cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Да, дешава се. И то је занимљив феномен који пак не искључује постојање демона само зато што се дешава и у другим религијама. Religije se ralzikuju od lokacije do lokacije ali sizofrenije i drugi medicinski slucajevi se svuda jednako pojvljuju i svuda ih ljudi jdnako ne razumeju... a imaju zelju da ih razumeju i onda se desavaju slicni zakljucci u razlicitim verskim regijma. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Religije se ralzikuju od lokacije do lokacije ali sizofrenije i drugi medicinski slucajevi se svuda jednako pojvljuju i svuda ih ljudi jdnako ne razumeju... a imaju zelju da ih razumeju i onda se desavaju slicni zakljucci u razlicitim verskim regijma. Чек ( сад си само враћам лоптицу ) а ти си медицинар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 А како знаш? Pa sledeci tovj opis to su ljudi kojima se prividjaju demoni, koji vriste, skacu, bacakaju se, duva ih neki vetar pa padaju unazad... otkud znam sta ste sve opisali. takve ljude nisam sreo. Ako je neko posednut demonom a s njim ima prijateljski odnos pa fino koegzistiraju zajedno onda takvog nisam ni mogo da primetim пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Pa sledeci tovj opis to su ljudi kojima se prividjaju demoni, koji vriste, skacu, bacakaju se, duva ih neki vetar pa padaju unazad... otkud znam sta ste sve opisali. takve ljude nisam sreo. Ako je neko posednut demonom a s njim ima prijateljski odnos pa fino koegzistiraju zajedno onda takvog nisam ni mogo da primetim Па нисам ти ја баш неки егзорциста да бих ти пренео комплетно знање али ако си вољан упознаћу те с једним, али те одмах упозоравам искуство ће бити узнемирујуће пре свега за тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Чек ( сад си само враћам лоптицу ) а ти си медицинар? Nisam, ali ja i ne tvrdim da mi je "jasna razlika" izmedju alchajmera i posednutosti. Ja kazem da jedno od ta dva nije ni dokazano ni registrovano ni potvrdjeno tako da nema potrebe ni da ulazi u komparaciju sa necim o cemu vec toliko znamo. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Cisto sumnjam da nisi sreo ili cuo za nekoga ko je bio opsednut. Ни ти у животу ниси видео мотику ван продвнице, па причаш о порезу за необрђивње земље. cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Nisam, ali ja i ne tvrdim da mi je "jasna razlika" izmedju alchajmera i posednutosti. Ja kazem da jedno od ta dva nije ni dokazano ni registrovano ni potvrdjeno tako da nema potrebe ni da ulazi u komparaciju sa necim o cemu vec toliko znamo. Веруј ми о опседнутости је много више књига написано него о алцхајмеру. Али полако а сигурно одлазимо са теме и то ти чиниш на свакој теми. Буквално где год банеш дезавуишеш тему а управо о томе сам хтео данас да причам с тобом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Буквално где год банеш дезавуишеш тему а управо о томе сам хтео данас да причам с тобом. Јел д се причести пре исповести код модератора или не мора пошто је он атеиста а ти и ниси поп. :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Чарапански ич не разумем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Веруј ми о опседнутости је много више књига написано него о алцхајмеру. Али полако а сигурно одлазимо са теме и то ти чиниш на свакој теми. Буквално где год банеш дезавуишеш тему а управо о томе сам хтео данас да причам с тобом. Ne znam sta se tripujes, sve vreme pricamo o egzorcimu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 психолози критикују папу Фрању зато што подржава егзорцизам Психолози једу оно што се не једе... С опроштењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ne znam sta se tripujes, sve vreme pricamo o egzorcimu Аха, исто ко јуче на теми коју је Милојков закључао а ти био главни коловођа да до тога дође. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Nikada. Pa evo sada upravo slusas o primerima demonske posednutosti ... Ali ces opet za koji mesec na isto pitanje dati isti odgovor - nikada. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Чарапански ич не разумем И ја слабо диваним маџарски да бих ти превео :Р Баба је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Pa evo sada upravo slusas o primerima demonske posednutosti ... Ali ces opet za koji mesec na isto pitanje dati isti odgovor - nikada. SLusao sam ja i o NLO i o pametnim plavusava al ih nisam video... a pitanje je bilo da li znam nekog a ne dal sam cuo o nekom... ne pazis... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука