Н И Н Е Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Na ovo mislim. Postoji li neko objasnjenje nekog svetitelja ? P.s. Ti si mislio si na zakon odrzavanja toplote. "Свако добро и свако зло потиче од мисли, јер смо ми мислени апарат. Утичемо чак и на биљни свет, будући да и биљни свет има нервни систем. Сви очекују мир, утеху, љубав. " Отац Тадеј "Ограничено биће није бесконачно, оно је ограничено и наше су мисли ограничене, све је ограничено, и анђели и светитељи су ограничена бића, једини је Бог бесконачан. Једино је Бог свемогућ и благодат Божија која чува анђеле и свете од негативних поступака духова злобе. Видите, наше мисли су огромна снага, а ми то не схватамо. Наше мисли су огромна снага која утиче на све, не само на земаљској кугли, него и у космосу. Мала смо јединка, али можемо да будемо велико добро или велико зло, све зависи од наших мисли и жеља. Видите шта су наше мисли и жеље учиниле на земаљској кугли. Тако је тешко стање да нико нема мира ни покоја. Ни у најужој породици нема мира ... Значи нашим мислима и нашим злим жељама створили смо неиздржљиву атмосферу на земаљској кугли. Треба сад то да изменимо, пошто је у нама Божанска енергија. Треба да се изменимо, да се ослободимо негативних мисли, негативних жеља, да се емитује из нас добро. Ево, мења се све око нас, и природа се мења." Отац Тадеј Ako ne verujes u boga neces se spasiti i vecnost ces provesti u paklu. ALi vera u boga nije neophodna za spasenje ??? Kako ovo ikome moze da ima imalo logike? Можда ако посматраш Бога као љубав. Који не љуби не познаде Бога; јер Бог је љубав. (1 Јов 4:8) Бог је љубав, и који пребива у љубави, у Богу пребива и Бог у њему. (1 Јов 4:16) Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Можда ако посматраш Бога као љубав. Који не љуби не познаде Бога; јер Бог је љубав. (1 Јов 4:8) Бог је љубав, и који пребива у љубави, у Богу пребива и Бог у њему. (1 Јов 4:16) Znaci sve sto treba to je da ljubimo... A ne da verujemo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ја не само да верујем да демони постоје, ја сам потпуно сигуран у то. Кад год сам ближе Богу, у сновима ме прогоне, имам кошмаре, понекад вриштим, будим се у сред ноћи са дрхтавицом, језом и преплашен...тада ми једино помаже Исусова молитва да се смирим... Ignjatije and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ја не само да верујем да демони постоје, ја сам потпуно сигуран у то. Кад год сам ближе Богу, у сновима ме прогоне, имам кошмаре, понекад вриштим, будим се у сред ноћи са дрхтавицом, језом и преплашен...тада ми једино помаже Исусова молитва да се смирим... Moli se u sebi kad god ti je um slobodan. I pljas pre nego se okreneš,već si u Imenu Njegovom po tvojoj želji a po Njegovoj blagodati, koju je svima podjednako pripremio. Dobro nam je biti u Imenu Isusa Hrista. LISA, Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Svinjarija ili ne ja nisam u mogucnosti da pozitivno odgovorim na tvoju ponudu. Jednistavno sam previse strejt.Ali znam da vas ima puno, narocito u crkvi i iskreno verujem i nadam se da ces uspeti u svojoj potrazi... Те ponudе и potrage су и даље само у твојој глави... Amfilohjiu se izgleda mnogo dopao onaj epski deo o "otpadanju mesa sa kostiju" (nesto je slab na ta fizicka mucenja (bacanje u oganj, otpadanje mesa sa kostiju)... ) pa je resio da ga upotrebi na svoj nacin Еј, cloudking... ако си већ решио да халуџиш, немој више да ме цитираш. Стварно не знам ни шта би ти рекао на ово овако. Мада сам и раније по тим бизарним идејама био у прилици да приметим како си сирома мало нагорео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Те ponudе и potrage су и даље само у твојој глави... Mogu da ti citiram konkretan post gde si najavio da ces da me palis tj. lozis? Mozda ti je izletelo... Sve je ok, ovde su uglavnom fini ljudi i nece ti zameriti seksualnu orijentaciju... Pa to su sve hriscani ljudi, ne plasi se... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ni ja ti ne zameram... Nakon onih mojih misicavih fotki prosto ne mogu da uzmem za zlo, sam sam kriv... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Мада сам и раније по тим бизарним идејама био у прилици да приметим како си сирома мало нагорео. Pih bre kakvi ste, cim neko pomene oganj, otpadanje mesa sa kostiju, trulez... odma mislite da se napalio... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 odma mislite da se napalio... onaj epski deo o "otpadanju mesa sa kostiju" (nesto je slab na ta fizicka mucenja (bacanje u oganj, otpadanje mesa sa kostiju)... ) Епско лирска поезија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Те ponudе и potrage су и даље само у твојој глави... Mogu da ti citiram konkretan post gde si najavio da ces da me palis tj. lozis? Mozda ti je izletelo... Sve je ok, ovde su uglavnom fini ljudi i nece ti zameriti seksualnu orijentaciju... Pa to su sve hriscani ljudi, ne plasi se... Те ponudе и potrage су и даље само у твојој глави... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Znaci sve sto treba to je da ljubimo... A ne da verujemo... Ако љубиш онда верујеш у љубав, то ми некако иде заједно. Верујеш а ни не знаш да верујеш. LISA је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Вера и љубав су једно исто. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ni ja ti ne zameram... Nakon onih mojih misicavih fotki prosto ne mogu da uzmem za zlo, sam sam kriv... И даље је нејасно, шта ти мени ту уопште замераш? Са сигурношћу би се, међутим, могло тврдити како је све то једино и искључиво у твојој глави, и да узмем како си се до сад потрудио да сазнаш значење термина латентни хомосексуализам ( https://www.pouke.org/forum/topic/34890-rasizam-u-srpskom-selu/?p=1135856 ) а при том да је и ово твоје аутентично размишљање ( https://www.pouke.org/forum/topic/34890-rasizam-u-srpskom-selu/?p=1135814 ), што би значило да ти га нису рекли у некаквој школоигрици, недвосмислено се намеће и питање: Да ли су те твоје поменуте selfi fotkе ( https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/page-338#entry1123893 ) уопште misicave, или су пак крајње мушичаве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 И даље је нејасно, шта ти мени ту уопште замераш? Са сигурношћу би се, међутим, могло тврдити како је све то једино и искључиво у твојој глави, и да узмем како си се до сад потрудио да сазнаш значење термина латентни хомосексуализам ( https://www.pouke.org/forum/topic/34890-rasizam-u-srpskom-selu/?p=1135856 ) а при том да је и ово твоје аутентично размишљање ( https://www.pouke.org/forum/topic/34890-rasizam-u-srpskom-selu/?p=1135814 ), што би значило да ти га нису рекли у некаквој школоигрици, недвосмислено се намеће и питање: Да ли су те твоје поменуте selfi fotkе ( https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/page-338#entry1123893 ) уопште misicave, или су пак крајње мушичаве? Jao potrudio si se da pronadjes moje fotke... Sad ces vec stvarno da me smeksas (osim ako ti nisu bukmarkovane ;-) ) E jesi vrag :-* Ne razumem samo sta znaci musicav? Kontam, logicno, da je neka uvreda al nisam se do sad sretao sa njom pa mi malo nejasno znacenje. Ps. Ne bezi od sebe... To sto osecas je normalno...opusti se i otvori se... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ако љубиш онда верујеш у љубав, то ми некако иде заједно. Верујеш а ни не знаш да верујеш. Dal postoji osoba koja ne ljubi? (Amfilohije se ne racuna) I ja ljubim. I to puno... Al uopste ne verujem u demone... Ni najmanje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука