Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ne podrzavam Akakija , ali mislim da je ideja o pravosavnom kampu (ne militarnom) odlicna. Verujem da bi vecina roditelja poslala decu u pravoslavni kamp pod okriljem SPC Ignjatije, Баба, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Акакијеви пионири, то је војска права... :shocking: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Шта се чудите? Вук длаку мења али ћуд никада. То су све бивше комуњаре или њихов накот који не може да избрише из свог ума школски предмет Одбрана и заштита. Ја се добро сећам тог предмета и шта смо све учили на њему. Поред тога, постојале су, у вези тог предмета, школске смотре, такмичења, логоровања. И шта се онда чудите? Србија је земља која још увек дубоко у себи чува комунистички канцер. Јефимија Крунић, Bokisha and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 skušavao se u manastiru Kovilj, a potom ga je put odveo u Rusiju, pa zatim na Svetu goru, gde se u Kareji zamonašio. Zatim je postao iskušenik u manastiru zilota, Esfigmenu. А како се то прво замонашио па постао искушеник? Ваљда обрнуто? Или оне несреће у Есфигмену не признају "екуменистички постриг"? bnenad92 and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 предмет Одбрана и заштита. Ја се добро сећам тог предмета и шта смо све учили на њему. Поред тога, постојале су, у вези тог предмета, школске смотре, такмичења, логоровања. Такав предмет треба да постоји. Очишћен од идеолошких индоктринација. Као и радне акције. Све то може бити лепо и корисно ако се организује на прави начин. DYNABLASTER and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 http://mondo.rs/a715678/Info/Drustvo/Kamp-za-decu-Kalasnjikovi-uz-Boze-pravde.html men875847'0789 men875847'0789 men875847'0789 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Такав предмет треба да постоји. Очишћен од идеолошких индоктринација. Као и радне акције. Све то може бити лепо и корисно ако се организује на прави начин. Да, треба децу учити пушкама, бомбама, "атомски с десна", "отрови", "бомбу баци". То је баш примерено њима. У Титивој Југославији, посттрауматској Србији и Северној Кореи. Иначе, у веома је блиској вези са Јеванђељем. Deki992 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Очишћен од идеолошких индоктринација. Игњатије, правити од деце војнике - то је злочиначка индоктринација. Том логиком су размишљали само белосветски зликовци и психопате, попут фашиста. Милан Ракић and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Шта се чудите? Вук длаку мења али ћуд никада. То су све бивше комуњаре или њихов накот који не може да избрише из свог ума школски предмет Одбрана и заштита. Ја се добро сећам тог предмета и шта смо све учили на њему. Поред тога, постојале су, у вези тог предмета, школске смотре, такмичења, логоровања. И шта се онда чудите? Србија је земља која још увек дубоко у себи чува комунистички канцер. Mислим да то нема везе са овиме... Мсм, и ти ја смо били и у комунарским школама, па нам не би пало на памет да радимо ово што овај човек ради... Мсм да је у питању "преписивање" од неких религиозних покрета из САД нарочито, премда неко помену и неке Русе, козаке свеједно, није ни битно... Заједнички им је тај неки "заверолошки приступ" свету у којем живе и верски фанатизам... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Те игрице су такође индоктринација и милитаризам деце. Само много лукавије и замаскираније. И мање здравије, одн. штетније по здравље. Ајде игњатије немој да си смешан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Људи ово је толико безазлено да ми стварно није јасно чега се плашите. Уосталом та деца имају своје родитеље и није потребно да се бринемо о деци која, види се у прилогу, насушно требају излазак у природу и подучавање како живети у складу са истом. А и певају химну и друге побожне песме што је сигурно боље него да циркају вопсиће и тако тај зонфа... zuti car, Баба, Натан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ne podrzavam Akakija , ali mislim da je ideja o pravosavnom kampu (ne militarnom) odlicna. Verujem da bi vecina roditelja poslala decu u pravoslavni kamp pod okriljem SPC Можда и неки контролисани милитари камп. Рецимо таквих има доста у САД и та деца која похађају те кампове нису агресивна нити су улични криминалци, напротив. На неки начин се треба утицати на друштво да омладина не буде аутодеструктивна нити уопште деструктивна. Ти летњи кампови су добра ствар. Као рецимо и радне акције. arizan, Crveni Baron, NemanjaVa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Људи ово је толико безазлено да ми стварно није јасно чега се плашите. Уосталом та деца имају своје родитеље и није потребно да се бринемо о деци која, види се у прилогу, насушно требају излазак у природу и подучавање како живети у складу са истом. А и певају химну и друге побожне песме што је сигурно боље него да циркају вопсиће и тако тај зонфа... Мени је смешно колико се с једне стране дигла џева на ове акакијеве кампове са пластичним пушкама а с друге стране заиста милитантне и/или верске групе и њихови кампови сасвим неометано егзистирају по Србији. Почевши од нарко дилера па до вехабија. NemanjaVa, Suncokret54, zuti car and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Иначе, када сам први пут видео вест и неку фотографију извесног чељадета у маскирној мајици са грбом тзв. СПОК-а на рукаву, помислио сам да су униформе набавили од тзв. УЧК... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Људи ово је толико безазлено да ми стварно није јасно чега се плашите. Уосталом та деца имају своје родитеље и није потребно да се бринемо о деци која, види се у прилогу, насушно требају излазак у природу и подучавање како живети у складу са истом. А и певају химну и друге побожне песме што је сигурно боље него да циркају вопсиће и тако тај зонфа... Jeste sve vrvi od bezazlenosti... bgpj је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука