Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

I to je upravo taj problem o kome je pisala >gordana. U stanju si da gazis prekjo leseva, cakj i Srpskih da bi "bio u pravu" ...

E nisi bajo u pravu. Nato je ubijao civile i gadjao civilne objekte, ameri su u genocidu zbrisali desetak miliona starosedelaca i nisu nista kupili ni od koga vec oteli ma koliko ti citao holandske spomenare ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Moj otac je ležao na intenzivnoj nezi priključen na veštačka pluća kada su gađali vojni cilj, elektranu. Bogu Hvala, imali su akumulator u bolnici. 

A da. ta ista bolnica u kojoj je ležao je pogođena dan nakon što je prebačen u drugu bolnicu. Vojni cilj. 

Ma dobri su oni, nisu oni to namerno, mi nismo bili dobri pa su morali...

Подели на овим сајтовима

A kako bi mogli da ga koristimo na korist?

Tako što na Srbiju primenimo njegove dobre poteze i reforme kojima je podigao komunjarsku Rusiju i ruski narod u materijalnom, vojnom, moralnom, verskom... i svakom drugom smislu. Tako da to bude adaptirano na našu državu. A nema mnogo šta da se menja jer delimo mnogo toga zajedničkog.

Za nabrajanje i pojašnjavanje svega toga nisam u mogućnorti iz tehničkih razloga. A teško da bi mi se trud i isplatio kada ste vi Iluminati u pitanju ;)

Подели на овим сајтовима

Незнавеном Милосављевићу су и Телевизија и новинари војни циљ!

Ало, дечко, олади мало ту усијану главицу...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Незнавеном Милосављевићу су и Телевизија и новинари војни циљ!

Ало, дечко, олади мало ту усијану главицу...

A gde sam ja reao da su televizija i novinari vojni cilj? Sto moras da izmisljas? Ajde objasni mi? Cemu izmisljanje? 

Jel nisi sposoban za bolje? 

Tako što na Srbiju primenimo njegove dobre poteze i reforme kojima je podigao komunjarsku Rusiju i ruski narod u materijalnom, vojnom, moralnom, verskom... i svakom drugom smislu. 

Boze gospode, kada covek oce politickog vodju da ti podize narod u verskom smislu, vreme je da se zabrines.....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А којег је то обима? Имам ја пар колега који су из САД отишли у Кину и Индију због неких специфичних послова, али је исте године 100,000 Кинеза и Индијаца дошло у САД.

Био би веома изненађен да исто не важи и за Русију.

Аха специфичан посао : Зидар, рад на мешалици, гурач колица са песком, итд. врло специјализовани стручни послови...

Подели на овим сајтовима

А којег је то обима? Имам ја пар колега који су из САД отишли у Кину и Индију због неких специфичних послова, али је исте године 100,000 Кинеза и Индијаца дошло у САД.

Био би веома изненађен да исто не важи и за Русију.

Велике немачке фирме раде у Русији, на пример и оне су биле против тога да Немачка уведе санкције Русији јер би тиме изгубили посао.

Дакле, не појединци, већ немачке фирме раде у Русији. 

Дакле, није баш Русија толико ,,пропала" колико неки поједини људи то покушавају да представе.

Подели на овим сајтовима

Био би веома изненађен да видиш колико су Американци конзервативни и колико се цене хришћанске вредности.

Било би занимљиво упоредити обичан народ, Амере и Русе, по том питању... И вероватно би се изненадили.

Не желим да кажем да у Америци нема људи који баштине Хришћанске вредности, напротив свестан сам да их има (занимљиво да велики број америчких Хришћанских организација подржава многе елементе Путинове политике), али мислим да се не би ,,изненадили" како ти кажеш.

И Руси у великој мери баштине Хришћанске вредности (по мом мишљењу више од Американаца, где се одржавају геј-параде и сличне манифестације и нико сем мањине, не реагује против тога), Руси су дуго година били под безбожним режимом али су ипак очували своју Веру, руска земља је натопљена крвљу Руских Новомученика страдалих за Веру Христову и Руску Отаџбину. То је факт, када говоримо о Русији. А земља натопљена крвљу Мученика за Веру- то је заиста Света Земља.

И има данас пуно искрених Верника у Русији, а ја се надам да ће их бити све више. Дај Боже!

Подели на овим сајтовима

И Руси у великој мери баштине Хришћанске вредности (по мом мишљењу више од Американаца, где се одржавају геј-параде и сличне манифестације и нико сем мањине, не реагује против тога), 

Ako je reagovanje protiv gej parada bastinjenje Hriscanske vrednosti onda sam ili ja los hriscanin ili ti.......

Za mene je bastinjenje hriscanskih vrednosti kada ti zivis u tom duhu, a za tebe kada teras druge da zive u tom duhu....

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne znam koji duh to tebe vodi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ako je reagovanje protiv gej parada bastinjenje Hriscanske vrednosti onda sam ili ja los hriscanin ili ti.......

Za mene je bastinjenje hriscanskih vrednosti kada ti zivis u tom duhu, a za tebe kada teras druge da zive u tom duhu....

Не, наравно да није то главни показатељ Искрене Вере. 

Али, ја сам то навео само као један од примера. 

Али, не спорим да има Американаца који искрено верују и баштине Хришћанске вредности и као што рекох многи од њих подржавају Путинову политику, што је веома занимљиво...

Подели на овим сајтовима

Ja sam rekao da su mostovi, rafinerije i elektrane vojni ciljevi. 

Sto i jesu. Sa obzirom da moraju necim da poje tenkove, moraju preko nekih mostova da rasporedjuju vojsku, moraju nekim elektranama da napajaju radare. 

Cisti vojni ciljevi. 

По оваквој накарадној логици, све је онда војни циљ... рецимо пијаца, мора војска да једе сир и кајмак, да не помињемо бели лук и сланину, 'што је НАТО показао у Нишу са касетним бомбама, које су БајДвеј и забрањене, а сви добро знамо да телевизија служи за обавезно војничко гледање дневника у пола осам, а нарочито временске прогнозе за наредни дан... 

чисти војни циљеви, а?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ma zaista je hrabro od Putina što se poziva na Hrišćanske vrednosti...

Čak šta više zapad je počeo jedan pravi rat protiv navodno potpuno konzervativnog pravoslavlja koji nevinom Ruskom narodu oduzima Evropske vrednosti o slobodi i ljudskim pravima.

Evropska kultura veće je no Sveto Pismo kaže Bilt ili ne kaže.... meni ne verujte.....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Tako što na Srbiju primenimo njegove dobre poteze i reforme kojima je podigao komunjarsku Rusiju i ruski narod u materijalnom, vojnom, moralnom, verskom... i svakom drugom smislu. Tako da to bude adaptirano na našu državu. A nema mnogo šta da se menja jer delimo mnogo toga zajedničkog.

Za nabrajanje i pojašnjavanje svega toga nisam u mogućnorti iz tehničkih razloga. A teško da bi mi se trud i isplatio kada ste vi Iluminati u pitanju ;)

To se ovde vec naveliko radi. Tu pricu, iz komunizma u Potemkinova sela, gledamo ako ne od 2001. onda bar od 2008. sa Fijatom i ostalim sega-mega gigantima. Ali Potemkinova sela su ipak samo Potemkinova sela, bilo u Rusiji ili u Srbiji.

Kakve veze ima moje Iluminatsvo kad je Miki lepo "dokazao" da je Medvedev u skupstini Srbije ukrstio prste  tako da pokaze svojoj braci masonima da je na njihovoj strani.  :)))  :)))  :)))

Подели на овим сајтовима

По оваквој накарадној логици, све је онда војни циљ... рецимо пијаца, мора војска да једе сир и кајмак, да не помињемо бели лук и сланину, 'што је НАТО показао у Нишу са касетним бомбама, које су БајДвеј и забрањене, а сви добро знамо да телевизија служи за обавезно војничко гледање дневника у пола осам, а нарочито временске прогнозе за наредни дан... 

чисти војни циљеви, а?

A cekaj, ja ne kapiram.. ako je nesto vojni cilj to je ok gadjati ako nije vojni cilj to nije ok gadjati? Sto se vi uopste raspravljate sa mnom sta je vojni cilj... nista nije ok gadjati.

ne znam sta je vama ljudima u glavi..

Ja stvarno ne znam koji duh to tebe vodi

Mene sotona, zar ga nisi video svojim trecim okom :D 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...