Jump to content

Двери и Шешељ

Оцени ову тему

Однос Двери и Шешеља по повратку Шешеља у Србију  

12 члановâ је гласало

1. 1. Какав ће, по Вашем мишљењу, бити однос Двери и Шешеља?

• Добар - подржаваће се/допуњавати
      0
    • Лош - нападаће се
    • Углавном ће се игнорисати
  2. 2. Колико ће повратак Шешеља утицати на бројност и структуру Двери?

• Отеће им бираче/симпатизере
    • Неће утицати уопште
    • Они ће да успеју да отму од радикала
      0

Препоручена порука

Управо та деца. Мора неко и родитеље да издржава кад остаре.

Hahaha koji si ti genije!

A sto i ta deca isto da ne prave decu? Sadasnja deca da prave decu a njihova deca da rade? Pa ko ce onda tada da pravi decu... joooj sto ne mozes da mi cujes smeh sada :-D:-D:-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Једина идеологија Цркве је љуби Бога и љуби ближњега свога, јер ово друго је и нека већ ''политика'', жеља да се уреди друштво на основу љубави. 

Ти као неко ко се разуме у политичке нуке одлично знаш да се друштво уређује монополом физичке силе којим распоже држва. То брате није и нема никкве везе са љубвљу. Ето зато смтрам да си "необразован" ... како то може неко ко студир политичке науке да изјави, ја искрено верујем д ви што знте нешто - знте те ствари... и немате овко нелогичне ставове.

Монопол физичке силе не може да буде љубв друштво које обликује и васпитав држва никад не може да буде друштво из љубави...

Jeдини начин на који неко образован може да глса за двери јесте ето како си ти рекао - да не дам глас вучићу...

Што подржавам... све док се истински не верује д градимо конзервативно друштво монополом физичке силе "из љубви"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Hahaha koji si ti genije!

A sto i ta deca isto da ne prave decu? Sadasnja deca da prave decu a njihova deca da rade? Pa ko ce onda tada da pravi decu... joooj sto ne mozes da mi cujes smeh sada :-D:-D:-D

Верујем да му је срце на првом месту, али није очигледно озбиљно рзмислио идеју "што више деце" кој ће да е финасира тако што ће неком другом д се узму пре да се та деца издржавају... 

Родитељ који прави децу да би добио џабе туђе паре је по мени гори од лопова. Недговорни родитељ који злоупотребљва рођену децу д би могао да живи а да не ради.. 

Јадн та деца.. 

Подели на овим сајтовима

Ти као неко ко се разуме у политичке нуке одлично знаш да се друштво уређује монополом физичке силе којим распоже држва. То брате није и нема никкве везе са љубвљу. Ето зато смтрам да си "необразован" ... како то може неко ко студир политичке науке да изјави?

Монопол физичке силе не може да буде љубв.

Као што видиш написао сам једина идеологија Цркве је љуби ближњега свога. Замисли ситуацију да се сви љубимо, цео свет се љуби. Не би нам требала ни та политика, ни право, ни држава, ни Вучић, ни Шешљ, сем да их волимо. Такође сам ставио ''политика'' под јел те '' '' - наводнике, јер политика као што ти кажеш подразумева моћ и силу, и моћ је управо основна категорија у политичкој науци. Политику под наводнике сам ставио јер ако ти заговараш уређење заједнице где се сви љубимо то је већ нека опет ''политика'' ил прецизније ''идеологија'', можда сам и направио грешку. Види ону моју прву дефиницију политике. Само ти заговараш, али не силиш другог. Као хришћанин сматрам да требам да љубим ближње, то је мој циљ. Сматрам да би друштво најбоље било уређено кад би се сви волели. Међутим, на силу нико не може да воли јер љубав подразумева слободу. 

Потпуно се слажем са тобом да монопол силе не може да буде љубав.  

Подели на овим сајтовима

Као што видиш написао сам једина идеологија Цркве је љуби ближњега свога. Замисли ситуацију да се сви љубимо, цео свет се љуби. Не би нам требала ни та политика, ни право, ни држава, ни Вучић, ни Шешљ, сем да их волимо. Такође сам ставио ''политика'' под јел те '' '' - наводнике, јер политика као што ти кажеш подразумева моћ и силу, и моћ је управо основна категорија у политичкој науци. Политику под наводнике сам ставио јер ако ти заговараш уређење заједнице где се сви љубимо то је већ нека опет ''политика'' ил прецизније ''идеологија'', можда сам и направио грешку. Види ону моју прву дефиницију политике. Само ти заговараш, али не силиш другог. Као хришћанин сматрам да требам да љубим ближње, то је мој циљ. Сматрам да би друштво најбоље било уређено кад би се сви волели. Међутим, на силу нико не може да воли јер љубав подразумева слободу. 

Ja se s tom politikom crkve slzem sto posto i ne vidim joj mesto u politici drzavnoj glasnju itd... jedino sto je blisko toj ideji po meni jeste libelarizam jer on jedini dozvoljva ljudim d birju d li ce d d ljube bliynjega svoga ili necce. (Bas kao i crkva)

Ince nemm nista protiv propgiranj politike o kojoj prics, to jest propgirnja ideje o kojoj pricas ja to podrzavam sto posto i mislim d je to super stvar... ali ta ideja kada se namece kroz drzavnu vlst je vec sakacenje i pljuvnje n tu ideju...

Nesto slicno kao sto amerikanci bombarduju za demokratiju.... 

Dakle za promovisanje porodicnih vrednosti? 100 % podrzvam. Pomganje (dobrovoljno) deci i razvoju dece, 100 % podrzavam. I drzvno pomganje ugrozenoj deci 100 % podrzavam, ma koliko da ih je.

Ali drzvna politika prvljenja "mnogodetnih" porodica, tako sto ce nekoj drugoj deci d uzmu iz usta ili neki drugim ljudim da bi dali  onima koji se kote ko zecevi..... ne pada mi napmet... da podrzvam tkve ideje jer nece doprineti deci vec ce povecti broj dece koja lose zive. 

Ali neke price da je zabrna gej prade nesto sto doprinosi promociji porodicnih vrednosti... je po meni.. iskreno.. laz i zloupotrebljvanje porodice... i tako te price... 

Подели на овим сајтовима

Offtopic: Vreme da se kupuje nova tastatura :D

40 evra tstatura za laptop.... valjda ce da proradi lepo pre a i s nisu rdili uopste sada smo a mlo zeza i jos neki tasteri ponekad 

Подели на овим сајтовима

Децу правите сами и својим парама.

Ако оћете моје паре, онда може само под једним условом...

A šta ako zaista para nema, a hoćeš da živiš po Hristovim rečima: Množite se i napunite zemlju?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...