, у праву си. Срби имају 10 % будалетина, хрвати 20%. Друг атеиста је направио велику грешку. На основу 20 % будалетин можеш да осудиш комплет нацију, то је већ значајн цифра. остлих 80 % ко шиша... е мој милоше.. To je bio sportski dogadjaj,onaj isti koji recimo kad Italijani odu u Tursku ili Grcku dovede do dvoje mrtvih,izbodenih ili kada Poljaci odu u Francusku ili Englesku dovede do toga istog ili kad Nemci odu u Holandiju pa prodju isto tako. Значи Српски хулиганизам је ок, јер се дешава по спортским догађима. Тамо се ксенофобија. мржња и слично дозвољени. Али зато је велики минус када то патриотске екипе раде ван спортских догађаја? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука