Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I sta radi taj svemoguci Bog dok mu decu na zlo navode pali andjeli Ништа што анђео чувар, по благодати Бога додељен теби, не може да среди Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Деки, ти знаш да имам два бебца, Милош 4 године Лазар 3 године. Пошто старији воли црвену боју, његов анђео чувар је наравно црвени, млађи воли плаву боју и наравно да је његов анђео чувар плави. То су они лепо схватили и прихватили, јер сам им ја то објаснио пре два месеца. Е сад драма....... Већ два месеца ме дриблају и запиткују где им је анђео чувар ..... и сада кад лепо мирно спавају, ја дођем на форум и сретнем декија који ме пита где му је анђео чувар... миссим... Kaludjerovic Sreten, Ignjatije, Deki992 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Evo ne znam. Previse mi je to negativisticka prica. Uvek se trazi neka krivica u coveku, a sve potice od nase pale prirode. Pa brate, ja nisam trazio da se rodim u ovoj paloj prirodi. Hocu reci, fali malo pozitivizma. Npr, imamo ispovest za losa dela?Zasto ne bi imali za dobra? To je odmah gordost, umisljenost itd... cudno mi to sve. ВИЛМА and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Zasto sebe nazivas dobrim?Niko nije dobar osim jedinoga Boga. Sujeta. Данче*, Volim_Sina_Bozjeg and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Деки, ти знаш да имам два бебца, Милош 4 године Лазар 3 године. Пошто старији воли црвену боју, његов анђео чувар је наравно црвени, млађи воли плаву боју и наравно да је његов анђео чувар плави. То су они лепо схватили и прихватили, јер сам им ја то објаснио пре два месеца. Е сад драма....... Већ два месеца ме дриблају и запиткују где им је анђео чувар ..... и сада кад лепо мирно спавају, ја дођем на форум и сретнем декија који ме пита где му је анђео чувар... миссим... Eeee, kakav sam ja vernik bio u tim a i malo starijim godinama... Dok nisam naucio da citam i dok mi nisu neki tekstovi pali saka. A u tim tekstovima nema ni pomena o andjelu cuvaru. Samo djavoli i covek, zamisli. Pa sam onda valjda i zaboravio na njega, nazalost. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I andjeli i demoni su oko nas. Na nama je u sta cemo gledati i koga cemo slusati. Nismo predodredjeni da budemo losi. Losi postajemo nasom voljom. aliluja, Volim_Sina_Bozjeg and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ништа што анђео чувар, по благодати Бога додељен теби, не може да среди Ma bolje da ih Bog unisti totalno ako vec nece da se povrate.Andjeli mogu samo da ih oteraju. Eeee, kakav sam ja vernik bio u tim a i malo starijim godinama... Dok nisam naucio da citam i dok mi nisu neki tekstovi pali saka. A u tim tekstovima nema ni pomena o andjelu cuvaru. Samo djavoli i covek, zamisli. Pa sam onda valjda i zaboravio na njega, nazalost. Andjela cuvara dobijas na krstenju.Mada jeste da se skoro nigde ili vrlo retko spominju u tekstovima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I andjeli i demoni su oko nas. Na nama je u sta cemo gledati i koga cemo slusati. Nismo predodredjeni da budemo losi. Losi postajemo nasom voljom. Slazem se, ali nisam na to mislio kada sam postavljao temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I andjeli i demoni su oko nas. Na nama je u sta cemo gledati i koga cemo slusati. Nismo predodredjeni da budemo losi. Losi postajemo nasom voljom. Ja bi pre rekao u nama. Bashful Anna and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Zasto sebe nazivas dobrim?Niko nije dobar osim jedinoga Boga. Da, ja sam gnjida, zrno prasine, najveci gresnik na ovome svetu, sve naj naj naj najgore mislim o sebi i treba da me svi gaze i svima da budem pokoran i ponizan.To je prava stvar! :D Volim_Sina_Bozjeg and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ali jos jedan bitniji fenomen o kome sam razmisljao je kao ovaj u naslovu teme. Gde su ti andjeli? Ako demoni vitlaju oko nas i staraju se da napravimo nesto lose, zar ne bi trebali andjeli da cine suprotno? Pokusala sam da dam odgovor na ovo pitanje. Andjeli su aktivni, prisutni onoliko koliko pojedinac dozvoli. Izvinjavam se ako sam i dalje van teme. Necu vise biti. SHADOWS OF THE LIGHT and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Evo ne znam. Previse mi je to negativisticka prica. Uvek se trazi neka krivica u coveku, a sve potice od nase pale prirode. Pa brate, ja nisam trazio da se rodim u ovoj paloj prirodi. Hocu reci, fali malo pozitivizma. Npr, imamo ispovest za losa dela? Zasto ne bi imali za dobra? To je odmah gordost, umisljenost itd... cudno mi to sve. Не можеш да замислиш срећу кад у човеку видиш анђела и Бога који нас све испуњава. Тако се тек воли човек Књиге, које ти не доносе радост, немој да читаш Па ни пред смртни час Јелина and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Pokusala sam da dam odgovor na ovo pitanje. Andjeli su aktivni, prisutni onoliko koliko pojedinac dozvoli. Izvinjavam se ako sam i dalje van teme. Necu vise biti. ма бре добро дошла, не бавимо се ми строго формом и прецизношћу, полудели би до сад да је тако Добро дошла. Mилена КШ, Deki992, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Da, ja sam gnjida, zrno prasine, najveci gresnik na ovome svetu, sve naj naj naj najgore mislim o sebi i treba da me svi gaze i svima da budem pokoran i ponizan. To je prava stvar! :D Drzi svoj um u adu i ne ocajavaj. Deki992, Mилена КШ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Све што је зло од мене је. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука