Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bog da te čuva, Milosavljeviću. Mnogo si gadnu stranu prikazao, kojim god povodom. Mene ne interesuju vaši sukobi. Nauči da budeš uvek kako treba.  Sve ostalo je "cilj opravdava sredstvo" a to nije naša životna filozofija ako smo pravoslavci.

A sto njemu ne kazes da nauci da bude kako treba i da ne provocira? Oces ja da ti kazem sto, jer sam te podkacio. Nema tu nikakve pravde, niti je tebi nesto stalo do mene, nego sam te "pogodio" i sad reagujes emotivno.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne rugam se ja nikakvim zrtvama, vec vi namerno ub acate zrtve, preuvelicavate zrtve , i koristite zrtve da bi dokazali svoju politicku poentu. 

Izmisljate tu kojekakve masovne genocide, a i posebno konstano oces da odes na appela to emotion.

Nabijas krivicu ljudima koji krivicu nemaju, optuzujes ljude da su gazili preko leseva da bi dosli do materijalne koristi.

Ti si sestro mila, jedina koja ovde koristis lazi i zloupotrebljavas zrtve.

Nsi ti rekla, "ti i ti amerikanci su ucinili to tim i tim indijancima" ti si napravila jednu ruznu generalizaciju da su tu dosli neki belci koji su pljackali, silovali otimali da bi imali neku ekstremnu materijalnu korist. Sto nije istina. Napriemr dao sam ti primer prodaje ostrva menheten holandjanima za 1000 dolara. Tu nije bilo nikakvog pljackanja, ubijanja, klanja. 

Postojali su sukobi, postojali su masakri i to su zrtve, ali izmisljati genocide i preuvelicavati stvari da napravis od svih doseljenika neke ubice i huligane - e to je bezorazluk. 

Baronu se ne bih izvinuo nikad nizasta jer je jedan bezobraznik koji u zivotu nijednom nije priznao da je pogresio. Milana Rakica je provocirao i ucio ga o vojsci, fjorentinu koja je magistar ekonomije ucio o ekonomiji, Juana koji se bavi naukom uci o nauci.

To ako ti nisi sposobna da vidis ko je kakav u ovoj prici - to je tvoj problem. Ja znam ko je sam kakve stavove zastupam i na cemu baziram te stavove.

Tebi i mogu da se izvinem, jer si kolatelarna steta mog i njegovog sukoba, a tu si se nasla izmedju dve vatre ne umejuci da procenis ko je tu kakva osoba, vec si prisla njegovoj strani jer ti je njegov stav blizi.

Dakle ti ako zelis izvinjenje mozes da dobijes, a on dok ne pokaze malo ljudskosti, nece dobiti nikakvo izvinjenje niti oprost. Jer nemam ja sta da prastam coveku koji se u zivotu nije pokajao ni za jedano lose ponasanje prema meni niti prema bilo kom drugom.

Ej, bajo, pa kada uvedu zlatni standard zatrazicu izvinjenje po pitsanju ekonomije, ne mora kod nas, bilo koja drzava na ovoj planetri i sire kada uvede zlatni standard idmah trazim izvinjenje od Justine, od Rakica nemam sta da trazim, nisam ga uvredio , ratovale su desetine i desetine hiljada Srba, nije on jedini, a tebi , malom Geringu" cu da se izvinim evo odmah ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Rugaš se žrtvama indijanaca i crnaca, ismevaš njihovu vekovnu patnju i bol zbog neljudskog ponašanja  grupe nasilnika koji bi isto kao i ti gazili preko leševa da ostvare svoje materijalne interese. Razlika je što su oni to uradili a ti zdušno braniš. Ne smeta ti ni laži da koristiš, sve je dozvoljeno.

Brate, to pravoslavlje nije.

Očekujem od tebe izvinjenje  baronu za onaj komentar. Meni ne treba ništa. Ti si jasno iskazao svoje vrednosti i  ambicije i metode na ovoj temi

Da posto su tvoji postovi tako cisti od uvreda, podmetanja i svega ostaloga sto bi njemu dalo pravo da od tebe trazi izvinjenje. Sestrinski dobronamerno nema sta. Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Ajde da neko vrati Putinu tu hemijsku više - poklaše se ljudi ovde....

Подели на овим сајтовима

Da posto su tvoji postovi tako cisti od uvreda, podmetanja i svega ostaloga sto bi njemu dalo pravo da od tebe trazi izvinjenje. Sestrinski dobronamerno nema sta. Just_Cuz_19

Ma ja sam lud, ne bi me spomenula da je nisam ubacio... i ne bi krenula sa sestrinski dobronamernim savetima da je nisam ubacio u kos sa baronom.

Ja sma pokazao "ko sam i kakav sam" a ona se eto ne vodi lichnim interesom i povredjenim ponosom, nego sestrinskim namerama...

A ovaj i dalje fura provokaci "izvinuce mi se kada neka drzava uvede nazad zlatni standard" a sto lupeta na svakoj drugoj temi ko maksim po diviziji i ljudi mu argumentima pokazu da nisu u pravu on sve to okrene na zezanciju, provokaciju i podbadanje laktom.. i josh posle prica da ih nije uvredio..

Sreca pa se on raspravlja sa civilizovanima koji ne daju "bratske savete" svaki put kada im neko povredi ponos.

Подели на овим сајтовима

Опустите се људи, амери и руси су пролазни, ми остајемо, зато се не свађајте ;)

ne svadjamo se mi oko amera i rusa nego oko medjusobnog nepostovanja. 

Sta je ovo ako nije to: 

"Ej, bajo, pa kada uvedu zlatni standard zatrazicu izvinjenje po pitsanju ekonomije, ne mora kod nas, bilo koja drzava na ovoj planetri i sire kada uvede zlatni standard idmah trazim izvinjenje od Justine, od Rakica nemam sta da trazim, nisam ga uvredio , ratovale su desetine i desetine hiljada Srba, nije on jedini, a tebi , malom Geringu" cu da se izvinem evo odmah ..."

Uz to me nazvao nacistom, malom geringu.... 

uz to umesto da smiri situaciju, i da se razjasnimo sta je problem... on nastavlja da produbljuje provokacijama:

Stigao nam je i Orao .... sada ce da bude verselo ..

Подели на овим сајтовима

"Klali" bi se i da nema Putina. Nije tu problem ni Putin ni Rusija ni Amerika ni Nemacka nego je to sudar dve tezenje. Jedna hoce palanku a druga polis, nema tu mirovanja sa ili bez Putina.

To ja kazem, ovi iz Krusevca ce nam upropastiti buducnost ... hoce ove kravare iz Teksasa pa to ti je ...

Подели на овим сајтовима

To ja kazem, ovi iz Krusevca ce nam upropastiti buducnost ... hoce ove kravare iz Teksasa pa to ti je ...

Kako mozemo mi iz krusevca vama iz italije da upropsacavamo buducnost? 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

A sto njemu ne kazes da nauci da bude kako treba i da ne provocira? Oces ja da ti kazem sto, jer sam te podkacio. Nema tu nikakve pravde, niti je tebi nesto stalo do mene, nego sam te "pogodio" i sad reagujes emotivno.

tebi kažem, Jer ti poodavno na ovoj temi nisi u diskusiji već uratu sa nama, povređene sujete jer ti ne damo za pravo. I to je loše, pre svega po tebe. I sad reaguješ nezrelo. Zašto sam tebe ukorila, a ne njega? Biti zreo čovek je ozbiljna stvar. Deca upiru prstom u druge, odrasli preuzimaju odgovornost. Ti mene u jednom postu nisi razumeo i ja sam ti pojasnila i tražila oproštaj, jer meni nije namera da tebe ili bilo koga vređam, ponižavam, proglašavam glupim, neobrazovanim i na bilo koje druge načine diskreditujem.

I još nešto da ti kažem. Ti svoju pamet imaš iz nekih knjiga. Ja svoju imam iz knjiga i iz iskustva. Dosta sam starija od tebe, doživela sam i komunizam i kapitalizam na zapadu i putovala i živela u stranim zemljama. Ja sam iskustveno videla da ta teorija ne štima. Kao što lepo grizli kaže, čovek je tamo isto dobar i radi, ali sistem ne valja. 

Jer sistem ne valja.

I možeš me vređati koliko hoćeš, to neće popraviti stvar niti učiniti tebe više u pravu.

Što se mene tiče kul smo. Odbijam ti na usijanost. Ali zaista ti kažem poradi na tome. 

Подели на овим сајтовима

tebi kažem, Jer ti poodavno na ovoj temi nisi u diskusiji već uratu sa nama, povređene sujete jer ti ne damo za pravo. 

Ne smeta meni sto mi ne date za pravo, vec sto lupetate i izmisljate. To me vredja. Izmisljate genocide koji nisu postojali, i odbijate da ih dokazete, vec ponavljate NE NE GENOCIDI, GENOCIDI, ja vas pitam koji genocidi? 

Uz to necete da budete intelektualno iskreni i da kazete - u redu nisu genocidi nego masakri.

Ne dajete mi za pravo iz iste te sujete za koju mene optuzujete, jer ne mozete da priznate da nemate bas neku podrsk uza pricu o genocidima.

Zašto sam tebe ukorila, a ne njega? Biti zreo čovek je ozbiljna stvar.

Ti si mene ukroila? Ko si bre ti da mene ukoravas? Nemoj da prosipas te fore molim te. Ukorila si mene jer sam te ja prozvao a sa njim se slazes. On pokazuje jednake znake nezrelosti kao i ja. Tvrdoglavost, bandoglavost, inat, provokaciju, cinizam.

Nemoj molim te da mi prosipas te price kako je tebi stalo do mene pa si me zato "ukorila" i da sam nezreo - nisam lud. 

Подели на овим сајтовима

"Ej, bajo, pa kada uvedu zlatni standard zatrazicu izvinjenje po pitsanju ekonomije, ne mora kod nas, bilo koja drzava na ovoj planetri i sire kada uvede zlatni standard idmah trazim izvinjenje od Justine, od Rakica nemam sta da trazim, nisam ga uvredio , ratovale su desetine i desetine hiljada Srba, nije on jedini, a tebi , malom Geringu" cu da se izvinem evo odmah ..."

Uz to me nazvao nacistom, malom geringu.... 

Pa naravno. Kada si ti u stanju da kazes da je NATO u Srbiji gadjao samo vojne ciljeve i da se mi samo prenemazemo i izmisljamo  normalno je da te tako nazpovem jer je i Geringu sve bio vojni cilj. Znas ti odlicno kada sam te tako nazvao i zbog cega.

Подели на овим сајтовима

Pa naravno. Kada si ti u stanju da kazes da je NATO gadjao samo vojn e ciljeve normalno je da te tako nazpovem jer je i Geringu sve bio vojni cilj.

Ajde citiraj mi gde sam ja rekao da je "nato gadjao samo vojne ciljeve" 

posto to i ako sam rekao, priznao bih da sam pogresio.

Ja sam rekao da su mostovi, rafinerije i elektrane vojni ciljevi. 

Sto i jesu. Sa obzirom da moraju necim da poje tenkove, moraju preko nekih mostova da rasporedjuju vojsku, moraju nekim elektranama da napajaju radare. 

Cisti vojni ciljevi. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...