Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Не дирај им у запад одма ће да почну са масонским пошалицама... Taj nivo kapirate i to je negde maksimum za sada. Kad budete voljni da virnete iza horizonta mozda napisemo i nesto sadrzajnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Akvilio je ciganski plemic, molim vas lepo ponasajte se :0102_laugh: zuti car, Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Akvilio je ciganski plemic :0102_laugh: Bolje ciganski plemic nego kralj tvog kova. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 A ti? Jesi ti razmislio o svojim stavovima? Sto je jos vaznije koliko si istrazivao da proveris jel ova budalastina koju si napisao istinita? Јесам. Али не желим да спамујем тему. Зато сам ти рекао да одговоре даш сам себи а не овде. Taj nivo kapirate i to je negde maksimum za sada. Kad budete voljni da virnete iza horizonta mozda napisemo i nesto sadrzajnije. О! Охоооо хоооооо! Просветли нас, о премудри човече! Обасјај својим светлим интелектом нашу затуцану таму. Ооооооо премудри Акви! zuti car је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Taj nivo kapirate i to je negde maksimum za sada. Kad budete voljni da virnete iza horizonta mozda napisemo i nesto sadrzajnije. Можда кад једном напишеш нешто садржајније на ту тему...можда и схватиш да то није хоризонт што гледаш, него твој нос... Ignjatije and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Јесам. Али не желим да спамујем тему. Зато сам ти рекао да одговоре даш сам себи а не овде. О! Охоооо хоооооо! Просветли нас, о премудри човече! Обасјај својим светлим интелектом нашу затуцану таму. Ооооооо премудри Акви! Какви Масони. Са њима бисмо лако. Класични надувенковци. Kod vas u kraju kradu ogledala? Ako ne prava je steta sto se ne ogledas malo cesce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Што би рекао један стари цига (из једног другог филма који сам исто радио ал га немам онлајн) : "Да будемо људи...као људи... Ал џабе што си ти, кад ти волиш себе а ја мене не..." Ignjatije and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Можда кад једном напишеш нешто садржајније на ту тему...можда и схватиш да то није хоризонт што гледаш, него твој нос... Ne pricam ja o mom horizontu nego o tvom. A taj je ti je negde duboko u lobanji. No ima vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Kod vas u kraju kradu ogledala? Ako ne prava je steta sto se ne ogledas malo cesce. Нека си у праву. То не значи да и твоје није украдено. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Што би рекао један стари цига (из једног другог филма који сам исто радио ал га немам онлајн) : "Да будемо људи...као људи... Ал џабе што си ти, кад ти волиш себе а ја мене не..." Zato i repliciras kao navijen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ne pricam ja o mom horizontu nego o tvom. A taj je ti je negde duboko u lobanji. No ima vremena. Не причам ја о мом хоризонту него о твом носу. А тај је ти је сигурно негде далеко иза хоризонта.... Zato i repliciras kao navijen и зато и ниси разумео старог цигу шта је рекао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Нека си у праву. То не значи да и твоје није украдено. Da, klasicna samopravednicka uvredjenost a posle sve po starom. Tako hiljaditi put u krug. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 иза хоризонта RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Не причам ја о мом хоризонту него о твом носу. А тај је ти је сигурно негде далеко иза хоризонта.... Iz tvog horizonta je sve predaleko cak i tvoj a kamoli moj nos. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Dobro je da imamo ovakvu temu, cisto da imamo sta da linkujemo kad opet krenu price o nebeskim srbima kao najvecim Mecama Dobrićima na svetu koji nikad nikog ne diraju dok njih bije ko stigne.... mukice jedne male nejake.... Ugledamo se na modenu evropsku drzavu, Francusku, koja izbacuje kosovske Rome. Zasto i mi ne bi "prihvatili relanost" i postupili kao Francuzi? Ti si barem jedan od onih koji prihvataju realnost na terenu ... izgleda i ovi iz Sirce ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука