Jump to content

Идеја о покретању online часописа Живе Речи Утехе - ваши предлози

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовани форумаши и форумашице, драга браћао и сестре!

43f932946698a2f5e412ca32846865db.jpg

Постоји идеја да се покрене часопис Живе Речи Утехе, који би био у електронском формату. Пошто овај Форум чинимо сви ми који на њега долазимо и дискутујемо, жеља уредничког тима нашег Форума је да чује за почетак, и ваше идеје о изгледу и форми часописа...

У најкраћем, које бисте рубрике волели да видите у њему, с` тим у вези неке текстове, евентуално интервјуе, фељтоне, итд, итд...

Па ако сматрате ову идеју добром, ради смо да поразговарамо о њој, саслушамо ваше предлоге и сугестије, па ако Бог да да направимо и тај први пилот број... Изволите.

Подели на овим сајтовима

Дефинитивно тако нешто недостаје широј црквеној јавности.

Да ли сте мислили да чланови буду помагачи и аутори у том часопису?

Да. Као што и у Форуму учествујемо сви, тако нешто би "применили" и у овом случају.

Нпр. доста чланова ЖРУ има своје блогове, на којима пишу одличне текстове. Дакле, могла би да постоји рецимо таква рубрика, где би се ти текстови, који су најчешће на разноразне теолошке теме (барем они блогови које лично пратим) могли презентовати и широј јавности и на овај начин.

Подели на овим сајтовима

Па ако сматрате ову идеју добром, ради смо да поразговарамо о њој, саслушамо ваше предлоге и сугестије, па ако Бог да да направимо и тај први пилот број... Изволите.

Одлична идеја ! Ја бих позвала у помоћ нашу бившу чланицу, Изиду.  "Старији" чланови је се сигурно сећају.

http://angelinaue.blogspot.com/2014/06/pisaca-masina.html

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Сасвим добро, једино што ме брине је да ли би се и у часопису очувао дух овог форума који је стварно специфичан. Волела бих да не буде ни ужи ни строжи ;)

Подели на овим сајтовима

Да. Као што и у Форуму учествујемо сви, тако нешто би "применили" и у овом случају.

Нпр. доста чланова ЖРУ има своје блогове, на којима пишу одличне текстове. Дакле, могла би да постоји рецимо таква рубрика, где би се ти текстови, који су најчешће на разноразне теолошке теме (барем они блогови које лично пратим) могли презентовати и широј јавности и на овај начин.

СПЦ и њена дијаспора

Православна омладина

Креативне личности ( радионице)

:) Моји цртежи ( тема: „Хришћански живот“)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

СПЦ и њена дијаспора

Православна омладина

Креативне личности ( радионице)

:) Моји цртежи ( тема: „Хришћански живот“)

:good2:

Подели на овим сајтовима

"посне штанглице"

"ви и ваше цвеће" мало се шалим :)), ово са цвећем је било у неком часопису кад смо били у војсци  :D 

Предлажем неку тему где ће се људи представљати професионално, животно, да испричају можда како су ушли у веру.... 8086.gif 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Одлична идеја. Хоће ли бити неких хонорара за ауторе текстова? :)

Велика ће бити плата на небесима...

Подели на овим сајтовима

Ако буду смор, сувопарни, и досадни текстови без обзира колико су паметни ја нећу да учествујем.

Подели на овим сајтовима

Идеја о покретању часописа је одлична .

Ја предлажем да се у сваком часопису појави појави текст и слике о неком манастиру и да то буде стална рублика .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Питања свештенику

Анегдоте из цркве

Интервју са особом за коју мислите да има шта да каже  (неко потпуно анониман - комшија, колега, рођак....)

Представите нам светиње из вашег краја

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ја предлажем и да се по потреби ојављују рублике за помоч људима.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...