Jump to content

Где, када и колико читате....? Читање наше насушно

Оцени ову тему

Препоручена порука

images......jpg

Reading is an escape for me and books are life.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

A%2Bchild%2Bwho%2Breads%2B%2B%2B.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја и моје тајно хришћанско-суфи-картузијанско друштво "Мртвих теолога" највише волимо да читамо Пустоловине Вини Пуа, медведа са кратком памећу ...

Подели на овим сајтовима

Ја и моје тајно хришћанско-суфи-картузијанско друштво "Мртвих теолога" највише волимо да читамо Пустоловине Вини Пуа, медведа са кратком памећу ...
где, када и колико.....? :.mislise. :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

де, када и колико.....? :.mislise. :D

Па, као и свако друштво, имамо своје просторије; мада ми на то гледамо више као на храм. Углавном се одреди време, нпр. омиљена нам је недеља. Количина зависи од расположења. За читањем увек следи тумачење, тј. егзегеза. Јако нам је битно да добро разумемо прочитано :)

Подели на овим сајтовима

@, oh....that`s incredible..... :399149:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ne citam .
:(

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Волим да читам, и трудим се да више времена проводим читајући него за компом. Ал' доста често имам проблем; након 20 - 30 мин читања јако почиње да ми се спава. Можда неко име ријешење? :Р

Подели на овим сајтовима

Можда неко име ријешење?
to ti ne da onaj necastivi.....samo budi uporan....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...лаже, како би знао да уђе у ову тему и да одговор... :)
:))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

-.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Obozavam knjige i obozavam da citam,ali imam mali problem ne mogu se naterati da pocnem,ali zato kad pocnem procitam knjigu od 300 strana za jedan dan i to iz jednog cuga uglavnom. A ne mogu se naterati jer uvek imam nesto "pametnije" da uradim,pa kasnije cu pa...a u glavi uvek zamisljam idealnu situaciju priguseno svetlo pred spavanje i citanje. Biblioteka mi je poprilicno velika,imam sigurno preko 300,400 knjiga i da miris nove knjige je zaista nesto nevidjeno. I stalno kupujem knjige,stalno...knjizare,kupindo,internet stalno narucujem,kontam da ovi iz post expressa mogu samo od mene fino ziveti. Sve u svemu kuci najvise imam knjiga pravoslavne tematike i klasike i mozda lupetam ali poprilicno sam siguran da sto se ovog prvog tice retko ko se moze podiciti tim brojem knjiga i da ih u tom broju nema u mnogim crkvenim knjizarama ili parohijskim i crkvenim bibliotekama. Sve u svemu sto se mene tice knjiga je strast,sa nazalost velikom napomenom da se tom strascu ne bavim onoliko koliko bi trebao (ako izuzmemo kupovine)

ovo ko da sam ja pisao...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...