Срђан Шијакињић Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 @@Срђан Шијакињић, Hvala ti! Meni je spoznaja da postoje takvi mladi ljudi kao ti veliko ohrabrenje. Što se pisanja tiče, tvoje pisanje otkriva i um i znanje (mada lutaš malo ponekad sa idejama ali ti je srce kako treba pa nećeš puno lutati vjerujem) i ne tako tipičnu zrelost i kulturu govora i ponašanja. (hrišćanstvo, kad se pravilno konzumira, oplemenjuje ) Нема на чему, хвала Вама на овим лепим речима и што толико труда и љубави улажете овде и својим писањем помажете мени и многима. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 помажете мени и многима ako je tako, niko sretniji od mene Cesto smaram i netrazenim savjetima, ali opet, ko zna, mozda dobro dodje.. javno priznanje nista ne znaci, cak i skodi duhovno.. svako ko ima dobru namjeru da kaze nesto sto treba da bude od koristi nekom dobice 'odnekud' pravu rijec, tako da svakog vrijedi saslusati, mi svi svima ovde mozemo pomoci... JESSY је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Када си леп, увек се нађе неко лепши од тебе. А када си ружан/на - нема ти равног Иди бре Драгана у першун, ти си љубоморна на мужа, а овде качиш слике по форуму и провоцираш млађе мушкарце да ти говоре како си лепа (што они и раде ). Па како ли се осећа супруг сада? Чини ми се да имаш превише слободног времена, али ништа што један бебац неће решити - ако Бог да... Можда окачи слике супруга кад је већ окачила своје :.mislise. Ми не знамо да ли ће то учинити. Већина парови на форуму је то урадила. Удате жене и удати мушкарци требало би да каче заједничке слике! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Можда окачи слике супруга кад је већ окачила своје :.mislise. Ми не знамо да ли ће то учинити. Већина парови на форуму је то урадила. Удате жене и удати мушкарци требало би да каче заједничке слике! pa mozes slobodno malo bolje da pogledas, pa ces bolje i da vidis. i ne znam sto ste navalili s tim da postavljam slike, prije mene vas je vas xxx postavilo vase fotografije, a sad zapeli za mene...ccc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Можда окачи слике супруга кад је већ окачила своје :.mislise. Ми не знамо да ли ће то учинити. Већина парови на форуму је то урадила. Удате жене и удати мушкарци требало би да каче заједничке слике! a i kao sto vidis, profilna je s muzem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 pa mozes slobodno malo bolje da pogledas, pa ces bolje i da vidis. i ne znam sto ste navalili s tim da postavljam slike, prije mene vas je vas xxx postavilo vase fotografije, a sad zapeli za mene...ccc A што се ти качиш само за мене, што се ниси прво закачила за поруку од @ Милан Б? Могла би мало боље да погледаш да нисам ништа лоше написала. Не видим разлог зашто се љутиш. Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 a i kao sto vidis, profilna je s muzem. Јесте, ја знам да ти је профилна с мужем? О чему причаш? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Јесте, ја знам да ти је профилна с мужем? О чему причаш? Ajd, uzdravlje. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука