kameni Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Кога је још брига за истину, ајд осим ових што вичу да је истина само једна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Јој гледам сада неке коментаре док је Холбрук још био жив, али у критичном стању...ево мало преносим 0110_hahaha Нећу постављати линк јер води га једном међународном национал-социјалистичком форуму...сада сам тамо отишао да видим како све коментаришу... 0110_hahaha -Жидовски је то баксуз, да се не извуче ко Аријел Шаров, који 2 мождана удара преживе. -Шта му фали... Нек заврши као Ариел Шарон. Јесте он и даље жив, али живи на апаратима. -Pridružujem se željama i čestitkama -Сад сам слушао америчке вести. Доктори кажу да нису оптимистични и кажу да 90% случајева са напуклом аортама завршавају се смрћу. Ово је што би се рекло, добар почетак. Само нек се настави тако. -Па довољно је сетити се шта је ово ђубре жидовско радило и колико је нас Србе као народ "задужио" па да не осећам ни трунку жалости (мада заиста то није лепо ни људски али у овом случају се не ради о људском бићу). Могу само да му пожелим да му се придруже Медлин и Весли и Клинтон и то што пре.. -Као што сам рекао да ће се десити, јеврејска џукела је цркла "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Овај коментар је стварно добар, хехеххехе: "Мора да је навук'о неку прехладу ономад када је био у чарапама код УЋК" 0110_hahaha "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи! 0110_hahaha Управо тако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Стварно ја се не радујем ничијом смрти, али не могу да пропустим да се нашалим на Холбрукову смрт...велики ја гњев према њему осјећам. Не могу му ни сада опростити када је мртав, а за мање од пола године биће поједен од црви. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da,on je otisao,ali mnogi su jos uvek zivi...mi niti sta dobijamo,niti sta gubimo njegovom smrcu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Један оде, други дође... Попут чаша гнева Божијег. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Да, нажалост је тако. Могли су и Мејдлин да ставе у исти сандук...живу или мртву "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. АМИН! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Amin! Zlurade komentare na nečiju smrt neću ni da komentarišem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Царство Небеско некоме ко није православан?хмммм Можемо ми молити колко хоћемо, правила су јасна ко може у Царство Небеско. greengrin "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Dodaj na spisak i Hitlera,Staljina,Mao-a.... Za kakvu si ti patetiku sposoban,pa to je za pricu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Zlurade komentare na nečiju smrt neću ni da komentarišem. Вероватно мислиш на мене, зар не? greengrin Па рекао сам на почетку теме...ево сав сам у сузама, толко сам волио брата Холбрука, не могу да дођем себи од туге... crvenilo :( "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Da mu Gospod prosti dušu, i ako je moguće, a i mi ćemo zamoliti Gospoda, da ga primi u carstvo nebesko. Gospode, ako je pogrešio, oprosti mu, i ako je moguće primi ga u carstvo tvoje! Amin. Dodaj na spisak i Hitlera,Staljina,Mao-a.... Za kakvu si ti patetiku sposoban,pa to je za pricu... Хахаххахахахахха, добар си...јој јеси ме насмео у овим мојим тешким тренутцима, јер не могу да дођем себи од ове велике туге...напустио нас је велики хуманиста greengrin "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Иначе од данас сам рушан годину дана...не могу се више насмијати ове године, а камоли слушати музику. Ова његова смрт ме јако погодила...као да ми је умро рођени отац greengrin Али мало сутра... Опа... crvenilo "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука