Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Znaci bajo, tebi nema pomoci .... Kad mi to kaze mnogoputno dokzani licemer, meni je to dobar znak, bilo bi mi zabrinjavjauce da si mi rekao suprotno. Ko da mi budala kaze da misli da imam super razmisljanje.... onda je vreme da se zabrines.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Kaze, prodali im Menhetn ... Bajo, a jel overen ugovor=? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Kaze, prodali im Menhetn ... To je care istorijska cinjenica. Al nije ni prva ni posledna stvar o kojoj pojma nemas al se podsmevas... http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan#Colonial_area " Peter Minuit and Dutch colonists acquired Manhattan in 1626 from unnamed American Indian people in exchange for trade goods worth 60 guilders, often said to be worth US$24, though (by comparing the price of bread and other goods) it actually amounts to around $1,000 in modern currency[51] (calculation by the International Institute of Social History, Amsterdam)." dakle nije ih pobio, nije ih proterao, nego se dogovorili nausmeno, da im predaju to zemljste za tu i tu vrednost...konkretno 1000 danasnjih dolara. Sto je ogromna cifra za to doba. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Pismo indijanskog poglavice,poglavici dugih noževa govori sve o istoriji Amerike. Preispitaj logiku koja opravdava rezervate, jer indijanci nisu imali vlasnički list na zemlji koju su koristili.... Malo sam i ljut što sam ja mislio da su se dugački noževi sjurili na indijanske vigname gde nijedno dete nije preživelo a preostale žive konje su poveli sa sobom. Nisam znao da to nije istina... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Pismo indijanskog poglavice,poglavici dugih noževa govori sve o istoriji Amerike. Isto tako i knjiga Mihajla Pupina koju je ivica okacio i koju ti preporucujem da procitas..... pa ces mozda da skapiras sta mi oce da ti kazemo.. mislim ako te zanima naravno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Aj nabroj primere genocida nad indijacima u svernoj americi. Koliko je indijanaca pobijeno, gde i kada. Konkretno od strane doseljenika, i americke vlade, a ne od strane britanske krune. Genocid ne, ali povremenih teških svinjarija protiv Indijanaca je bilo. Ovo je jedna od najgorih: http://en.wikipedia.org/wiki/Sand_Creek_massacre https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ma iznenadićemo se svi, a ovde si po prvi put otvorio nešto o čemu je bilo reči samo u duhu. A to je, da je običan svet pošten, i sad prosto ne znam kako je moguće da Amerika ima takvu politiku. (oštru,bezkompromisnu, osvajačku,špijunsku i totalirističku) Šta se dešava sa demokratskim glasom običnog naroda? Možda da nam navedeš i neke probleme koje običan Američki gradjanin oseti na svojoj koži ili takvih nema? Inače ni vi ni mi niti rusofili nikad nismo uzimali u reč običnog gradjanina, već samo njihovu vlast. (Putin,Obama) Што се власти тиче, мени се не свиђају ни једни ни други. Обичан народ као и свуда - раде, праве децу, труде се да живе боље... Власт је потрошила паре на глупости и направила кризу па онда многи живе лошије него иначе. Народ већ годинама гласа против рата. Буш и Обмана су добили изборе тако што су обећавали прекид ратовања и мир. Кад су дошли на власт, обојица су наставили исто као што је било и још горе. Проблем је веома сличан као код нас - група лопова и психопата се дочепала власти и не можеш да их отераш. Али та мала група не чини амерички народ. То је веома гостољубив народ који цени рад, поштење, храброст, пожртвованост, породицу итд. Као уосталом и сви нормални људи на свету. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Genocid ne, ali povremenih teških svinjarija protiv Indijanaca je bilo. Ovo je jedna od najgorih: http://en.wikipedia.org/wiki/Sand_Creek_massacre Naravno, to niko ne spori, samo sto se ovde prica kao da su ti evropljani dosli, poklali redom, posutirali i krenuli da zive tamo. Sto je debela neistina.... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Што се власти тиче, мени се не свиђају ни једни ни други. Обичан народ као и свуда - раде, праве децу, труде се да живе боље... Власт је потрошила паре на глупости и направила кризу па онда многи живе лошије него иначе. Народ већ годинама гласа против рата. Буш и Обмана су добили изборе тако што су обећавали прекид ратовања и мир. Кад су дошли на власт, обојица су наставили исто као што је било и још горе. Проблем је веома сличан као код нас - група лопова и психопата се дочепала власти и не можеш да их отераш. Али та мала група не чини амерички народ. То је веома гостољубив народ који цени рад, поштење, храброст, пожртвованост, породицу итд. Као уосталом и сви нормални људи на свету. Svidja mi se brat moj nek nam to bude vodilja u razumevanju istinske slobode svakog čoveka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 To je care istorijska cinjenica. Al nije ni prva ni posledna stvar o kojoj pojma nemas al se podsmevas... http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan#Colonial_area " Peter Minuit and Dutch colonists acquired Manhattan in 1626 from unnamed American Indian people in exchange for trade goods worth 60 guilders, often said to be worth US$24, though (by comparing the price of bread and other goods) it actually amounts to around $1,000 in modern currency[51] (calculation by the International Institute of Social History, Amsterdam)." dakle nije ih pobio, nije ih proterao, nego se dogovorili nausmeno, da im predaju to zemljste za tu i tu vrednost...konkretno 1000 danasnjih dolara. Sto je ogromna cifra za to doba. Gde je ugovor bajo. Indijanci su tada kupili Holandiju a ne prodali menheten. Taj ugovor postoji za razliku od ovog "tvog". I pokazacu ti ga cim ti pokazes tvoj ugovor .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Gde je ugovor bajo. Indijanci su tada kupili Holandiju a ne prodali menheten. Taj ugovor postoji za razliku od ovog "tvog". I pokazacu ti ga cim ti pokazes tvoj ugovor .... Ajde ne luptaj vise, smorio si ... sto mora da postoji pisani ugovor? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ajde ne luptaj vise, smorio si ... sto mora da postoji pisani ugovor? Pa imam i ja nepisani ugovor da sam kupio tvoju kucu i imanje od tvog pradede. Pakuj se bajo, stizem sledeceg vikenda . Ja sam mislio da ces ti u skoli da postanes pametniji tebra ... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ево га http://historymyths.wordpress.com/2011/04/10/myth-45-the-dutch-bought-manhattan-for-24-worth-of-beads/ Мада кажу да је мало сумњив уговор, пошто су продају извршили неки који нису баш и били власници. Такорећи преваранти Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ево га http://historymyths.wordpress.com/2011/04/10/myth-45-the-dutch-bought-manhattan-for-24-worth-of-beads/ Мада кажу да је мало сумњив уговор, пошто су продају извршили неки који нису баш и били власници. Такорећи преваранти Ima jedan sto je prodao Ajfelovu kulu ....i uzeo pare cak ...Prodao je kao stao gvozdje ... Treba vieti da li je nekretnina bila gruntovno uknjizena na ime prodavca ... Ako nije onda ...nista od trgovine .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ima jedan sto je prodao Ajfelovu kulu ....i uzeo pare cak ...Prodao je kao stao gvozdje ... Ko po obicaju - bezanje u cinizam. A dobio si taj ugovor za kojim toliko kukas. Ja sam mislio da je postojao samo verbaln al eto dobio si i pismeni! пошто су продају извршили неки који нису баш и били власници. Такорећи преваранти pa nije bas tako, ne pise to sto kazes...pise da su indijanci malo drugacije gledali na svojinu nad zemljom od evropljana.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука