Баба Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Често се може налетети у неким писанијима по новинама од којекаквих аналитичара и политичких активиста на појам "православна џамахирија" искрено немам појма шта је то али ме занима како ви то замишљате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 To je valjda upravljanje po nekom hiru, kao ova nasa administracija sto se "upravlja"... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Често се може налетети у неким писанијима по новинама од којекаквих аналитичара и политичких активиста на појам "православна џамахирија" искрено немам појма шта је то али ме занима како ви то замишљате. Zamišljam tako da se dekretom u vreme Vaskršnjeg posta dekretom zabrani upotreba maslina u danima kada se posti na vodi... Милан Ракић, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Zamišljam tako da se dekretom u vreme Vaskršnjeg posta dekretom zabrani upotreba maslina u danima kada se posti na vodi... Ja sam imao blaze kriterijume, a to je kad se zabrani kobasicijada u toku posta lab_man and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ja sam imao blaze kriterijume, a to je kad se zabrani kobasicijada u toku posta tebe bi kamenovali tamo... feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 појам "православна џамахирија" искрено немам појма шта је то али ме занима како ви то замишљате. Држава која функционише по црквеним моралним нормама и жељама. Нешто налик незваничног православног "шеријата", незваничне православне теократије. Држава за многе ствари и одлуке консултује Цркву, гледа да јој удовољи. Тако они мисле. Али џаба им све када нам не могу ништа. Наше владање овом земљом је апсолутно без обзира на режим и председника. Остаје им једино да савију главу пред свемоћном СПЦ која иза сенке управља Србијом која је "православна џамахирија" више од хиљаду година. Melhisedek88, feeble, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 у неким писанијима по новинама од којекаквих аналитичара и политичких активиста на појам "православна џамахирија" Мисле рецимо на оно кад владике позову телефоном Тадића да повуче Закон против диксриминације Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ja sam imao blaze kriterijume, a to je kad se zabrani kobasicijada u toku posta Још боље од тога да се забрани на тв Мосту она емисија од оног социјалисте који нешто приповеда о масонима...ал се прескочи она друга емисија у касне сате Ignjatije, feeble, Melhisedek88 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Мене асоцира на неке баханалије. А може да буде и некаква хијерархија која има везе са џемом... :.mislise. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Мислим да би то могло да буде нека врста политичког уређења, као што је било Византијско (Источно римско) царство. Данас би то изгледало, отприлике, овако: http://pravoslavnadrzava.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Мене асоцира на неке баханалије. lab_man and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 искрено немам појма шта је то али ме занима како ви то замишљате. Свако ко је студирао ПБФ од 2004. наовамо зна шта је то и где се налази NemanjaVa and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Мене асоцира на неке баханалије. Da li su asocijacije opste ili idu do pikantnih detalja? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Da li su asocijacije opste ili idu do pikantnih detalja? Зависи из ког ока гледаш. http://lifepressmagazin.com/kulinarstvo-2/zimnica-2/chutney/ "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pravoslavna dzamahirija je ono kad baja pridje djevojci i osine je po glavi zato sto nema maramu. Juanito, Aquilius Cratus, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука