Дејан Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Када сам на фејсбуку добио обавештење од мог бившег фб пријатеља ,који је назвао свој профил "Духовно Благо" да Симеон Рукумиски штампа мајице и дели са натписом :"Срби народ мој,Христов народ а не папин"(или мало другачије,не сећам се а не могу да видим на сликама) појма нисам имао да ће те мајице овом сатанизму да послуже.Наравно после краћег разговора ме је "Духовно Благо " избрисало са листе пријатеља. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Епископ Игњатије је дочекан од стране верника тако што су му окренули леђа,носећи мајице са овим натписом.Ушли су у храм на Литургију али у знак протеста су је одмах напустили.Натпис на мајици је апсолутно тачан али је усмерен ка погрешном човеку.Зашто Тита нису тако дочекивали??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Порука је избрисана због увредљивог садржаја. Немаш право да закониту јерархију, без Црквеног суда, називаш јеретицима ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 У самом наслову теме, народ који је поменут као непослушан епископу, је дисквалификован односно назван бивши Титови ревнитељи...... Брате Дејане, не суди народу, ако си покренуо тему да би чуо и друга мишљења, онда их немој ниподаштавати исмевањем, то је далеко од братске љубави, Предање ти је изнео свој став, па ти га демантуј неком чињеницом, наводом, или како већ, али не заборави да се озбиљна дискусија не води ударањем шаке о астал, или си ти Никиту Хрушчова, ревнитеља, узео за светао пример, ципеле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Није срамота ово сто ја пишем,то су адекватни одговори на "чињенице" које је изнео Предање.Чињеница на чињеницу.Он каже да верује Јевањђељу,он само верује својим тумачењима.А ко су они и ви да судите владици,ја осуђујем те Симеонове комуњаре и нек ми Господ суди,а ви осуђујете једног епископа.То је стид,срамота.Срам да вас буде,срам.Још му и леђа окрећете,безумни сте.Ако владика негде греши то неће сигурно да одлучују бабе на овим накарадним сликама.Пола пензионог фонда је дошло да окрене епископу леђа,то је сатанизам,то су демонске слуге.Али они су у заблуди,не могу бабе знати теологију кад не знају ни да се потпишу,крив је Симеон. Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 И живо ме интересује,јер ме слатко насмеја,на основу чега си дошао до закључка да већина народа и свештенства и монаштва је против епископа Игњатија.То не да није истина него нема везе са мозгом.Као што један епископ рече :"Ја знам да Атанасија чак и неки монаси подржавају,ја то знам".Чуј "неки",томе сам се смејао два дана.Ја знам да га ретки не подржавају исто тако и владику Игњатија.А то што умишљеност чини своје,па се мисли да је већина на страни ревнитеља,то је већ ваш проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Видиш Dejan-e, како си поставио ову тему и почео са критиком комунизма, мислио сам да ћеш бити доследан, али не, ти исту грешку правиш као они које критикујеш. Исто су тако секретари комитета бранили лик друга Тита од обесног и недостојног народа, а ти браниш лик владике од народа. Не треба. Сам ће се владика одбранити истином коју сведочи и бригом за народ који му је поверен. Ти не чиниш никакво добро осуђујући неуке и старе, а могао би да им помогнеш у сагледавању истине, у позиву на покајање, братском љубављу да их обаспеш. Овако како си их већ осудио њима не остаде ништа, ни нада у искупљење пред Богом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Ово је пре свега форум,овде људи пишу своја мишљења,ја своје написах.Ко негреши у речима тај је савршен.Ја нисам савршен а не кајем се за ово што написах.И немој да поредиш Тита и владику а мене са комунистима,молио би те. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ??? ?? ??? ????? ?????,???? ???? ???? ????? ???????,?? ????? ???????.?? ?? ????? ? ?????? ??? ?? ???????. ?? ????? ??????? ? ?? ????? ?? ?? ??? ??? ???????. ? ????? ?? ??????? ???? ? ??????? ? ???? ?? ???????????,????? ?? ??. ??????? ?? ????? ????????, ?? ????????, ???? ?? ?? ?? ?????, ?????? ????? ?? ???????, ??? ?? ?? ???? ???????? ???????? ????? ? ?? ?? ????. ??????? ?? ?? ?????? ???????? ??????? ?? ??? ??? ? ?? ??? ??? ? ????? ?? ?? ????, ? ??, ?? ?? ??? ???? ? ????? ?? ??????? ????????, ????? ?? ?? ??????, ? ?? ?????? ?????? ???? ??????. ????????? ?? ??? ?? ???? ??? ???????, ?? ? ????? ?????? ???????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?????. ? ????? ????, ???? ?? ?? ???????????, ? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ???????. ? ?? ????? ????? ??? ??? ???? ??? ??????? : ? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ????. Ne znam na osnovu ?ega ja pravim idola od bilo koga.Ne okrivljuj mene za razdor.Smirenje nam jeste potrebno ali to kaži Simeonu i njegovim idolopoklonicima.? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ????,najbolji odgovor na onaj tvoj post,sta re?i.Napad na episkopa je napad na crkvu,ko napada episkopa napada mene,a ja se znam braniti na svoj na?in.Jes mi jezik oštar ali na njemu nema laži. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Језик оштар кажеш, а за шта га употребљаваш? Да браниш владку од његове пастве,зашто? Не уме владика сам да се одбрани? Или је народ толико обестан па га треба заменити другим бољим народом? Владику ми најбоље бранимо молитвом, а о он нас. Молитва а не оштар језик, мани то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ????? ????? ?????, ? ?? ??? ?? ????????????? ?? ?????? ?????? ?? ?????? ??????,?????? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ???????? ??? ?? ????? ?????? ??????? ?? ?? ????? ???????? ?????? ????? ???????? ??????? ?? ??????? ??????? ????????, ? ? ?? ???. ??????? ? ?? ????? ?????, ???? ??. Dobro ja ?u onda po forumu da pišem molitve,ako ?u da se molim za ovaj narod onda treba i da postim najstrožije,ipak oni okrenuše episkopu le?a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ????? ????? ?????, ? ?? ??? ?? ????????????? ?? ?????? ?????? ?? ?????? ??????,?????? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ???????? ??? ?? ????? ?????? ??????? ?? ?? ????? ???????? ?????? ????? ???????? ??????? ?? ??????? ??????? ????????, ? ? ?? ???. ??????? ? ?? ????? ?????, ???? ??. Dobro ja ?u onda po forumu da pišem molitve,ako ?u da se molim za ovaj narod onda treba i da postim najstrožije,ipak oni okrenuše episkopu le?a. ?????, ?? ??? ?? ??? ??????? ?? ??????? ??? ?? ?? ???? ????????? ?? ????? ??????????? ???????? ?? ????, ??? ??????? ?????? ?? ???? ???????? ??? ?????? ???? ?????? ? ??? ?? ????? ??? ??????, ???? ???????, ????? ????????, ? ????? ??????? Ne razumem sta ho?eš da kažeš i na kog episkopa misliš.Objasni ne teraj me da ope budem cini?an 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Apsolutno si u pravu,bez episkopa nema spasenja ,pa kad šaka komunista ustane na njega to boli.Greh raskolništva ni krv mučenička nemože da opere.Ja u svojim postovima rekoh istinu i rekoh je bez gneva.Zmiji treba skočiti na glavu,eto nam rešenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Јао људи ова свађа на форуму ми личи на ону тучу из Јерусалима кад они Копти или Јермени монаси напаше старог грчког свештеника прошле године не знам тачно шта је био разлог али слика је била ружна. Кад би били тако вредни на раду и помоћи ближњима како би био леп овај свет.Браћо драга откуд толика љутња? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Није љутња али не можемо да дозволимо да се епископи нападају неосновано. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука