Jump to content

ББЦ-јев хип-хоп видео о Гаврилу Принципу ???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па лепо си рекао да самном не можеш, зато правац код тих слабијих од тебе, у неко обданиште ;)

ПС: једно је када се ти и ја шалимо између себе у неким границама, а друго је када вређаш патријарха и Цркву, зато је и био коментар, чак је и благ био.

O svasta vise s vasom paranojom.

Eno tanja tripuje da Juan oce d'ubije proslost  i pretke a ti se vozis da sam vredjao patrijarha... ljudi, uzimajte se  u pamet, dok nije kasno.

Razum uber ales...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Дрвени адвокату, @Juan је рекао : Акценат је на садашњости и будућности (где сам сад и где желим да будем сутра, те шта треба да радим сад да бих сутра био тамо где желим), а не на прошлости (где сам био и шта сам радио, а још мање где су били и шта су радили неки моји преци).

Sve mi je jasno, samo mi nikako nije jasno kako si iz ove recenice uspela da zakljucis da je on "protivnik" istorije i proslosti? Objasni miako nije pproblem.

Jer ja vidim ovu recenicu, citam je po stoti put i svaki put vidim da je napisao da je "akcenat na buducnosti a ne na proslosti"... akcenat, dakle... od kad je "akcenat" pogrdna rec?

Подели на овим сајтовима

Neću vam dugo smetati , ja sam inače molio onomad da mi obrišu nalog ali su mi rekli da to nije po pravilima ,pa mož' slobodno da me blokiraš ponovo . Glede teme , sramota je da forum koji se deklariše kao pravoslavni dozvoljava da se pišu stvari koje piše adams , kao da smo na nekom hrvatskom ili muslmanskom forumu . Opet , to je stvar ljudi koji uredjuju i na kaju poseduju forum pa to njima na dušu . 

I još jednu stvar želim da kažem pa završavam, od šiptara , hrvata , nemca , japanaca se može  naučiti šta znači nacionalna svest , nacionalni interes i kako se taj interes postiže . Smešno mi je kad ovi ateisti . liberali i slični pričaju o kosmopolitizmu i gledaju na nacionalizam kao na nešto primitivno i zastarelo , pričaju kao da je čitav svet raj a eto mi retrogradni kočimo Srbiju da u taj raj udju .I onako sa visine posmatraju sve koje ne dele njihovo mišljenje . Kakvu oni sliku sveta imaju mogu da nasluti ali odakle to ne mogu jer svet svakako nije takav kakvim ga oni vide , opet , um je čudo , za svašta je sposoban . Dok Srbi ne nauče da budu kao nemci,šiptari , hrvati , dok ne nauče da postoji nešto više i važnije od sebe samog i dok ne nauče da je najgori Srbin bolji od najboljeg bilo koga drugog i dalje će Srbi propadati . Kapiram ja da su ti libreali ,ateisti i slični  zaneseni svojim idejama , koje nisu negativne samo su nerealne , pa ne vide pravo sanje stvari i u toj svojoj zanesenosti su spremi da se obračunaju sa neistomišljenicima svim mogućim sredstvima .Mene buni kako neko može upošte da misli dobro o sebi se dok misli loše o nekom drugom. Eto, ja rekoh šta imam pa sad me blokirajte ponovo i osvetlajte obraz ''pravoslavnog '' foruma , popljujte sve žrtve i sva stradanja , sve zaboravite , budite ''realni'' i okenite se ''budućnosti'' do potpunog nestajanja Srba  jer uzvišene ideje nekolicine  su važnije od života čitavog naroda

Подели на овим сајтовима

Па шта би ми без вас паметних. Ако није вређање да идеш код патријарха (опет) по клипове за мрачњаков сајт (а зна се шта је на том сајту), онда сам стварно параноичан.

Zar nije vredjanje patrijarha da mu predlazes Mracnjaka za telohranitelja?

Подели на овим сајтовима

29958708.jpg

i dok ne nauče da je najgori Srbin bolji od najboljeg bilo koga drugog i dalje će Srbi propadati

Jawohl herr general!!!

Подели на овим сајтовима

Neću vam dugo smetati , ja sam inače molio onomad da mi obrišu nalog ali su mi rekli da to nije po pravilima ,pa mož' slobodno da me blokiraš ponovo

Можеш слободно да се не јављаш, нико те не тера да пишеш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Dok Srbi ne nauče da budu kao nemci,šiptari , hrvati

Па ти рече да би те "шиптари" убили само зато што си Србин. Је л` такви треба да будемо?

u toj svojoj zanesenosti su spremi da se obračunaju sa neistomišljenicima svim mogućim sredstvima

Којим то средствима? Интернет дискусија је за тебе "обрачун са неистомишљеницима свим могућим средствима"? :)

pa sad me blokirajte ponovo

Ако ти се не пише мораћеш да нађеш самоконтролу да то оствариш. Нико те неће блокирати зато што глумиш снајку.

popljujte sve žrtve i sva stradanja , sve zaboravite

Опет клеветаш и лажеш... Али већ смо видели да си склон томе.

budite ''realni'' i okenite se ''budućnosti'' do potpunog nestajanja Srba

Братац, твоје идеје су довеле до скоро "потпуног нестајања Срба". Почев од Принципа до данас, где год су примењене Срби су десетковани, а са много места су скоро потпуно нестали.

Заслуга за то је 100% ваша. И ваших генијалних идеја.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

od šiptara , hrvata , nemca , japanaca se može naučiti šta znači nacionalna svest

Заиста дивни примери "националне свести", просто не могу да се начудим...

Србин свом народу саветује да следе Хитлера, Павелића и осталу нацистичку банду. Или можда Туђмана и Тачија? Нисам сигуран, ал` нешто од тога мора да буде.

Браво Србине!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Болештине од људи никада не би предложио ни у шали.

Pa da, to ni ja ne bih uradio... daleko im lepa kuca. Zato necu ni da idem kod njega...

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams

Добро је да ти никога не набећујеш да је нешто рекао, што му стављаш да је рекао да велича и да треба следити нацисте, усташе, да велича убице, да је крив за нестајање народа... а он то нигде није рекао. Али добро, то је та ширина.

Па ајде реци ми братац - Немци, Хрвати, Шиптари и Јапанци. Које конкретно личности од њих треба да следимо?

Шта је то заједничко у историји "националне свести" за све ове народе?

Ево не знам, објасни ми, али доследно. Помени их све, шта је заједничко, на које личности и идеје се треба угледати. Да чујем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А постове можете да ми бришете, а вређање патријарха и Цркве се толерише.

Мора да се прекине негде, ништа лично.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...