cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Моја сестра није ишла на матурко вече, јер је била санкционисана због поправног из једног предмета. ТО је, по мени, а и по њој, било сурово и потпуно бескорисно. Sankcije nisu batine. Batine jesu zlostavljanje. Iste te batine muskarci koriste i na svojim zenama. Al sa tim scenariom, pretpostavljam, imas problema? Vaspitne batine su nesto sto se koristi i nad decom i nad suprugama... Jel da uzmem tu slobodu da pretpostavim da zagovornici jednih automatski zaagovaraju i druge? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 благе везе нема са оним што смо писали. Razumni ce razumeti! Cek da probam da ti objasnim! Ako Bog upotrbljava takva sredstva vaspitanja ,a mi treba da se ugledamo na Boga, onda i mi..... Ostatak popuni sama nadam se da ces moci! :bendoff: sHa_sarcasticlol "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Jedan mladic je setao ulicom i primetio drugogo mladica preko puta. Kako mu je prilazio osetio je da ga mladic od prekoputa gleda. Nije bio siguran da li gleda direktno u njega ili u radnju koja je iza njega ali to i nije bilo toliko vazno. U jednom dahu je pretrcao ulicu i ubio boga u mladicu. Sutirao ga je i udarao pesnicama sve dok momak nije izgubio svest. Tada ga je jos jednom udario kamenom u glavu, prekrtio se i reko "Ti li ces mene da gledas bre! Da te vise nisam vido ovde s' cuo!" Starica koja je sve to gledala samo je prisla mladicu koji je lezao i rekla, mladicu stavite ovu teglu dzema na otoke, jer je moja uloga u prethodnoj pricici totalno besmislena a dzem izmanipulisan... A slabo ti bre ide satira... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Sankcije nisu batine. Batine jesu zlostavljanje. Batine jesu sankcije. Batine (vaspitne) nisu zlostavljanje. Vaspitne batine su nesto sto se koristi i nad decom i nad suprugama... Ne postoje vaspitne batine nad suprugama. Пг, Лидија Миленковић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Svejedno, stavi umesto toga - "samarcina", "cupanje usiju", "siroku saku preko zadnjice vise puta uzastopno". Sustina se ne menja. Ali, ti sve to veoma dobro znas, samo trolujes, spinujes, pravis se tosa, kao i uvek... Naprotiv... nema trolovanja sada... samo cista sablazan... Samarcina, cupanje usiju i siroka saka preko zadnjice "nekoliko puta" su monstruozne stvari kada ih usmeravas prema nejakoj deci. Batinasi dece su duboko u sebi jako nesrecni zbog toga jer znaju da to sto rade nije dobro. Zato relaitivizuju svoje postupke i bas kao sto se vidi na ovoj temi, pokusavaju da naprave nekakvu sofisticku odbranu fizickog zlostavljanja u vaspitne svrhe. Sve je to zapravo jedan tezak apsurd jer je svakom sa malo mozga jasno da dete i "samarcina" ne bi smeli da stoje u istoj recenici... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Моја сестра није ишла на матурко вече, јер је била санкционисана због поправног из једног предмета. ТО је, по мени, а и по њој, било сурово и потпуно бескорисно. Ali skroz beskorisno. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Kad me deca prestrave ja lupim po zadnjici više pravim frku nekim povišenim i zabrinutim tonom. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Мада је бзв причати о васпитању деце са позиције кад их немаш,ово за васпитно батињање мени подсећа на Перановића и његове методе из центра за одвикавање црна река... црно да црње не може бити... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Samarcina, cupanje usiju i siroka saka preko zadnjice "nekoliko puta" su monstruozne stvari kada ih usmeravas prema nejakoj deci. Nisu. Jedino sto vazi je stav samog roditelja. Od njega zavisi da li su to vaspitne batine, ili besmisleno izivljavanje. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Batine jesu sankcije. Batine (vaspitne) nisu zlostavljanje. Ne postoje vaspitne batine nad suprugama. ok jadno dete пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Мада је бзв причати о васпитању деце са позиције кад их немаш,ово за васпитно батињање мени подсећа на Перановића и његове методе из центра за одвикавање црна река... црно да црње не може бити... Nigde slicnosti. Ali ti nemas decu, pa ti i nije zameriti. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Razumni ce razumeti! Cek da probam da ti objasnim! Ako Bog upotrbljava takva sredstva vaspitanja ,a mi treba da se ugledamo na Boga, onda i mi..... Ostatak popuni sama nadam se da ces moci! :bendoff: sHa_sarcasticlol Попунила. Ти си разуман јер си добијао батине! Ја сам "неразумна" јер ме нису тукли! sHa_sarcasticlol ) Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 A slabo ti bre ide satira... Sa plafona je čita. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 @cloudking Lepo sto si postavio ovu sliku. Ovo na slici - ocigledno - nisu vaspitne batine, nego zversko i besmisleno izivljavanje. Ali to jos samo tebi (satro) nije jasno. Ne vidim zasto ti uopste vise i odgovaram, kad te odavno znam... Пг је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Ako radis u igraonici, po kom kriterijumu znas da li je neko dete vaspitavano batinama a koje je razmazeno? Jel razgovaras sa roditeljima o tome ili deca nose neke etikete na kojima pisu te stvari? По реакцијама родитеља на понашање њихове деце. По томе што, док деца не прерасту играоницу, десетинама , десетинама пута долаза на рођендане својих другара. И, можда ти је чудно, али много волим децу (и то није условљено њиховим (не)васпитањем), и деца мене много воле, а родитељи цене. И да, често разговарам са родитељима. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука