Broken Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Da li vam se nekad desilo da sretnete neku osobu....počnete skroz opušten razgovor da ubijete vreme dok nešto čekate npr. Onda ta osoba tu konverzaciju protumači na pogrešan način te pomisli da vam se sviđa...a ne sviđa vam se...ni na kraj pameti vam nije da bi ona to mogla da pomisli. Onda počinje da vam dosađuje...da vas prati. Pa kad vi grubo, jer lepo nije moglo, kažete da vas ne zanima, onda poludi...počinje da preti...i dalje vas prati....policija vam baš i ne veruje...i tako to.Onda na kraju taj stalker kaže :" Ako te ja ne mogu imati , neće ni jedna/jedan." i ubije vas. Da li vam se to nekad desilo ? Meni nije ali sam gledao juče na ID čenelu da toga ima i to jako puno. Šta mislite o tome ? Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Meni se deslo nesto sto moze da se podvede pod "stalkerisanje" . Elem , jedan madjar iz panceva je iz ciste ljubomore otvarao naloge na fb i youtube pa se predstvaljao kao ja i vredjao gomilu ljudi , pa posle ti ljudi meni pretili ubitvom i svasta nesto .Ja prijavio policiji i gle cuda oni kazu da to nije u njihovoj nadleznosti . Срђан Шијакињић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Jedna moja poznanica sa faksa obožava da sakuplja nebitne, lične podatke o ljudima. O svim ljudima. Kao na primer: mesto gde je završio fakultet, gde živi, odakle je, koliko dece ima, itd. I to sve izgleda jako psiho. To vam je potencijalni stalker. zuti car, Данче* and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Да ли то мислиш да је неко од нас васкрсао, па да исприча шта му се десило Мање да гледаш ID канал и такве емисије Verum, ja sam smrtno ozbiljan a ti se zezaš. verum est in beer, Иван Ивковић, zuti car and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Da li vam se nekad desilo da sretnete neku osobu....počnete skroz opušten razgovor da ubijete vreme dok nešto čekate npr. Onda ta osoba tu konverzaciju protumači na pogrešan način te pomisli da vam se sviđa...a ne sviđa vam se...ni na kraj pameti vam nije da bi ona to mogla da pomisli. Onda počinje da vam dosađuje...da vas prati. Pa kad vi grubo, jer lepo nije moglo, kažete da vas ne zanima, onda poludi...počinje da preti...i dalje vas prati....policija vam baš i ne veruje...i tako to.Onda na kraju taj stalker kaže :" Ako te ja ne mogu imati , neće ni jedna/jedan." i ubije vas. Da li vam se to nekad desilo ? Meni nije ali sam gledao juče na ID čenelu da toga ima i to jako puno. Šta mislite o tome ? Desilo mi se par puta, samo sto sam ja bio u ulozi stalkera najviseg stupnja i to skoro bukvalno (bez preterivanja) kao u ovom spotu, nisam direktno iso i pratio, nego gde ona tu i ja... ili je bilo obrnuto?! a ubistava bilo je, par puta sam tako sebe ubio :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Pisala sam u temi, mene uznemirava neka nepoznata žena više se i ne trudim da prijavljujem zato što od toga nema ništa, ignorišem pozive, brine me to što ne znam zašto to radi i na šta je sve spremna. https://www.pouke.org/forum/topic/34033-uznemiravanje-putem-telefona/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Ovo je brutalan film http://www.imdb.com/title/tt0093010/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Није. Ружан сам и нико ме неће, чак ни психо. Мада, једном сам имо висок рачун јер сам данима прогањао једну Милицу што ради у агенцији за вођење љубави преко телефона, ваљда сам тад ја био гонич? Или се то не рачуна јер сам плаћао за разговор? Драшко, Срђан Шијакињић and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 A ja mislila da se razgovara o filmu Andreja Tarkovskog. Pih. Kad smo vec kod teme, sto se tice progonitelja, ima ih vise vrsta - paranoici, ljubomorni, erotomani... a nekad se i klinci i klinceze u pubertetu ponasaju tako... Ignorisanje za pocetak. Ali potpuno. Ic nikakvog znaka od sebe... Ako se situacija zakomplikuje - policija! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Нисам се никад нашао у оваквој ситуацији, бар мислим да нисам... Него се сетих једне сцене, иако је ствар озбиљна неће бити штета да се мало нашалимо... Рада., LISA and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Нисам се никад нашао у оваквој ситуацији, бар мислим да нисам... Него се сетих једне сцене, иако је ствар озбиљна неће бити штета да се мало нашалимо... Ovo se može postaviti i u onoj temi o komšiluku Иван Ивковић and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ovo je brutalan film http://www.imdb.com/title/tt0093010/ Je l' u tom filmu ima ona scena gde ona skuva malog belog zeca koji pripada devojčici? Ako jeste, taj film je đavo, ne gledajte. Ima i ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0181804/ Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Мислим да нема тога код нас. Нико није толико упоран да би био сталкер, све нам брзо досади. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Je l' u tom filmu ima ona scena gde ona skuva malog belog zeca koji pripada devojčici? Ako jeste, taj film je đavo, ne gledajte. Ima i ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0181804/ Ne secam se vise al moguce da je urnisala zeca ili kerica sta vec ne znam, i nije taj film djavo, to je obican film, demonske energije, kakve nikad do sad nisam sreo u filmu su upravo u ovom filmu http://www.imdb.com/title/tt2388715/ i to nikako ne gledajte, jer senzibilniji mogu da fasuju, iako opet to je sve laz nista ne postoji i ne moze ti nista. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 i nije taj film djavo, to je obican film Jeste đavo. Zezam se, ne spada mi ni u top 5 užasnih filmova, samo je nezgodan. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука