Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jedna hoce palanku a druga polis

Ово је жива истина. Ја бих да направим полис од Крагујевца, да отерам све црнце, цигане, јевреје, неправославне, нешумадинце, неподобне и остале који ми сметају и да оградим Крагујевац (и да у њему постанем демокрацки базилеус). Знам да бисмо само од путарине могли да се лепо издржавамо, да узмемо паре за пролаз од сваког ко оће до Краљева, Новог Пазара и до Косовоа да иде. Морам овај план да изложим на следећој седници "Одбора за отцепљење, унапређење и економски просперитет Крагујевца заснован на отцепљењу у 24 тачке (још увек радимо на имену)" кад се нађемо у Балкану следећи пут. Нема више вајде од музике, мора нешто и да се ради, зато смо ту где јесмо!

Сем као не мислиш на Police у смислу милиције?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Русији не треба закон, диктатор отима коме како `оће.

У лажи су кратке ноге...

Подели на овим сајтовима

Па ено ти на снимку како отима људима. Црно на бело.

Шта отима?

Кеноби пренеси ове постове на тему:

https://www.pouke.org/forum/topic/33816-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D1%98%D1%83-%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D1%83/

тамо им је место.

Подели на овим сајтовима

Терајући их да исплате плате својим радницима? 

Ма иди бегај... :)

Не, него је фабрика пропала и затворена, а диктатор га је - као у старо добро совјетско време - присилио да се претвара како "ради" и "исплаћује плате". Што је најобичнија пљачка. Као да тебе неко присили да улажеш паре у пропалу фирму.

Фабрика је иначе пропала скроз после неколико месеци.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма иди бегај... :)

Не, него је фабрика пропала и затворена, а диктатор га је - као у старо добро совјетско време - присилио да се претвара како "ради" и "исплаћује плате". Што је најобичнија пљачка. Као да тебе неко присили да улажеш паре у пропалу фирму.

Фабрика је иначе пропала скроз после неколико месеци.

Колико знам пропала је после две године (можда грешим). Али фабрика се налазила у тешком стању и пре него је Путин натерао Дерипаску да сређује стање у њој. А пропала је због лошег руковођења а не зато што је Путин натерао Дерипаску и остале да решавају нагомилане проблеме. Да нису од државе тражили (узимали) новац за рад фабрике не би им Путин долазио у посету...

Подели на овим сајтовима

Свакако, то је за дивљење и страхопоштовање кад "Путин дође у посету"... Свака му част!

Шта мислиш, јел хемијска у Џемс Бонд фазону? Оно, камера, ласер... експлозив.... :)))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...