Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Све док човек не уђе у ову сферу живота и практично и искуствено не види и не сазна многе ствари, неће му бити јасно ништа...то је тако и не може бити другачије. Vascela Istina se samo tako i otkriva. Zato volim "male" jer je najteži korak onaj prvi. (odazvati se na priziv) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Vaskrsla je devojcica sa Filipina danas. Eno u svim vestima. Ustala iz sanduka. Jel to znaci da ces momentalno da to prihvatis kao bozije cudo? Ili ces mozda ipak zbog toga sto se to desilo na drugom podrucju u drugoj verskoj atmosferi da ipak pripises nekom medicinskoj pojavi, poput klinickoj smrti? Ма бре само сам цитирао Св. Писмо и то не теби него овим другима који читају. Ефекат је педагошки али не на тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Meni se tu javlja jedno pitanje.Ako uzmemo u obzir ateisticki stav da tu nema djavoimanosti,vec je u pitanju neka definisana bolest,na primer sizofrenija. Kako se onda oboleli od te bolesti,buduci da nije pri cistoj svesti i zdravoj pameti cudnovato smiri prilikom dodira sa nekim svetim mostima uz citanje molitve.Eto,da uzmemo ovaj primer sto je Dance napisala? Kao sto sam vec napisao isto se desava i u drugim religijama sa drugim svetim objektima ili bez njih... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Kao sto sam vec napisao isto se desava i u drugim religijama sa drugim svetim objektima ili bez njih... Да, дешава се. И то је занимљив феномен који пак не искључује постојање демона само зато што се дешава и у другим религијама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 А сад оно чувено српско " А то није ништа, шта сам ја тек видо!" Има свега и свачега од трагикомично до хорорично Али ово је нешто што сам лично видела и чула ( а раније слушала сам свакојаке приче) и могу рећи да ми није изгледало као фолирање већ баш је било стравично онај врисак и крик још ми у ушима,одзвања... Баба је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Јер знам и медицинске случајеве а видео сам и опседнуте људе. Јасна ми је разлика између Алцхајмера, ретардираности, монголоидности, шизофреније и опседнутости с друге стране. Unapred ti se izvinjavam ali osim ako nisi medicinski strucna osoba ne bi smeo da dajes ovakve izjave a da ocekujes da budes shvacen ozbiljno. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Vascela Istina se samo tako i otkriva. Zato volim "male" jer je najteži korak onaj prvi. (odazvati se na priziv) Истина...уверен сам да нема човека да у одређеном тренутку живота, неко раније неко касније, не буде на један од милион начина призван...на жалост многи га, из ко зна којих разлога, пренебрегну и одбаце....али да постоји човек који нема призив Божији у животу, у то апсолутно не верујем. nana, Баба, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 cloudking, on 14 Jul 2014 - 19:40, каже: Vaskrsla je devojcica sa Filipina danas. Eno u svim vestima. Ustala iz sanduka. Jel to znaci da ces momentalno da to prihvatis kao bozije cudo? Ili ces mozda ipak zbog toga sto se to desilo na drugom podrucju u drugoj verskoj atmosferi da ipak pripises nekom medicinskoj pojavi, poput klinickoj smrti? Ja bi ipak sačekao policijski izveštaj, jer koliko vidimo iz teksta policija ispituje slučaj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Истина...уверен сам да нема човека да у одређеном тренутку живота, неко раније неко касније, не буде на један од милион начина призван...на жалост многи га, из ко зна којих разлога, пренебрегну и одбаце....али да постоји човек који нема призив Божији у животу, у то апсолутно не верујем. I ja svim srcem brat moj! Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Искуство једног психијатра са демонски опседнутим пацијентом: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Unapred ti se izvinjavam ali osim ako nisi medicinski strucna osoba ne bi smeo da dajes ovakve izjave a da ocekujes da budes shvacen ozbiljno. Па ни ти, зар не? А рекао си у претходно једном посту како је то типичан пример шизофреније! С тим што имам сасвим солидно образовање из свих области па и медицинске, нарочито психологије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Cisto sumnjam da nisi sreo ili cuo za nekoga ko je bio opsednut. Nikada. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Cisto sumnjam da nisi sreo ili cuo za nekoga ko je bio opsednut. Ups izvinjavam se sreo sam milion opsednutiih ljudi ali ni jednog posednutog... nisam odmah lepo video pitanje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Kao sto sam vec napisao isto se desava i u drugim religijama sa drugim svetim objektima ili bez njih... Ja i ne kazem da se ne moze desiti u drugim religijama ali to ponajmanje potvrdjuje cinjenicu da se radi iskljucivo o psihickoj bolesti.Neko ce reci,placebo efekat.Ok.Da li to znaci da pacijent koji se pre toga veoma dugo lecio klasicnim medicinskim metodama nije imao vere u izlecenje od njih? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Nikada. А како знаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука