Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stvar je u tome buraz da oni mrze ameriku i da da nista u americi ne valja. Da sve sto je u americi dobro mora da bude izvor zla koje cini americka vlada.

Eto o tome se radi. Uopste nece da vide sve one pozitivne aspekte americkog drustva, jer ih vodi cista mrznja. 

Ово је веома ружно. Вређаш и мене и све оне који не мисле као ти. Прво причаш о нама у трећем лицу као да смо бесловесна бића, друго, импутираш нам негативна осећања као корен наших мисли што такође није тачно у намери да дискредитујеш аргументе и мисаоне процесе.

Треба поштовати саговорнике као што и сами желимо да будемо поштовани.

Подели на овим сајтовима

Ma niko ne mrzi Ameriku mi je samo jednostavno ne veličamo...

Inače se podjednako radujemo i uspehu što dokazujemo time da smo primetili pozitivne korake Rusije koja je bila u potpunom rasulu i održavalo je samo nagomilano oružje.

Naravno i da spominjemo Hrišćansku bratsku snagu Rusije koja je krenula koracima Hrišćanskih vrednosti i to naglašava, za razliku od Amerike koja je potpuno druga krajnost i te vrednosti ne spominje u svojem državnom ustrojstvu.

Sam ja kriv što volim zemlju koja se poziva na moje srce tj. na Hrišćanske vrednosti?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Не, погрешно разумеш и гледаш на ствари.

Не би постојао ни тај Зукенберг ни Гејтс ни многи други да Америка није сила, а како је сила то сам ти објаснио. Једноставно они су могли да се обогате јер Америка има пара, али какве паре? Да Америка мора да врати свој јавни дуг, па нико од тих богаташа не би имао делић који сада имају. Јер које ти богаташи имају паре? Имају паре које Америка зајми, отима... Хоћеш да кажеш да постоје 2 Америке, у једној је држава која живи на рачун других и Америка где су богаташи створили тотално друге неке доларе који немају везе са Америком.

То слободно тржиште не би било слободно да држава Америка прсне финансијски. Америка не би била Америка да држава нема пара. Многи можда јесу поштено направили тамо паре и обогатили се, али су се обогатили само зато што је Америка имала те паре, јер да није они се не би обогатили. А те паре су лажне.

Можда је пре 100 година Америка била она права, где је све кретало, градило се, финансије су имале залеђину, где су стварне слободе и права биле за белце. Али то сада нема везе са реалношћу.

Ух брате, Милосављевић је одговорио, ал` морам да додам на ово...

Америка је постала "сила" зато што је обичан народ вредно радио и направио велико богатство. Онда су то богатство политичари злоупотребили и почели да праве срања по свету. У ствари би за народ било моооого боље да САД престане да буде "сила", већ да гледа своја посла и ужива у плодовима свог рада. Онда би тамо благостање било још веће, а не мање. Било би још више Цукенберга, Гејтса, Џобса итд.

У праву си што се тиче детаља, само си их погрешно повезао на крају. Тачно је да је њихов "финансијски систем" искварен, као и монетарни, али то није узрок богатства (нити може да буде...). То је само злоупотреба благостања од стране неколицине политички моћних који тиме себи обезбеђују богатство без поштеног рада. И то може да се заврши лоше по САД па да пропадне као већина империја у прошлости, али може и да се преокрене јер је код њих још увек веома јака свест о слободном друштву које је то благостање и створило.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ово је веома ружно. Вређаш и мене и све оне који не мисле као ти. Прво причаш о нама у трећем лицу као да смо бесловесна бића, друго, импутираш нам негативна осећања као корен наших мисли што такође није тачно у намери да дискредитујеш аргументе и мисаоне процесе.

Треба поштовати саговорнике као што и сами желимо да будемо поштовани.

Pricam o vama istinu. Iznosite netachne infromacije, poluinformacije, namerno izvrcete nase argumente i skrecete sa teme o kojoj pricamo.

Jednostavno cista mrznja, neznanje i nerazumevanje. 

Konstatno izbegavate odgovore, iznosite samo tvrdnje, bez iakakvog opravdanja.

I ponavljate ih u krug. 

Ja te pitam gde su ti "genocidi" na kojima su se amerikanci obogatili, ti mi izbacis pricu o jednom. A uz to tvrdis da se onolika zemlja obogatila na indijancima. Ona bilbija bezi od odgovora totalno.

Isto tako tvrdis da su se obogatili na robovima i na nekim tamo glupostima. Ja te pitam za podatke, ti mi posaljes smajlija koji se krsti?

Ja ne znam sta je to drugo nego argumentacija iz neznjanja...

Ja se ovde polomih da vam argumentujem lepo - vi se zavitlvate, bacate cinizam, krstite se i onda kukas da sam "bezobrazan" pa ne znam sta ocekujes.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sam ja kriv što volim zemlju koja se poziva na moje srce tj. na Hrišćanske vrednosti?

Био би веома изненађен да видиш колико су Американци конзервативни и колико се цене хришћанске вредности.

Било би занимљиво упоредити обичан народ, Амере и Русе, по том питању... И вероватно би се изненадили.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pricam o vama istinu. Iznosite netachne infromacije, poluinformacije, namerno izvrcete nase argumente i skrecete sa teme o kojoj pricamo.

Jednostavno cista mrznja, neznanje i nerazumevanje. 

Konstatno izbegavate odgovore, iznosite samo tvrdnje, bez iakakvog opravdanja.

I ponavljate ih u krug. 

Ja te pitam gde su ti "genocidi" na kojima su se amerikanci obogatili, ti mi izbacis pricu o jednom. A uz to tvrdis da se onolika zemlja obogatila na indijancima. Ona bilbija bezi od odgovora totalno.

Isto tako tvrdis da su se obogatili na robovima i na nekim tamo glupostima. Ja te pitam za podatke, ti mi posaljes smajlija koji se krsti?

Ja ne znam sta je to drugo nego argumentacija iz neznjanja...

Ja se ovde polomih da vam argumentujem lepo - vi se zavitlvate, bacate cinizam, krstite se i onda kukas da sam "bezobrazan" pa ne znam sta ocekujes.... 

И ја теби праштам, брате.

Подели на овим сајтовима

Како не постоје? Радим са женском која је индијанка, тј. "native american" како они кажу.

Наравно, не живи у вигваму и не лови бизоне него ради на компјунктору... :)

Pa "Charles Cater".. amerikanac koji se zaljubio u srbiju je po ocu Indijanac... otac mu je cistokrvni indijanac, farmer u americi...

Подели на овим сајтовима

А којег је то обима? Имам ја пар колега који су из САД отишли у Кину и Индију због неких специфичних послова, али је исте године 100,000 Кинеза и Индијаца дошло у САД.

Био би веома изненађен да исто не важи и за Русију.

Русија је друга на свету по броју имиграната. Ако се добро сећам, у Америци живи 45 милиона (убедљив број 1) а у Русији 11 милиона (јако друго место). Нисам се баш трудио да нађем детаље, каква је структура тих имиграната и слично. Такође ми се чини да су САД прве по апсолутном броју имиграната који улазе у њу за годину дана.

Подели на овим сајтовима

Био би веома изненађен да видиш колико су Американци конзервативни и колико се цене хришћанске вредности.

Било би занимљиво упоредити обичан народ, Амере и Русе, по том питању... И вероватно би се изненадили.

Ma iznenadićemo se svi, a ovde si po prvi put otvorio nešto o čemu je bilo reči samo u duhu. A to je, da je običan svet pošten, i sad prosto ne znam kako je moguće da Amerika ima takvu politiku. (oštru,bezkompromisnu, osvajačku,špijunsku i totalirističku) Šta se dešava sa demokratskim glasom običnog naroda? Možda da nam navedeš i neke probleme koje običan Američki gradjanin oseti na svojoj koži ili takvih nema?

Inače ni vi ni mi niti rusofili nikad nismo uzimali u reč običnog gradjanina, već samo njihovu vlast. (Putin,Obama)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Људи су свуда исти. Има и добрих и лоших. Наша појединачна искуства у додиру са појединим индивидуама сама по себи могу бити добра или лоша независно од припадности.

Е сад где је квака.

Кад се људи удруже у друштва, најјача индивидуа преузима вођство и пласира своје вредности које остали следе. Тако друшто које предводи нпр психопата и само постаје психопатско по својој суштини. Ствар је у реаговању масе као појединца. То је психолошки феномен, није ствар ни политике ни економије. На пример доста се може разумети када поново прочиташ књигу Вилхелма Рајха, "масовна психологија фашизма" 

То је механизам групе, где остали следе зацртане норме масе без обзира на индивидуалне вредности.

Подели на овим сајтовима

Ovi sine kao da su indijanci došli u njihovu zemlju.....

Brale Indijnaci su zemlju cesto prodavali doseljenicima, naprimer manheten je kupljen od indijanaca koji su ziveli tamo.  Milom, nikakvom silom.

Ne znam sta ti tripujes, da su oni dosli tamo i terali redom sa zemlje? Pa to nema veze sa realnoscu. Bilo je sukoba sa odredjenim plemenima, i odredjenim grupama, ali daleko od toga da je to bilo neko pravilo po kom se zivelo i radilo tamo.

Drugo indijanci nisu imali "Svoju" zemlju na nacin na koji ja i ti danas imamo. Oni nisu imali uredjene drzave niti taj tip svojine. Niti su kompletan kontinent amerike smatrali svojim.... niti su imali neke "granice" cije je cije parce teritorije...... Ziveli su u "selima" i ta sela se danas zovu "Rezervati"

Dakle, ta podmetacina da su tamo indijanci imali neko uredjenje i da im je zemlja "preoteta" je glupost.

Preotimali su u juznoj i srednjoj americi ali ne u severnoj. 

Подели на овим сајтовима

Brale Indijnaci su zemlju cesto prodavali doseljenicima, naprimer manheten je kupljen od indijanaca koji su ziveli tamo.  Milom, nikakvom silom.

Ne znam sta ti tripujes, da su oni dosli tamo i terali redom sa zemlje? Pa to nema veze sa realnoscu. Bilo je sukoba sa odredjenim plemenima, i odredjenim grupama, ali daleko od toga da je to bilo neko pravilo po kom se zivelo i radilo tamo.

Drugo indijanci nisu imali "Svoju" zemlju na nacin na koji ja i ti danas imamo. Oni nisu imali uredjene drzave niti taj tip svojine. Niti su kompletan kontinent amerike smatrali svojim.... niti su imali neke "granice" cije je cije parce teritorije...... Ziveli su u "selima" i ta sela se danas zovu "Rezervati"

Dakle, ta podmetacina da su tamo indijanci imali neko uredjenje i da im je zemlja "preoteta" je glupost.

Preotimali su u juznoj i srednjoj americi ali ne u severnoj. 

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Znaci bajo, tebi nema pomoci ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...