Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 А ти сада као искусни ФБИ агент дошо да разбијеш монтонију. Фала ти, ниси требо. Циа, снајка циа.. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Значи, Украјина није демократска држава? То је један недемократски потез њихове власти. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па не може, а јел то значи да је Русија зато добра? Ратовали комунисти и нацисти једни против других... нацисит лоши јер то значи да су комунисти добри? То значи, брале, да Украјина није демократска држава, да је хунта која је води недемократска и нелегална, јер није демократским путем дошла на власт. Не значи да су комунисти добри, али не знам ја какве то сад везе има са овом темом? Руси у целој овој причи нису никакви комунисти и крајње је време да престанете да их изједначавате са том идеологијом која је највише пролила руске крви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 То је један недемократски потез њихове власти. Забрана руског језика још један, претње које долазе са њихове стране још један, итд. Има недемократскијх потеза Украјине, не само тај један. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 @@Grizzly Adams, Ti treba da paziš na temu. Ako hoćeš da izveštavaš u korist zapada, niko ti ne brani. Međutim, provociraš članove. Naravno da će da ti uzvrate. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Забрана руског језика још један, претње које долазе са њихове стране још један, итд. Има недемократскијх потеза Украјине, не само тај један. Има и сличних недемократских потеза Русије. По том критеријуму можемо за обе да кажемо да су недемократске. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 @@Grizzly Adams, Ti treba da paziš na temu. Ako hoćeš da izveštavaš u korist zapada, niko ti ne brani. Međutim, provociraš članove. Naravno da će da ti uzvrate. Наравно, bring it on. Мени је и циљ да размрдам жабокречину. Иначе - немам намеру да извештавам ни у чију корист. То је и поента мог приговора на тему. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 То значи, брале, да Украјина није демократска држава, да је хунта која је води недемократска и нелегална, јер није демократским путем дошла на власт. Не значи да су комунисти добри, али не знам ја какве то сад везе има са овом темом? Руси у целој овој причи нису никакви комунисти и крајње је време да престанете да их изједначавате са том идеологијом која је највише пролила руске крви. Има везе са тиме што ти нико овде не прича да је Украјна неки представник демократије нити је. Ми се са тобом и не расправљамо о томе, већ о томе што ти мислиш о Русији да путин ту "спшава народ". Дакле немамо неслагање неко са твојим ствовим о Украјни, већ с твојим ставовима о Русији. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Мени је и циљ да размрдам жабокречину. Чачкаш мечку. Немој после да лупаш БАН-ове у самоодбрани, не би било фер. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па дивљака има са обе стране, то је поента приче. Не могу да схватим да неко себи може да дозволи тако наиван и једностран поглед на ствари... Умешан је индиректно и Запад, наравно. То је такође за осуду и нико не доводи у питање. Али овакво навијачко извештавање стварно нема смисла. Не приличи нам. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Чачкаш мечку. Немој после да лупаш БАН-ове у самоодбрани, не би било фер. Никад нисам лупио бан у самоодбрани, само када се наруше правила форума. И то једном у животу. А трпео сам увреде и клевете какве вероватно нико овде на форуму није доживео.. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Никад нисам лупио бан у самоодбрани, само када се наруше правила форума. И то једном у животу. А трпео сам увреде и клевете какве вероватно нико овде на форуму није доживео.. За све постоји први пут. Што би реко Шојић: Клевећууу! Ма издржаћеш и ово, узми један дим, и све буде cool. nedeljko and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Има везе са тиме што ти нико овде не прича да је Украјна неки представник демократије нити је. Ми се са тобом и не расправљамо о томе, већ о томе што ти мислиш о Русији да путин ту "спшава народ". Дакле немамо неслагање неко са твојим ствовим о Украјни, већ с твојим ставовима о Русији. Ок. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ајде сад Ђуро, ти реци.. јел Православни Србин има симпатију према Русији или нешто друго? То за шта ти нас оптужујеш није истина, јер се не показују мале симптије него тешка русофилија... где се тотлано игноришу све маме Русије. Ето например, прича се како је дошо путин д брани свој народ од покоља... нит је тај народ осетио покољ... нит је то искрен Путинов мотив.. јер да јесте он би бранио свој народ(руски) и н другим деловима Украјне. Оно што је Путин урадио видео је добру прилику за своју државу да "спаси народ" и да без испаљеног метка заузме територију, кој и није била у том тренутку угрожена. И уз то, што рече Агностик, спречава украјну да се прикључи НАТО алијанси. Па то је генијалан стратешки потез, али ја мислим да ја "спашавање угрожених руса" ту најмање битно, исто колико су америчке агресије за "демократију"... то су по мени празне приче. Е проблем је Младене што ти и та екипица више и не бирате коме ћете упутити те критике, него су вам сензори попустили па имате исте реакције и на тешку русофилију и на адекватан позитиван коментар у корист Русије. Мени лично не смета али квари дискусију и зато се увек овакве теме и претворе у опште расуло... Мени се чини да је то злонамерно из више разлога али нећу да давим тему... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Има и сличних недемократских потеза Русије. По том критеријуму можемо за обе да кажемо да су недемократске. Е искрено не знам да су Руси забранили неку опозициону партију, да су забранили рецимо украјински језик, да имају неонацисте у власти, и у војсци, итд. Не видим баш те неке ,,личне потезе Русије", исправи ме ако грешим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука