bgpj Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 sve ce da poginemo u vodu, Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 A kod nas u Obrenovcu, cim padne jaca kisa, mi mislimo da ce opet poplava..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Uslovili smo se ko mali Albert... Inače ništa ne bi bilo od tog "genija" koji je dokazivao kako je čovek nemoćan u svojim "najorginalnijim čovekom danim" fantastičnim teorijama i otkrićima,koji dokazuju ljudsku nemoć kraja i potpunog razjašnjenja suštine zakona i postojanja,bez jedne žene koja bi se mogla srpkinjom nazivati... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ovo sve je pitanje perspektive posmatrača!!! To vam je kao kad sagradite grad u sred džungle i pitate se što vas napadaju divlje životinje. Danas mnogi žive na mestima gde nebi trebalo, pa sad snimaju kojekave katastrofe koje ranije nije imao ko ni da vidi. To je jedna perspektiva a druga je, dolazi Gospod i novi svet... sve ovo je prolazno i vreme nas na to podseća. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 To je jedna perspektiva a druga je, dolazi Gospod i novi svet... sve ovo je prolazno i vreme nas na to podseća. i još ne boj se,jer strah koči korak tvoj, prema meni tvorcu i izvoru i odsustvu svake boli tvoje.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука