Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 И онај атеиста Милош Обилић уби ненаоружаног мученика Мурата Мурат је царе погинуо на бојном пољу. Поредите митско-народну причу о муратовом атентату са Гаврилом. Што се историје тиче, Мурата је убио или непознти Српски коњаник копљем... или Бајазит преко плаћеног убице. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Tada je brate zlatno doba muslimanskog Srbstva, tako da svakako. dobro slazem se, dobro si me ispravio. mislio sam na srbe iz pravoslavnih porodica, prosto mi nevjerovatno da nije krsten jos kao djete, to bi bio skandal u ono doba kad nije bilo ovih liberalistickih nevladinih organizacija sa sve svojim fanovima Дејан-Марковић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ма аустријанцима највише смета што је атентатом практично затрта династија, па сада не могу као енглези, да се шепуре са монархијом. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 dobro slazem se, dobro si me ispravio. mislio sam na srbe iz pravoslavnih porodica, prosto mi nevjerovatno da nije krsten jos kao djete, to bi bio skandal u ono doba kad nije bilo ovih liberalistickih nevladinih organizacija sa sve svojim fanovima Ти патиш од Србиславља... превише... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Колико ја знам Гаврило је Југословен, не Србин.... Кордун хоће да каже,да су у то време срби своју децу крстили одамлена,сви без изузетка...но свеједно,што зар југословен не може бити крштен, уосталом југословенство није комунистичка творевина,него је настала много пре а Карађорђевићи су је уоквирили... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 dobro slazem se, dobro si me ispravio. mislio sam na srbe iz pravoslavnih porodica, prosto mi nevjerovatno da nije krsten jos kao djete, to bi bio skandal u ono doba kad nije bilo ovih liberalistickih nevladinih organizacija sa sve svojim fanovima Pa sada kakve to veze za licnim verskim stavom i ja sam krsten u crkvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Што се историје тиче, Мурата је убио или непознти Српски коњаник копљем... или Бајазит преко плаћеног убице. to je jedna od verzija i to novijeg datuma , a zvanicna istorijska verzija je upravo ona koju svaki srbin zna, ti si to skroz izbrisao a ovu novotariju si uzeo kao jedinu stvar validnu za istoriju kao nauku, ajde brate kako to tako cinis i zasto... sta je to rat? definisi mi rat, ja ratujem evo sa komsijom sirijancem jer lupa po stanu iznad moje glave ne mozes nocu spavati ponekad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 to je jedna od verzija i to novijeg datuma , a zvanicna istorijska verzija je upravo ona koju svaki srbin zna, t Исто ко што сваки Србин зна да је Марко Краљевић јунак и сличне народне митове. уосталом југословенство није комунистичка творевина,него је настала много пре а Карађорђевићи су је уоквирили... Није комунистичка али је анти Српска. Јер се убија Српска нација и ствара Југословенска. Драшко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 to je jedna od verzija i to novijeg datuma , a zvanicna istorijska verzija je upravo ona koju svaki srbin zna, ti si to skroz izbrisao a ovu novotariju si uzeo kao jedinu stvar validnu za istoriju kao nauku, ajde brate kako to tako cinis i zasto... sta je to rat? definisi mi rat, ja ratujem evo sa komsijom sirijancem jer lupa po stanu iznad moje glave ne mozes nocu spavati ponekad Pazi se tih Sirijanaca.Citao sam da antihrist dolazi iz Sirije... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Pa sada kakve to veze za licnim verskim stavom i ja sam krsten u crkvi. nikakav, ja sam samo se osvrnuo na milosavljevicevu tezu sa krstenjem, ono samo po sebi ne znaci da je neko vjernik, to je prva stvar koju mozes zakljuciti kao nepravilnost u onoj njegovoj tezi, ali mene je zanimalo prvo ovo, jer mi nevjerovatno da nije krsten u ono doba osim ako niej muslkiman, a gavrilo kao sto znamo musliman nije bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Капирам ја шта он оће да каже али оће и да избегав суштину а та суштина је - која је идеја водил принципа. Водила га је југословенска идеја, човек је сам себе смтрао Атеистом и Југословеном. Никаада није реко да је првослвац или Српски национлиста. Сигуран сам да међу партизаним има доста њих који су дали животе у борбама против немаца и одбрани тих истих територија од страног агресора, али њих нико не помиње као јунаке, мученике, борце за слободу. Да, ако машимо контекст оде све .... Не сумњам да је Принцип имао херца, чак верујем да је имао врло храбро срце и љубав за домовину и род. Али вратимо се првом посту, Милојковом. Како васпитавати јуначко срце?! Да смо имали Гандија, (погледајте Џесину тему) мислим да бисмо боље прошли. Није Принцип сигурно знао да ће то да одведе у рат и да нас преполови малтене, и српска војска се жешће јуначки показала у том рату. Али нам фали можда мало више "главе" за тако јако срце! Милан Ракић, Млађони and feeble је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Да, ако машимо контекст оде све .... Не сумњам да је Принцип имао херца, чак верујем да је имао врло храбро срце и љубав за домовину и род. Али вратимо се првом посту, Милојковом. Како васпитавати јуначко срце?! Да смо имали Гандија, (погледајте Џесину тему) мислим да бисмо боље прошли. Није Принцип сигурно знао да ће то да одведе у рат и да нас преполови малтене, и српска војска се жешће јуначки показала у том рату. Али нам фали можда мало више "главе" за тако јако срце! То је и поента... немам ја ништа против да неко каже да Принцип није био терориста... за мене то није... али није ни јунак а још мање православни мученик.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Исто ко што сваки Србин зна да је Марко Краљевић јунак и сличне народне митове. ne razumijem, kakve sad veze marko kraljevic ima, jel ti osporavas njegovo junastvo, cime to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 ne razumijem, kakve sad veze marko kraljevic ima, jel ti osporavas njegovo junastvo, cime to? Чије, од Марка Краљевића Ајд ћао... .. .... ниси ти опремљен за ову дискусију... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Чије, од Марка Краљевића bas od njega, cime osporavas njegovo junastvo toliko poznato da ga cak i bugari svojataju kao svoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука