Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Волео бих да упознам неког кога су психолози и психијатри излечили? Ја још нисам чуо за таквог. Ignjatije and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Волео бих да упознам неког кога су психолози и психијатри излечили? Ја још нисам чуо за таквог. Onda ne razumes... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Препоручујем: http://www.clio.rs/knjige.php?id=246 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Onda me razumes пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Onda ne razumes... Рођен сам у Ковину, где се налази чувена психијатријска болница. Боље да ти не причам какав је живот тамошњих пацијената у том казамату. Не да одатле нико није никада изашао здрав, већ су се тамо и здрави разболели. Баба, Manolis, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Др.Петар Јевремовић, клинички психолог, психотерапеут, професор психологије на Философском факултету и више него изврстан познавалац теологије...многим људима је помогао...наравно, зависи која врста и колики је степен одређене психоаномалије у питању. До одређене границе постоји могућност помоћи, а преко ње... LISA and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Рођен сам у Ковину, где се налази чувена психијатријска болница. Боље да ти не причам какав је живот тамошњих пацијената у том казамату. Не да одатле нико није никада изашао здрав, већ су се тамо и здрави разболели. Nisam hteo da napisem "onda ne razumes" nego "onda ME razumes" ali sam stiso send pre nego sto sam skontao gresku. A razumes me jer ni ja isto tako u zivotu nisam ni cuo ni video da je isterivanje djavola nekog izlecilo od bilo kakve bolesti... Drugo, nemoj da poredis psihijatrijske bolesnike ( kojima ne moze pomoci ni medicina ni egzorcizam) sa psihosomatskim problemima koji su izlecivi, prolazni ili uslovljeni stresom. Mentalna retardacija nije isto sto i sizofrenija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 И сад неко са таквим резултатима држи некоме критику, као да је покупио и решио све тајне људске душе. Глупости. Знам да има и глупости које се називају егзорцизми, али то не значи да проблем поседнутости не постоји. Итекако постоји. Имао сам прилике да лично гледам један случај. Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Др.Петар Јевремовић, клинички психолог, психотерапеут, професор психологије на Философском факултету и више него изврстан познавалац теологије...многим људима је помогао...наравно, зависи која врста и колики је степен одређене психоаномалије у питању. До одређене границе постоји могућност помоћи, а даље... Тешко. Можда постоји могућност ублажавања патњи и последица, али излечење тешко. Поготово када су у питању озбљини психијатријски поремећаји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 И сад неко са таквим резултатима држи некоме критику, као да је покупио и решио све тајне људске душе. Глупости. Знам да има и глупости које се називају егзорцизми, али то не значи да проблем поседнутости не постоји. Итекако постоји. Имао сам прилике да лично гледам један случај. Ovde ispade da su svi bar jednom "svojim ocima videli"... Kako da niko nije snimio to? Kako da niko nikad nije to ispitao, analizirao, gledao, izucavao... Tolko vas je gledalo a niko da se seti da izavadi mobilni i da snimi dve sekunde tog cuda nevidjenog... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Тешко. Можда постоји могућност ублажавања патњи и последица, али излечење тешко. Поготово када су у питању озбљини психијатријски поремећаји. Мислим да сам наговестио да су озбиљна психопатолошка обољења ван могућности излечења, зар не'? Са друге стране, блажи облик депресије је могуће излечити. Познајем човека као и многе његове пацијенте којима је помогао у том случају. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ovde ispade da su svi bar jednom "svojim ocima videli"... Kako da niko nije snimio to? Kako da niko nikad nije to ispitao, analizirao, gledao, izucavao... Tolko vas je gledalo a niko da se seti da izavadi mobilni i da snimi dve sekunde tog cuda nevidjenog... Има ко је испитивао. Ја нисам јер се не бавим тим стварима. А видео сам девојку коју нафора (парче хлеба са Литургије) у руци обара на земљу као да си јој ставио тег од сто кила. Црква има тих искустава колико те воља. Распитај се мало. Али, није увек реч о поседнутости. Некада се ради и о психичким поремећајима. Искусни духовници то могу да препознају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Мислим да сам наговестио да су озбиљна психопатолошка обољења ван могућности излечења, зар не'? Са друге стране, блажи облик депресије је могуће излечити. Познајем човека као и многе његове пацијенте којима је помогао у том случају. Ма у реду је то, него бесмислено је да неко (психијатрија и психологија) са тако танким резултатима у својој пракси (што говори да је објекат њиховог сазнања, људска психа, једна велика тајна, до краја недеокучива науци), наступа као да све знање држи у малом прсту. А тако су, чини ми се, наступили ови психолози из чланка. DYNABLASTER, Ђуро Станивук and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Има ко је испитивао. Ја нисам јер се не бавим тим стварима. А видео сам девојку коју нафора (парче хлеба са Литургије) у руци обара на земљу као да си јој ставио тег од сто кила. Црква има тих искустава колико те воља. Распитај се мало. Али, није увек реч о поседнутости. Некада се ради и о психичким поремећајима. Искусни духовници то могу да препознају. O tome sam vec pisao na temi, ta padanja u trans, tresenja i slicno se eno masovno desavaju na katolickim musama po USA a gledao sam i klip sa muslimanima gde se isto to desava... Ma sacu nadjem klip. Da ne budem ko vi samo pricam a nikakve potvrde ne dajem :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 O tome sam vec pisao na temi, ta padanja u trans, tresenja i slicno se eno masovno desavaju na katolickim musama po USA a gledao sam i klip sa muslimanima gde se isto to desava... Ma sacu nadjem klip. Da ne budem ko vi samo pricam a nikakve potvrde ne dajem :-D Ја и нисам рекао да је то појава са којом се среће једино искуство Православне Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука