JESSY Написано Јул 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Imam ja ideju, da povežemo Milosavljevića i nickelpowera sa ovim likovima što vole da pričaju. Mislim da bi tako svi bili zadovoljni! jeeeee.....super idea! Лапис Лазули, Рада. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 kad me pozove i ne pita ni kako si, ni šta ima .....već krene da priča, priča....ono kao direkt prenos misli.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Иван Ивковић, Драшко, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Мене углавном зову кад им треба нешто. Увек се јављам зато што ме све занима, не знам како бих издржао да не сазнам, шта тај неко хоће од мене. Ја иначе не волим да зовем, јер имам утисак да сам досадан и да саговорник једва чека да заврши разговор. Више волим да пустим СМС... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Увек се јављам зато што ме све занима, не знам како бих издржао да не сазнам, шта тај неко хоће од мене. vrlo interesantno... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 На моју жалост увек се јавим, сем кад ми је фон искључен. А што питаш? Саша од Москве and Имена Ми Мога Јована је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 I ja uvek odgovorim. Neznam zasto i kako ali vrlo brzo se potrudim da stavim do znanja ako me diskusija ne zanima. Na srecu nemam bas ni previse poziva. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 А што питаш? aaa...pa kad te recimo nazovem a ne javis se, da znam o cemu se radi..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Ја се јавим увек , али ми смета не култура и не поштовање основних правила у разговору телефоном . Основно правило у разговору фиксним телефоном да се особа која зове престави . Када погреши број , треба да се итвини . Дешавало ми се да када човек погреши број , пита а ко си ти , а ја му исто одговорим . Дешава се када погреши да просто спусти слушалицу , а то је заиста некултурно . Довољно је знати пар јако прости ствари о бонтону у телефонском разговору , а и то се често не поштује. Никола Поповић and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Увек се јављам, јер ме обично зову само пријатељи, или продавци шерпа. Иван Ивковић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 или продавци шерпа. значи, у слободно време скупљаш шерпе.... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 @@JESSY, Ако дође до тог степена, знај да су ме зле силе шерпа победиле... Ко зна, можда већину времена док спавам, изговарам "Не хвала, нисам заинтересован". JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Јављам се, шта ћу... Сморише ови телемаркетинг оператери. Могу ли да тражим да ме избришу из именика? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Јављам се, шта ћу... Сморише ови телемаркетинг оператери. Могу ли да тражим да ме избришу из именика? Možeš,idi do mts poslovnice. Ja sam se izbrisala odavno. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Имена Ми Мога Јована Написано Август 2, 2014 Пријави Подели Написано Август 2, 2014 Да - увек одговорим на телефонски позив ако сам у могућности да се истог тренутка јавим, али само онда када знам ко зове... док непознатим позиваоцима можда одговорим, хм, зависно од свог расположења у тренутку позива. Иначе - што се тиче позива и порука, морам рећи да ме километарске поруке стварно излуђују, ја лепо узмем мобилни телефон у руке и позовем особу којој имам нешто важно да кажеш. Значење "смс-а": кратка текстуална порука или "short message service" у оригиналној верзији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука