Гости Guest Написано Јул 12, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim niti sam u stanju da je menjam, otkrila je pevačica Goga Sekulić je na velikoj životnoj raskrsnici! Hoće da ide u ženski manastir i da se zamonaši! Ovo saznanje šokiralo je njene najbliže, ali je pevačica skoro pa donela ovu ozbiljnu odluku. Na Gogu je sve što joj se dešavalo u poslednjoj godini ostavilo veliki trag. Iako joj karijera poslednjih nekoliko meseci ide uzlaznom putanjom, Sekulićka oseća da gubi snagu i da bi joj najpametniji životni potez bio da ode u monahinje. "Dobro ste čuli, nemam šta da krijem. Hoću da se zamonašim! Svesna sam da je to totalno druga dimenzija i vrlo dobro znam sve o tome, ali to je moja želja. Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim niti sam u stanju da menjam neke stvari", priznala je Goga za Star. Курир Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Sa srecom! :) Ignjatije, мирођија, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim niti sam u stanju da menjam neke stvari Pravi razlog za odlazak u manastir, nema sta Ovo treba u zonu sumraka ili tako nesto Данче*, Manolis, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 OMG! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Video sam je jednom u hramu Svetog Save.Tako da,mozda joj je i palo tako nesto na pamet.Iako mi zvuci cak i smesno,nikad se ne zna.Samo se setim svete Marije Egipcanke,cudni su putevi gospodnji. Срђан Шијакињић, JESSY, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Tako da,mozda joj je i palo tako nesto na pamet. A i da nije,jeste! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Marija Egipcanka ... Goga je obicna pevacica. Ja da se pitam ne bih pravila pitanje.I Goga ima dusu ,a mi predrasude. Potrebno je da je neko razume,a ne da je osudjuje. Sada ste poceli da me nervirate. Ona ce raditi na sebi i promenice se .... Ne zamerite mi,ja ne slusam Gogu,nisam njen fan,ali je razumem kao osobu koja trazi smisao i koja pati ,a svi je gledaju kao belu vranu.Sta,zar ona ne moze da oseti blagodat ? To sto je pevacica je nebitno. Imate neki stav ,koji me nervira. Posmatrate ljude po diplomama. I onda krece ta cuvena selekcija,doktori levo,profe desno,svestenici tamo....a pastiri i ostali mucenici napolje. Zapravo,danas me sve nervira,ja ne zelim da se ponasam tako nerazumno ,hladno i krajnje nehriscanski . P.s. Prastajte . DYNABLASTER, Bokisha, Пг and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Marija Egipcanka ... Goga je obicna pevacica. Ja da se pitam ne bih pravila pitanje.I Goga ima dusu ,a mi predrasude. Potrebno je da je neko razume,a ne da je osudjuje. Sada ste poceli da me nervirate. Pa ne ide se u manastir zato sto je svet prljav. Brzo ce da se vrati ako joj je to glavni razlog. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 @@feeble, Slazem se da manastiri nisu rehabilitacioni centri ,ali verujem da bi se rehabilitovala i da bi joj pomoglo i samo postojanje u tom okruzenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Pa ne ide se u manastir zato sto je svet prljav. Brzo ce da se vrati ako joj je to glavni razlog. Управо тако. У манастир се одлази из љубави према Богу и све што је Бог створио.Онај који није с`познао праву љубав,жртволику мучи се било да је у свету или у манастиру.Мислим да нико није осудио Гогу већ ако и жели да се упусти у тај подвиг не треба да себи даје такву рекламу.. Пг, feeble, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Novinari kad nemaju o čemu da pišu, iskopaju staru vest pa je recikliraju i objave.... :.mislise. Žena ide gde joj se ide (ako želi može i svaki dan )a novinarima padne na pamet da je zamonaše 08/09/2013 - 20:30 Goga htela u manastir, ratari je sprečili (FOTO) Pevačica Goga Sekulić ostala je "zarobljena" na putu za manastir Mesić kod Vršca jer su poljoprivrednici blokirali put i nisu hteli da je puste iako ih je molila da joj dozvole da prođe Ukupno komentara 11 Ni pevačica Goga Sekulić nije mogla da prođe blokadu nezadovoljnih poljoprivrednika. Ona je ostala “zarobljena” više od sat vremena na putu za manastir Mesić kod Vršca. Sekulićeva se našla u koloni dugoj 10 kilometara kod mesta Uljme i pokušala da namoli nezadovoljne ratare da je puste da prođe, međutim oni su ostali neumoljivi i nisu joj dozvolili prolazak. Morala je da čeka oko sat vremena u koloni i tek onda krene put manastira. Foto: Telegraf Мanastir Mesić je ženski manastir Srpske pravoslavne crkve u banatskoj eparhiji, i jedan je od najznačajnijih manastira u jugoistočnom Banatu, nastao u najverovatnije u XV veku. http://www.telegraf.rs/jetset/823613-goga-htela-u-manastir-ratari-je-sprecili-foto Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Курир, Стар, Телеграф :jtl2jq: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Možda nam je Goga i forumašica a da ne znamo feeble, Trifke, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука