Deja Vu Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Постоје вође за које вреди дати живот. Познато је да император може бити од тиранина до светитеља. Mozda u Platonovom Drzavniku i Aristotelovoj Politici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Obamina reakcija na "običnu KGB drukaru" To je prica o ObMani a ne o drukari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Али наша, а и не само наша, је навика да тражимо вође, опште место. Nije navika, sve se vrti oko: ili Cara, ili cara. nana and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Postavio poznanik status na FB: "Gospode Isuse Hriste, spasi Putina". Ja napisala "Putine, spasi Hrista". #deleted "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Потпуно разумем форумске либерале,они мрзе русе у сваком облику, али у сваком случају,неизмерно сам срећан,што је Русија стала на ноге,показала да је јака и стала на пут Уса-нато битангама... Suncokret54 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 На земаљске вође мислим. Тешко да Цара можеш свести на вођу. Pa, ne svodim Ga, napisa' lepo: ili-ili. :D Suncokret54 and nana је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Потпуно разумем форумске либерале,они мрзе русе у сваком облику, али у сваком случају,неизмерно сам срећан,што је Русија стала на ноге,показала да је јака и стала на пут Уса-нато битангама... Poptuno te razumem, ti mrzis forumske liberale u svakom obliku i formi, ali u svakom slucaju neizmerno sam srecan da ovaj forum moze da stane na noge i pobedi letargiju pa makar i sa ovakim Tri karte za Holivud temama. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 To je prica o ObMani a ne o drukari. Какве то везе има са овом темом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Poptuno te razumem, ti mrzis forumske liberale u svakom obliku i formi, ali u svakom slucaju neizmerno sam srecan da ovaj forum moze da stane na noge i pobedi letargiju pa makar i sa ovakim Tri karte za Holivud temama. Увек се обрадујем кад људи почну да користе моје форе и фазоне Ignjatije, nana and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 ili-ili. To kao Kjerkegorov egzistencijalizam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 To kao Kjerkegorov egzistencijalizam? Ciji, kaj, molim? Izvinjavam se svim urednicima na offu na svim temama. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ciji, kaj, molim? Izvinjavam se svim urednicima na offu na svim temama. Ili-ili, naslov knjige Serena Kjerkegora. Podsetilo me to tvoje na nju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Потпуно разумем форумске либерале,они мрзе русе у сваком облику, али у сваком случају,неизмерно сам срећан,што је Русија стала на ноге,показала да је јака и стала на пут Уса-нато битангама... Ах ево изгарам од мржње Напротив, мени је Путин један од најспособнијих политичара на свијету ( упркос његовим ауторитарним манама ). У међународној политици игра око Обаме као Мухамед Али око своје жртве. А иза себе има успјешну економску и државотворну политику и успјео је добити рат против тероризма у Чеченији и чак је јаче везати за Русију ( иако је то урадио на макијавелистички начин ). А сад, највише бих волио да ИСИЛ падне због Русије. Можда би то опаметило САД да промијени коначно своју спољњу политику, макар на Блиском истоку. У потпису: Твој омиљени млади либерал 8086.gif GeniusAtWork and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Vladimire Putine rasiri nam butine. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ах ево изгарам од мржње Напротив, мени је Путин један од најспособнијих политичара на свијету ( упркос његовим ауторитарним манама ). У међународној политици игра око Обаме као Мухамед Али око своје жртве. А иза себе има успјешну економску и државотворну политику и успјео је добити рат против тероризма у Чеченији и чак је јаче везати за Русију ( иако је то урадио на макијавелистички начин ). А сад, највише бих волио да ИСИЛ падне због Русије. Можда би то опаметило САД да промијени коначно своју спољњу политику, макар на Блиском истоку. У потпису: Твој омиљени млади либерал 8086.gif И не само то. Путин и Обама заправо и нису за поређење. Обама долази на власт једне уређене државе, са јаком и стабилном економијом уназад 70 година, државе која је светска сила, државе која већ контролише пола света и нешто мало више. Путин долази на власт једне руиниране државе, која је у економском колапсу, којом владају олигарси у спрези са криминалцима, чије покрајине крећу да се отцепљују и која има рат унутар својих граница и на својим границама, која је окружена војним базама Обамине државе. Долази на власт државе која је протеклих 70 година терорисана од стране једне идеологије и чији народ је уморан од свега. И онда прави јаку економију, војску, и политику за једну деценију. Реално Путин и Обама нису за поређење. На месту Обаме Путин би до сада већ имао цео свет под својом чизмом. Suncokret54, GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука