Jump to content

"Ko jaci!" tema - kritika Rusije, Amerike, Nikaragve, San Marina i ostalih...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е проблем је Младене што ти и та екипица више и не бирате коме ћете упутити те критике, него су вам сензори попустили па имате исте реакције и на тешку русофилију и на адекватан позитиван коментар у корист Русије. Мени лично не смета али квари дискусију и зато се увек овакве теме и претворе у опште расуло...

Мени се чини да је то злонамерно из више разлога али нећу да давим тему...

Можда јеси у праву, можда претерујемо по некад. Али и с друге стране, мени лично смета када неко од Путина прави свеца од Русије мач правде и истине, као што неки раде и желим да одговорим на такве изјаве јер их сматрам нетачним.

Можда неки "адекватни и позитивни коментар у корист русије" пренапуцамо критиком, али и даље, наш циљ је јасно - критиковање оних који од русије праве нешто што није.

Кога пренапуцам критиком за адекватни коментар, моје извињење.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Е искрено не знам да су Руси забранили неку опозициону партију, да су забранили рецимо украјински језик, да имају неонацисте у власти, и у војсци, итд. Не видим баш те неке ,,личне потезе Русије", исправи ме ако грешим.

Распитај се мало, на пример, о прогону и убиствима новинара у Русији.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Odmah mega lajk za naslov.  facenew22222222

E, ne znam koji si naslov u stvari video, bio jedan dugacak, pa sam ipak malo skratio, kabasto mnogo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ајде Акви, Гризли, Јуане... нешто и за вашу душу:

Рамштајн, тврди критичари капитализма који за сепаре на њиховом концерту траже 50 евра :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Најјачи!

Не ваља овај клип. Шта ће им Тито? Кад видим тог сатанисту и србоубицу, онда не могу даље да гледам.

Иначе, друг Стаљин се баш не би одушевио кад би знао да стављају са Брозом који је био његов непријатељ и збиг кога је он изгубио прву битку у хладном рату.

Подели на овим сајтовима

Ако ми се нешто у Русији допадне не значи да сам русофил

Al zato ako se meni nesto ne svidja u Rusiji (ili jos bolje kod Putina) odma sam prozapadni neofasista komunistickih pogleda totalitarnog karaktera pro americkog vaspitanja i evropejsko- monstruoznog misljenja... e da i izdajica sam ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...