Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Бил се тако молио за Хитлера? greengrin "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ми не знамо ко може у Царство Небеско...зна само Бог...наше је само да се трудимо, са надом да ћемо се и ми наћи тамо...али и наше "питање" рјешава само Господ. Свако добро. crvenilo Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Царство Небеско некоме ко није православан?хмммм Можемо ми молити колко хоћемо, правила су јасна ко може у Царство Небеско. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Бил се тако молио за Хитлера? Za hriscanina je najvaznije da mu pomisli postanu i ostanu hristolike ako vec nisu nek neprestano tezi ka tome. Ako smo pozvani da prema onima koji su nas licno napali, tukli, vredjali, mucili nemamo nijednu negativnu misao da nas ne prozima prezir prema njima. Koliko smo tek vise pozvani da nemamo negativnih emocija, ili bar da ne trubimo o tome ako ih imamo, prema onima zlikovcima koji nama licno nisu nista ali jesu protiv nasih bliznjih. Kako smo pozvani da se kao hriscani pre svega bavimo sa nama a ne sa poznatim ili nepoznatim gresnicima trebali bi se kloniti ironije, cinizma, sarkasticnih komentara prema bilo kom preminulom gresniku. Jer time se nikako ne upodobljavamo Hristu nego demonima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Јој шта вам је људи...човјек се мало нашали и ви одма глумите ту неке светитеље. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 И шта мислите, дал ће се Тадић извинути за Холбрукову смрт?Можда су Срби и ту криви...човјек добио стрес од увреда "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ево пјесма мом другу Ричарду "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Јој шта вам је људи...човјек се мало нашали и ви одма глумите ту неке светитеље. Ne glumimo nikakve svetitelje jer o nismo. Ako ne zbog svetitelja onda zbog elementrane pristojnosti ne znam zasto bi zbijali sale sa gresnicima koji su umrli pa kakvi god zlikovci da su bili. Jednako je glupo ono sto su neki ludaci radili da su slavili 12.03.2003. isto kao oni drugi ludaci koji su slavili 11.03.2006.! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Не славим ја његову смрт...али уопште ме не погађа његова смрт. Али толко је тај зликовац нанео штете мом народу и мојој земљи, да му то никада нећу моћи опростити. НИКАДА. Имам исти осјећаш према њему као и према Анти Павелићу или Титу. Коме је стало да се моли за њих, слободно. Ја немам намјере. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Dodaj na spisak i Hitlera,Staljina,Mao-a.... Za kakvu si ti patetiku sposoban,pa to je za pricu... Brate Aco, zamisli da dobiješ neku bolest, recimo nekakav tumor u mozgu koji bi od tebe napravio zver od čoveka... i počneš da ubijaš, i da siluješ, možda i malu decu.... Zato ostavimo Bogu da sudi, a mi ćemo se pomoliti, onako kao što Bog od nas zahteva. Ja tebe razumem sta govoris,ali ti ovde mesas babe i zabe. Nije to pitanje za mene ili tebe. To je pitanje za sve nase sunarodnike koji su nekog izgubili u akciji "milosrdni andjeo". Nemam ja prava da se time bavim,molim za njega i prastam ista. Samo oni koji su unesreceni pred Bogom imaju to pravo i naravno Crkva. Hocu reci, ti to radis vestacki, brate moj.... Previse je "politicki korektnog" komentarisanja na forumima,sve u nekom vestackom istjazavanju svesti i savesti,a fali nam secaj realnosti i naseg mesta u njoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Ako je griješio, čovjek je, a ko nije griješio neka odmah baci kamen. Čovjek se upokojio, i mi sad treba da likujemo :229229229:. Zapitajmo se je li Hrist tako radio? Po vašoj logici Bog bi davno završio sa ovim svijetom i svima nama obzirom na to koliko smo zaradili. Zar se hrišćani treba da raduju ili ignorišu tuđu smrt? Nije li se i Gospod molio za oprost onima koji su ga razapeli "jer ne znaju šta rade"?Sv. Nikolaj Žički se molio za neprijatelje svoje više nego za prijatelje, jer ga upravo njegovi neprijatelji više vode ka Bogu, i bio im je od srca zahvalan. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Не славим ја његову смрт...али уопште ме не погађа његова смрт. Али толко је тај зликовац нанео штете мом народу и мојој земљи, да му то никада нећу моћи опростити. НИКАДА. Имам исти осјећаш према њему као и према Анти Павелићу или Титу. Коме је стало да се моли за њих, слободно. Ја немам намјере. Sto je prirodno, zivi smo ljudi a ne andjeli. Zato sam i rekao ako vec ne zato smo hriscani od sprdnje i zezancije sa umrlima bi se trebalo kloniti iz elementalne pristojnosti. Zamisli ti danas podrzavas takvo ponasanje a sutra neki LDP lik pocne da se sprda sa Nebojsom Krsticem. Ne ide to tako brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Ako je griješio, čovjek je, a ko nije griješio neka odmah baci kamen. Čovjek se upokojio, i mi sad treba da likujemo :229229229:. Zapitajmo se je li Hrist tako radio? Po vašoj logici Bog bi davno završio sa ovim svijetom i svima nama obzirom na to koliko smo zaradili. Zar se hrišćani treba da raduju ili ignorišu tuđu smrt? Nije li se i Gospod molio za oprost onima koji su ga razapeli "jer ne znaju šta rade"?Sv. Nikolaj Žički se molio za neprijatelje svoje više nego za prijatelje, jer ga upravo njegovi neprijatelji više vode ka Bogu, i bio im je od srca zahvalan. Јел требам да плачем?Дал си се тако молила за Тита, Павелића, Хитлера? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 :229229229: :229229229: :229229229: Ала сте сви анђели живи...Серафими и Херувими :229229229: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 zvučaće kao predviđanje, predikcija ili slično ali baš pre dva dana sam sa jednim prijateljem pričala o tome kakva je sve zla holbruk napravio srbiji i boliviji, i dr. zemljama i sad pročitam da je umro.,,,, '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука