Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Da li bi nemci ispoštovali ženu Adolfa Hitlera, pa kakva god ona bila, verovatno ne bi. Nemci postuju one koje trebaju da postuju za razliku od necivilizovanih u Srbiji. Srecom vidimo da drzavni vrh i drzava Srbija znaju koga treba postovati. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Zvanje se dobija, a postovanje zasluzuje. Odahviing and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 ja ne mislim da drzava zna sta treba postovati,postovala bi prvo svoj narod rođeni od koga ovisi ,pa onda sve ostalo... isto tako ne mislim da narod treba da postuje nasu drzavu dokle god mu je ona neprijatelj... pustite pokojnu Jovanku da leži na miru,niko je ovdije od nas ne poznaje lično,ne znam čemu je mrzi,žena je bila borac,mnogi od vas to nisu bili,samo to je vrijedno poštovanja,em je još moja zemljakinja,a ja ne dam na moje krajišnike olako da se pljuje. na kraju evo vam i jedan vic da se oraspoložite malo,rastijerate mržnju malo na trenutak Uhvate divljaci Srbina u džungli i ubace ga u kazan da skuvaju supicu. Pitaju ga ima li poslednju želju. - "Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima." - "Šta?" - "Imate li vi SNS ovde?"- "Nemamo!" - "Imate li SPS, SRS, DS ?" - "Nemamo!" - "Imate li DSS?" - "Nemamo!" - "Imate li PUPS, URS, , 30 ministarstava, Arape na plodnoj zemlji i po planinama , 20% PDV ?" - "Nemamo!" - Imate li Krstića ili Dinkića? - "Nemamo!" - "Pa od čega ste podivljali, *ebem vas"?! Crveni Baron, Ignjatije, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Zvanje se dobija, a postovanje zasluzuje. A sta je uradila Jovanka da je ne bi trebali postovati? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 And the Oscar for the best actor goes tooooooooooo: Dragi, Милан Ракић and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Jovanka broz, dobra skroz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 A sta je uradila Jovanka da je ne bi trebali postovati? A sto si bas tako formulisao pitanje, to je spinovanje. U poslednje vreme na forumu se nonstop spinuje. Mozda ja sad spinujem... a mozda su u shumi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jZLHsqOXFkc Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 A evo i modernije verzije ... Italija ... 2007. godina ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ovo ujedno i za one kojima nije jasno sta su i sta znace socijalisticke ideje u Evropi ....kapitalistickoj... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Nek počiva u miru ! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Direktor RTS Aleksandar Tijanic umro ja na ispred ulaza zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. Njegovo telo pronadjeno je ispred zgrade "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina Direktor Javnog servisa Srbije, Aleksandar Tijanić preminuo je danas u šezdeset trećoj godini. Direktor RTS Aleksandar Tijanic umro ja na ispred ulaza zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. Njegovo telo pronadjeno je ispred zgrade “Crvenkapa” u Bulevaru Mihajla Pupina. (Telegraf.rs) http://www.telegraf.rs/vesti/864854-tragedija-umro-aleksandar-tijanic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Strasno! Da ga Gospod pomiluje! Inace meni je bilo cudno da je tako naglo i dosta smrsao,ali ovo nisam ocekivao. -Владимир- and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Zamiljivo je to da Telegraf prvi objavljuje ko i kad umre. :.mislise. Isti slučaj je bio i kada je preminula Jovanka Broz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука