Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Е проблем је Младене што ти и та екипица више и не бирате коме ћете упутити те критике, него су вам сензори попустили па имате исте реакције и на тешку русофилију и на адекватан позитиван коментар у корист Русије. Мени лично не смета али квари дискусију и зато се увек овакве теме и претворе у опште расуло... Мени се чини да је то злонамерно из више разлога али нећу да давим тему... Можда јеси у праву, можда претерујемо по некад. Али и с друге стране, мени лично смета када неко од Путина прави свеца од Русије мач правде и истине, као што неки раде и желим да одговорим на такве изјаве јер их сматрам нетачним. Можда неки "адекватни и позитивни коментар у корист русије" пренапуцамо критиком, али и даље, наш циљ је јасно - критиковање оних који од русије праве нешто што није. Кога пренапуцам критиком за адекватни коментар, моје извињење. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Е искрено не знам да су Руси забранили неку опозициону партију, да су забранили рецимо украјински језик, да имају неонацисте у власти, и у војсци, итд. Не видим баш те неке ,,личне потезе Русије", исправи ме ако грешим. Распитај се мало, на пример, о прогону и убиствима новинара у Русији. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Odmah mega lajk za naslov. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Најјачи! Agnostik је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Odmah mega lajk za naslov. facenew22222222 E, ne znam koji si naslov u stvari video, bio jedan dugacak, pa sam ipak malo skratio, kabasto mnogo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 "Ko jaci!" tema - kritika Rusije, Amerike, Nikaragve, San Marina i ostalih... https://www.facebook.com/SanMarinoSrbija?fref=ts verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Најјачи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ајде Акви, Гризли, Јуане... нешто и за вашу душу: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 E, ne znam koji si naslov u stvari video, bio jedan dugacak, pa sam ipak malo skratio, kabasto mnogo... Onaj dugacak, istok-zapad-sever-jug. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ајде Акви, Гризли, Јуане... нешто и за вашу душу: Рамштајн, тврди критичари капитализма који за сепаре на њиховом концерту траже 50 евра oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ignjate Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Најјачи! Не ваља овај клип. Шта ће им Тито? Кад видим тог сатанисту и србоубицу, онда не могу даље да гледам. Иначе, друг Стаљин се баш не би одушевио кад би знао да стављају са Брозом који је био његов непријатељ и збиг кога је он изгубио прву битку у хладном рату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ако ми се нешто у Русији допадне не значи да сам русофил Al zato ako se meni nesto ne svidja u Rusiji (ili jos bolje kod Putina) odma sam prozapadni neofasista komunistickih pogleda totalitarnog karaktera pro americkog vaspitanja i evropejsko- monstruoznog misljenja... e da i izdajica sam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука