С.И. Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 A jel' sad neću morati da plaćam pretplatu za nešto što ne gledam... :0203_cool: Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Покој му души. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Još je tužnije da komentari na B92 kojima se izražava saučešće njegovoj porodici imaju gomilu negativnih glasova. A vest je objavljena pre jedva sat vremena... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Još je tužnije da komentari na B92 kojima se izražava saučešće njegovoj porodici imaju gomilu negativnih glasova. A vest je objavljena pre jedva sat vremena... Ja ne znam sta je sa ljudima? Obisao sam 5 mesta i sve isto. Polu saljivi komentari sad ne moram placati pretplatu,sad ce biti lige sampiona i utorkom i sl. Pa ljudi umro je covek i to relativno mlad covek. Pametan covek,jako pametan,to sto se ni ja nisam slagao sa mnogim njegovim stavovima i radovima,ne znaci da treba sad kad je otisao Bogu na istinu da koristim da ismevam i pljujem. Pa nije zaboga nikoga za zivota ubio ili sta slicno. Imao je stofa za ono cime se bavio,otkrio je toliko medijskih lica,od bk je napravio dobru televiziju od rts-a takodje. Nije pribegavao jeftinim porivima naroda,nije nigde gde je radio uvodio farme,velike bratove,gledaj majku biraj cerku,trenutak istine. Umeo je da odgovori svakome. A sad cemo tek videti kad ga jedan Veran Matic ili slicni zamene na poziciji direktora Rts-a. Kako ce tad cvetati sve ih. Meni je iskreno zao. Саша од Москве, Драган Јашић, Јаков. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ja ne znam sta je sa ljudima? Obisao sam 5 mesta i sve isto. Polu saljivi komentari sad ne moram placati pretplatu,sad ce biti lige sampiona i utorkom i sl. Pa ljudi umro je covek i to relativno mlad covek. Pametan covek,jako pametan,to sto se ni ja nisam slagao sa mnogim njegovim stavovima i radovima,ne znaci da treba sad kad je otisao Bogu na istinu da koristim da ismevam i pljujem. Pa nije zaboga nikoga za zivota ubio ili sta slicno. Imao je stofa za ono cime se bavio,otkrio je toliko medijskih lica,od bk je napravio dobru televiziju od rts-a takodje. Nije pribegavao jeftinim porivima naroda,nije nigde gde je radio uvodio farme,velike bratove,gledaj majku biraj cerku,trenutak istine. Umeo je da odgovori svakome. A sad cemo tek videti kad ga jedan Veran Matic ili slicni zamene na poziciji direktora Rts-a. Kako ce tad cvetati sve ih. Meni je iskreno zao. Što bi kazao Ivo Andrić: "Boze moj, kako se s' puno razumevanja i obzira govori o pokojnicima, kako im se sve lako prasta. Nema dana da im covek ne pozavidi. Ponekad i dvaput u jednom danu." w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ja ne znam sta je sa ljudima? Obisao sam 5 mesta i sve isto. Polu saljivi komentari sad ne moram placati pretplatu,sad ce biti lige sampiona i utorkom i sl. Pa ljudi umro je covek i to relativno mlad covek. Pametan covek,jako pametan,to sto se ni ja nisam slagao sa mnogim njegovim stavovima i radovima,ne znaci da treba sad kad je otisao Bogu na istinu da koristim da ismevam i pljujem. Pa nije zaboga nikoga za zivota ubio ili sta slicno. Imao je stofa za ono cime se bavio,otkrio je toliko medijskih lica,od bk je napravio dobru televiziju od rts-a takodje. Nije pribegavao jeftinim porivima naroda,nije nigde gde je radio uvodio farme,velike bratove,gledaj majku biraj cerku,trenutak istine. Umeo je da odgovori svakome. A sad cemo tek videti kad ga jedan Veran Matic ili slicni zamene na poziciji direktora Rts-a. Kako ce tad cvetati sve ih. Meni je iskreno zao. Znaš kako čoveka pamte i govore o njemu onako kakav je on bio. A o njemu će najpoznatije ostati to što je narod morao da plaća nešto što uopšte ne koristi. Manolis and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Pa dobro i tih 500 din puta ne znam koliko meseci nije razlog da ljudi o njemu pricaju lose sada u ovom trenutku. I pride mnogi koji su nas napustili ljudi su zbog njih placali mnogo vecu cenu svega pa su odlazili kao heroji,ako je to glavni razlog. Poenta je da covek nije zlocinac,ubica,silovatelj cak nije neko ko se nesto preterano eksponirao oko jedne stvari pa da je nekome dosadio,a pritom i dalje sve to pada u vodu to je covek bio. Dakle,ne razumem te sale i posalice kad im vreme nije. Pritom nije tacno,znam mnoge koji nisu placali pretplatu,pa nikad za to nisu ni pozvani na sud niti bilo sta slicno. bora је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 ne znam samo šta bi Tijanić radio u Carstvu al ajde... pomeni ga Gospode...ako nije frka Mилена КШ, Manolis and С.И. је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 ne znam samo šta bi Tijanić radio u Carstvu al ajde... pomeni ga Gospode...ako nije frka Dobro je onda sto se ti ne pitas vec Bog. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ja ne znam sta je sa ljudima? Obisao sam 5 mesta i sve isto. Polu saljivi komentari sad ne moram placati pretplatu,sad ce biti lige sampiona i utorkom i sl. Pa ljudi umro je covek i to relativno mlad covek. Pametan covek,jako pametan,to sto se ni ja nisam slagao sa mnogim njegovim stavovima i radovima,ne znaci da treba sad kad je otisao Bogu na istinu da koristim da ismevam i pljujem. Pa nije zaboga nikoga za zivota ubio ili sta slicno. Imao je stofa za ono cime se bavio,otkrio je toliko medijskih lica,od bk je napravio dobru televiziju od rts-a takodje. Nije pribegavao jeftinim porivima naroda,nije nigde gde je radio uvodio farme,velike bratove,gledaj majku biraj cerku,trenutak istine. Umeo je da odgovori svakome. A sad cemo tek videti kad ga jedan Veran Matic ili slicni zamene na poziciji direktora Rts-a. Kako ce tad cvetati sve ih. Meni je iskreno zao. Ja дубоко верујем да Бог свима опрашта, јер Његова милост нема границе. Он је неописан и неописив, па тако и његова милост нема меру: Он је љубав и милост. Али, то не мења чињеницу да је покојник, који је тема овог топика био један веома егоистичан и дозлабога тврдоглав човек, да је РТС довео не до руба пропасти, него та кућа виси над провалијом, да запослени у тој фирми последњих годину дана буквално једва састављају крај са крајем... То је оно по чему ћу га ја памтити. У пролеће 2005. године у Коштунићима сам имао прилике да проведем и неко време с њим. Ту су били и Наумов, Коштуница, Зоран Лилић... Тијанић је био најнадменији од свих, бар за две дужине испред свих у тој неприличној особини. За оне који су га истински и лични познавали, за које је он био личност - његова смрт је прави, лични губитак. Међутим, исто важи и за сваког другог покојника и његове миле. Другим речима - вит ол ду риспект - и уз сућут породици, тај човек је према мом виђењу био једна несрећа. Mилена КШ, Manolis, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Dobro je onda sto se ti ne pitas vec Bog. Само си мало промашио. То што си тако малициозно коментарисао је вероватно најискреније упућена молитва за тог покојника у овом тренутку, да не кажем баш у целој Србији. Чињеница да ти то не увиђаш је... тужна. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Brate,upadam sad u zamku da branim lik i delo Aleksandra Tijanica i to samo zato sto sam protiv da na blicu,b92 i nazalost ovde imaju isti komentari povodom njegove smrti. Rts je nekoliko puta bio na rubu propasti i mimo A.Tijanica,ali je cinjenica da je to trenutno najgledanija televizija a koja nije posegnula za velikim bratovima i farmama. Cinjenica je da je covek bio inteligentan do besvesti i cinjenica je da je prerano napustio ovaj svet. To da li je bio nadmen verovatno jeste,ne znam zaista,verovatno si ti imao mnogo srece sto za mnoge ljude sa javne scene nisi imao priliku da boravis sa njima u nekom bliskom okruzenju,ko zna sta bi tek tad pricao. I nista ja nisam promasio znas "ne znam sta bi bi x osoba radila u carstvu,ali ajde" mozda jeste iskrena molitva ali moj odgovor ne napada iskrenost onoga sto je covek napisao i kako on misli,nego nesto drugo,mislim da si ipak ti promasio. I sto u tom komentaru nisi video nista maliciozno u ovom trenutku pogotovo nepotrebno,vec si video kod mene koji je odgovor na to ponavljam opet u ovom trenutku nepotrebno,samo zato sto se slazes sa stavom tog coveka koji je to napisao,jeste tuzno,no dobro,tvoja stvar brate. Oprostite,povlacim se... Evo da vam dam ideju idite na sahranu coveka i ponesite transparente "'El sad placamo pretplatu?" ili "Napokon Ls i utorkom" ili ili ili "Hocemo reprizu" bice nevidjeno ludo ono carski. I ocekujem od vas par da mi date savete sta da mislim o nekome ko umre da li je za raj ili nije i sta bi tamo radio. Imate isti stav ko i ljudi koji komentarisu na b92 i blicu,ekstra drustvo zelim vam sve najbolje u istom. Eto jednog sad malicioznog komentara cisto kad me vec pojedinci optuzuju i da imaju za sta. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 ne znam samo šta bi Tijanić radio u Carstvu al ajde... pomeni ga Gospode...ako nije frka Mogao bi na primer da gleda RTS 1 i 2.... , i Bolji Život , pa Belu lađu, Selo gori, a baba se češlja.....i sve to reprizu od reprize od reprize....dok se i njemu ne smuči. Samo šteta što neće biti u situaciji da mu se traži za isto da plati... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Бог душу да му прости! миомира, w.a.mozart, nedeljko and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Па извини, молим те, што ти личим на Б=92 клапу, али баш, како да ти кажем... не се оптерећавам много са то на кога ти личим. Н тврдим да ће РТС-у да сване после покојног генералног, али ако кућа настави да пропада - само ће инерција да ради своје, јер је пут већ трасиран. Да ли ћеш да браниш лик и дело - твоја ствар. Лигу шампиона не гледам, спорт иначе не пратим. О претплати немам ни негативно ни позитивно мишљење. Њено (не)постојање не решава проблем РТС-а, тако да је она непотпуно или лоше решење, постојала или не. РТС је најгледанија телевизија из два разлога: по инерцији (код већине сопственика телевизијских апарата РТС1 се налази на првом месту меморисаних канала) и баш због тога што нема Велике братове и фарме, али далеко од тога да је та телевизија била гадљива на тривијалне садржаје. Тачно је - мање их је (било) него на осталим телевизијама, али... будимо реални. И на крају, оно што мислим да те највише чачка - покојниково србовање. Не сматрам га великим Србином уопште. Прво, имао је везе са једном госпођом (или другарицом) чија је владавина (ње и њеног брачног друга) моју породицу лично пуно коштала. Друго, његов став је био кур*евито (ако се добро сећам, је л'?), а то је дијаметрално супротно од мог виђења српства. Додуше, не само српства, него и било чега другог, ал 'ајд сад... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука