Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма јок. Вероватно држи кармин унутра да се среди за вечерњи излазак. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма јок. Вероватно држи кармин унутра да се среди за вечерњи излазак. Хихихи, много си вицкаст. Ди си то чуо? У ФБИ кампу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма јок. Вероватно држи кармин унутра да се среди за вечерњи излазак. Bil Klinton ima ljubavnicu, agenti Tajne službe je čuvaju od HilariBivši američki predsednik ima ljubavnicu, a agenti Tajne službe zovu je nadimkom "Enerdžajzer", tvrdi Ronald Kesler u svojoj novoj knjizi Bil Klinton SRODNE VESTI Bil Klinton upozorio Izrael da mu preti izolacija Kako je Hilari oprostila Bilu aferu sa Monikom Njujorška premijera mjuzikla o seks skandalu Klintona Bil Klinton ima ljubavnicu, a agenti Tajne službe zovu je nadimkom "Enerdžajzer", tvrdi Ronald Kesler u svojoj novoj knjizi "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents", čije je odlomke objavio kolumnista Njujork Posta Ričard Džonson. Jedan odlomak sadrži citat izvora koji je otkrio da "Enerdžajzer" nema problema sa ulaskom u Klintonov dom u Njujorku. "Nemoj da je zaustavljaš, niti da joj se približavaš, samo je pusti da uđe unutra", navodi izvor. Ljubavnica bivšeg američkog predsednika ima vrlo velike grudi, citiran je u knjizi jedan drugi izvor. "Bio je topao dan, a ona je nosila top sa dubokim dekolteom. Kad se nagnula, njene grudi zamalo da su ispale. Izgledale su vrlo bujne. Nije bilo sumnje da su veštačke", rekao je jedan od agenata o misterioznoj ljubavnici. Iako su informacije o Klintonovoj navodnoj ljubavnici vrlo oskudne, Njujork Post je preneo da se radi o plavuši, i da i Bilovi i Hilarini agenti sarađuju na tome da informaciju sakriju od Klintonove žene. Kesler u knjizi tvrdi da agenti Klintonove supruge skrivaju ljubavnicu kao deo osvete, "jer je Hilari prema njima uvek zlobna". Izvor: Jutarnji list Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 A kakve sad ovo veze ima sa temom o Putinu? feeble је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 A kakve sad ovo veze ima sa temom o Putinu? КлинГтон је лош значи путин је добар :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Клинтон је први по шунтавилу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Клинтон је први по шунтавилу. И по швалерацији. Натан је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па и Путке се развео због млађане гимнастичарке. Одбрана породичних вредности и брига о руској незаштићеној омладини. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па и Путке се развео због млађане гимнастичарке. Одбрана породичних вредности и брига о руској незаштићеној омладини. Ал путке није чинио прељубу. Он је видое њену доброту у души и смо су се држали за руке док се није развео :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма причајте ви шта оћете... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ал вам је фора, закључати тему. Хах... Демократија офкорс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ал вам је фора, закључати тему. Хах... Демократија офкорс. Ја ти нисам закључао никакву тему. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ја ти нисам закључао никакву тему. Аха, ухваћен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ал вам је фора, закључати тему. Хах... Демократија офкорс. Ja sam zakljucao pa otkljucao. Imas stogod protiv? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ja sam zakljucao pa otkljucao. Imas stogod protiv? Ма ди да имам против? Не дај Боже да имам нешто против. Ко је реко да имам ја нешто против? Клевећууу бре душмани! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука