cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Ladno si ga provalio. :0102_laugh: Ili mi ladno pise mracnjak ispod nick-a ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Најозбиљније: Нисам писала на теми (форуму) "упознавања ради хришћанског брака". Ne boj se nebih te ja ozenio nisam ja osudjenik pa da moram. Nego pitam cisto kada vec raspravljamo da li to sto pises pises iz iskustva ili tako. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Дете има част? Е, јеси ти смешна. Знаш шта је мој покојни отац говорио за нас децу т.ј. за мене када сам био мали па се дерњам а мајка ко мајка сажаљева ме: "Е моја Ружо, па њему је заплакати к'о мени се најести". Сада када имам 40 година знам да је био потпуно у праву. Како дете стиче част, т.ј. како постаје старије тако се и васпитне методе мењају. Ко није бар једном имао у кући за госте неваспитану малу децу са својим неваспитаним родитељима који причом хоће да објасне детету од 2,3,4, године како ДВД не служи за то да се гурају фломастери у њега а сок је за пиће а не да се сипа по кревету и слично тај не разуме о чему пишем. Ovo je potpuno logicno. Tebe su tukli i danas ti tuces svoju decu. Ja to pricam sve vreme... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Ето ти имаш прилику да исправиш Адамову грешку и на време завалиш шамар некој твојој Еви! Mislim da je kod PiP-a: been there done that :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Ne boj se nebih te ja ozenio nisam ja osudjenik pa da moram. Nego pitam cisto kada vec raspravljamo da li to sto pises pises iz iskustva ili tako. Што да се бојим кад размишљам у правцу да под разноразним никовима можемо бити блиски рођаци. Него чисто није тема о мени. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Ne boj se nebih te ja ozenio nisam ja osudjenik pa da moram. Nego pitam cisto kada vec raspravljamo da li to sto pises pises iz iskustva ili tako. Nije lepo da se ovakvim tonom obracas forumasici... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Што да се бојим кад размишљам у правцу да под разноразним никовима можемо бити блиски рођаци. Него чисто није тема о мени. nije tema o tebi ali cisto da znam da li pricas iz iskustva ili ne. Eto ja imam jednog sina od 20 godina.I nista mu ne fali sto je dobijao batine prutom kada je bio mali. Cak je za 10 cm veci od mene. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Дете има част? Е, јеси ти смешна. Знаш шта је мој покојни отац говорио за нас децу т.ј. за мене када сам био мали па се дерњам а мајка ко мајка сажаљева ме: "Е моја Ружо, па њему је заплакати к'о мени се најести". Сада када имам 40 година знам да је био потпуно у праву. Како дете стиче част, т.ј. како постаје старије тако се и васпитне методе мењају. Ко није бар једном имао у кући за госте неваспитану малу децу са својим неваспитаним родитељима који причом хоће да објасне детету од 2,3,4, године како ДВД не служи за то да се гурају фломастери у њега а сок је за пиће а не да се сипа по кревету и слично тај не разуме о чему пишем. Moj miloš još nema 3 godine...on uzme lap top uključi ga pokrene konekciju za internet, udje na jutjub i počne da gleda filmove. On već ima i karakter i čast , čast se ispoljava tako što ga ja upozoravam da ne radi to a on se rastuži tipa ali tata znaš da ja to ne bi nikad uradio zar ne vidiš da se šalim i skrećem ti pažnju. Prut ga nije takvog stvarao. Ali da ne bude sve crno belo postoji situacija kad ga po dupetu udarim tipa kad skoči sa stola i ja se prestravim.( specijalac) Učili smo da skačemo malo po malo i sad nikad ne skoči a da ne promisli situaciju. Eto samo da ti kažem koliko znaju deca sa nepune tri godine. (kakvi crni flomasteri u dvd) Столе је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 nije tema o tebi ali cisto da znam da li pricas iz iskustva ili ne. Eto ja imam jednog sina od 20 godina.I nista mu ne fali sto je dobijao batine prutom kada je bio mali. Cak je za 10 cm veci od mene. Пишем из искуства ( Педагошки Универзитет и рад са децом и младима, између осталог и рад са децом са посебним потребама). Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Пишем из искуства ( Педагошки Универзитет и рад са децом и младима, између осталог и рад са децом са посебним потребама). Znaci nemas dece. Pa sto lepo nekazes sada te makar razumem. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Znaci nemas dece. Pa sto lepo nekazes sada te makar razumem. Чудан си ти саговорник, превртљив, подмећеш нешто што нисам написала. Нисам написала да имам или да немам деце! Шта тебе брига имам или немам, моја воља да ли ћу о својој приватности писати, тебе нико не сили да пишеш о себи! Имам искуства онако како сам написала у претходној поруци. Ај откачи ме се! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 postoji situacija kad ga po dupetu udarim tipa kad skoči sa stola i ja se prestravim Е, видиш, мени се не свиђа то импулсивно ударање, зато што тада немам контролу ни над јачином ударц, ни над местом где ћу да ударим. Много ретко сам "подигла руку " на дете, али никад у афекту или узрујана, управо да га не повредим,а и да ударац дете не доживи као моје "пражњење", већ као последицу онога што је урадило. Сви своју децу бесконачно волимо, и сви се трудимо да будемо добри родитељи, онако како најбоље знамо, а време ће показати колико смо успели у томе. Нек нам је свима Бог упомоћ. Пг, Ayla and feeble је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Е, видиш, мени се не свиђа то импулсивно ударање, зато што тада немам контролу ни над јачином ударц, ни над местом где ћу ilo u aда ударим. Много ретко сам "подигла руку " на дете, али никад у афекту или узрујана, управо да га не повредим,а и да ударац дете не доживи као моје "пражњење", већ као последицу онога што је урадило. Сви своју децу бесконачно волимо, и сви се трудимо да будемо добри родитељи, онако како најбоље знамо, а време ће показати колико смо успели у томе. Нек нам је свима Бог упомоћ. Ma ne moguće je da ja udarim jako bilo da je u afektu ili promišljeno. Ali te razumem o čemu pričaš. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Једног пријатеља сам замолио да не туче децу у мом присуству јер то не могу да поднесем. Не ради он то често само понекад... Интересантно је да деца и даље праве исте и сличне проблеме а он да би ме испоштовао не користи батине, шамар и слично већ их смири речима, повишеним тоном, неком претњом и слично. И успева му замисли молим те! Оно што је постизао шамаром сада постиже речима. Исти ефекат. Само што му је речима мало напорније и треба мало више времена, воље и концентрације. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Чудан си ти саговорник, превртљив, подмећеш нешто што нисам написала. Нисам написала да имам или да немам деце! Шта тебе брига имам или немам, моја воља да ли ћу о својој приватности писати, тебе нико не сили да пишеш о себи! Имам искуства онако како сам написала у претходној поруци. Ај откачи ме се! pustio bih ja tebe ali neces ti mene! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука