Jump to content

da li covek po prirodi smrtno ili besmrtno bice 2 deo

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja ne umem kao Vi tu stručno, pa ću da uprostim. Ja mislim, da je u smislu fizičkog postojanja smrtno biće a po pitanju onoga šta čini (znači šta si za života radio/la , činio/la, mislio/la, i osećala/o), besmrtan kao stvorenje,  doveka. To verujem da negde ostaje "zapisano", jer  to  je tvoj trag. Poput otiska prsta.  :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Posto je prota Lazar Milin prihvatao TE, kako je onda on pomirio veru da pre Adamovog pada nije bilo smrti, a po TE smrt je postojala

milionima godina pre pojave Adama?

Nikad čuo koliko godina ima Adam! Isteran je iz raja gde svaka smrtnost ne može postojati i upućen bi u zemlju ovu sa svom palom prirodom.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Nikad čuo koliko godina ima Adam! Isteran je iz raja gde svaka smrtnost ne može postojati i upućen bi u zemlju ovu sa svom palom prirodom.

Pa to jedino ako ces da verujes u hindu kreacionizam da su ljudi postojali pre milijardu godina. Drugo smrtnost nije postojala ni van rajskog vrta.

Подели на овим сајтовима

Pa to jedino ako ces da verujes u hindu kreacionizam da su ljudi postojali pre milijardu godina. Drugo smrtnost nije postojala ni van rajskog vrta.

Kako to misliš smrt nije postojala ti to važi samo za čoveka?

Подели на овим сајтовима

Kako to misliš smrt nije postojala ti to važi samo za čoveka?

Tako sto u Svetom pismu stoji da covekovim padom u greh udje smrt u svu tvorevinu. Drugo ako to vazi samo za coveka to znaci da je Bog ipak stvorio smrt, i drugo kako onda objasnjavas postojanje smrti medju neandertalcima i homo erectusima?

Подели на овим сајтовима

Tako sto u Svetom pismu stoji da covekovim padom u greh udje smrt u svu tvorevinu. Drugo ako to vazi samo za coveka to znaci da je Bog ipak stvorio smrt.

Naravno da je Bog stvorio smrt kada je Bog jedini Tvorac. Tako da je Bog stvorio i mrak i zlo kako izricito kaze kod proroka Isaije.

Подели на овим сајтовима

Besmrtan je covek, No njegov izbor bio ne poslusnost, pa izabrao staninu stranu, takodje bog voli da proverava ono sto svorio to jest testir,

bog je cak isusa testirao pustivsi da djavo kusa isusa ali se isus nije predao tek tako

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Tako sto u Svetom pismu stoji da covekovim padom u greh udje smrt u svu tvorevinu. Drugo ako to vazi samo za coveka to znaci da je Bog ipak stvorio smrt, i drugo kako onda objasnjavas postojanje smrti medju neandertalcima i homo erectusima?

Ne znam zaista još sam bajkovit da bi se upuštao u nauku. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...