Jump to content

Двери и Шешељ

Оцени ову тему

Однос Двери и Шешеља по повратку Шешеља у Србију  

12 члановâ је гласало

1. 1. Какав ће, по Вашем мишљењу, бити однос Двери и Шешеља?

• Добар - подржаваће се/допуњавати
      0
    • Лош - нападаће се
    • Углавном ће се игнорисати
  2. 2. Колико ће повратак Шешеља утицати на бројност и структуру Двери?

• Отеће им бираче/симпатизере
    • Неће утицати уопште
    • Они ће да успеју да отму од радикала
      0

Препоручена порука

On 25. 6. 2014. at 19:17, todor рече

Било би му паметно да направи коалицију са Дверима и да форсира Бошка Обрадовића. Ваљда му опала сујета за сво ово време. Само тако им је загарантован парламент на следећим (ванредним) изборима.

Бошко Обрдовић искрено може да одушевљава три врсте људи, економски и политички необрзоване, оне разочаране у све друге(инатлије) и они који воле галамџије (напаљене)

Нико ко зна било шта о економији, политици, праву не може да буде нешто одушевљен Бошком обрдовићем осим из ината(бошко му делује поштенији) или воли галамџије који се тако деру у мегафон и дижу фрке.

Шешељ је... колико год ј не волео његову политику... суви геније за Обрадовић... уствари искрено суви геније је за многе... када би му скинуо оне ксенофобичне форе и триповање на историјска права, мислим да би био добр лидер.

И зато што је такав сигурно се неће удруживати са обрадовићем.. јер није луд... нити оће необразованог галамџију... Шешељ који је такође галамџиј има хумор, сигурност и аргументе(углавном мало изврнуте и на своју воденицу) иза својих галама... обрадовић им смо галаме

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 17:59, RYLAH рече
По вашем мишљењу, на који ће начин повратак Шешеља утицати на Двери Српске?

njam njam 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 19:16, Милан Ракић рече
након 10-годишњег добровољног егзила,

http://www.youtube.com/watch?v=n1VQK7SQ0E0&feature=player_detailpage 

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 20:43, Милосављевић рече

Бошко Обрдовић искрено може да одушевљава три врсте људи, економски и политички необрзоване, оне разочаране у све друге(инатлије) и они који воле галамџије (напаљене)

Нико ко зна било шта о економији, политици, праву не може да буде нешто одушевљен Бошком обрдовићем осим из ината(бошко му делује поштенији) или воли галамџије који се тако деру у мегафон и дижу фрке.

Шешељ је... колико год ј не волео његову политику... суви геније за Обрадовић... уствари искрено суви геније је за многе... када би му скинуо оне ксенофобичне форе и триповање на историјска права, мислим да би био добр лидер.

И зато што је такав сигурно се неће удруживати са обрадовићем.. јер није луд... нити оће необразованог галамџију... Шешељ који је такође галамџиј има хумор, сигурност и аргументе(углавном мало изврнуте и на своју воденицу) иза својих галама... обрадовић им смо галаме

Мени су се Бошко и Двери допали из простог разлога што сам их видео као нешто што се поклапа са мојим размишљањем. Породичне вредности, конзервативизам итд. Зато сам и гласао за њих. 

Међутим, сада никако не бих, а неки од разлога су ови које си навео. 

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 21:01, Палама рече

Мени су се Бошко и Двери допали из простог разлога што сам их видео као нешто што се поклапа са мојим размишљањем. Породичне вредности, конзервативизам итд. Зато сам и гласао за њих. 

Међутим, сада никако не бих, а неки од разлога су ови које си навео. 

Но хард филинг али ти онда спадаш у "необрзоване". Које то породичне вредности ти можеш политиком да спроводиш? (не вређам те када кажем да си необрзован, то мислим политички и економски што је оптирлике 90 % људи у овој земљи... чак и ја... ја сам смо "писмен" а нисм нешто образован у том пољу, дакле не мислим да си генерлно необразована особа, као и многи који гласају за двери)

Политик је ту да спроводи законе и уређује живот свих људи који живе у тој држави а не да васпитава људе породичним вредностима. И ту је управо проблем гласача двери. Знчи и ти и пера и лаза да јете исти новац држви, да вам служи.... не можете ти и пера да тражите како ће да се васпитава лаза и које ће вредности да се намећу. Држва треб да штити грађане и да им служи. Лази не служи ништа што ће двери да "промовишу породичне вредности" 

Е сад ја не знам више искрено шта се у овој земљи сматр конзервативцем. Ту ми исто нису јасни, по мени они нису претерано конзервативни. По мени су  први конзервативци - монархисти у политици. 

За мене су дакле ( и по свкој логици) конзервативци неки вид либелрних монархиста и либеларнијих национлиста...

http://en.wikipedia.org/wiki/Conservatism

Ја у дверивима видим висок ниво социјализма д би били конзервтивци... 

Подели на овим сајтовима

Kako ce ga Toma i Vucko dоcеkati?Pogacom il' kuburom?Mozda sklone kuburu,pa u pogacu metnu suradiolol.

A ko zna kakav je Voja posle ovih 11 godina,mozda i on donese neka iznenadjenja Srbiji.

Vidim ga kao heroja,al mislim da nema dovoljno snage za politicki obracun i samostalnu obnovu SRS.Kaolicija sa Dverima,ko sto rece Zeljko ,bi bila dobra osnova za zdravu nacionalnu ideju medju Srbima.

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 21:11, Милосављевић рече
Но хард филинг али ти онда спадаш у "необрзоване". Које то породичне вредности ти можеш политиком да спроводиш? (не вређам те када кажем да си необрзован, то мислим политички и економски што је оптирлике 90 % људи у овој земљи... чак и ја... ја сам смо "писмен" а нисм нешто образован у том пољу, дакле не мислим да си генерлно необразована особа, као и многи који гласају за двери)

Ајд прочитај ово поново ал слово по слово.

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 21:55, Жељко рече

Ајд прочитај ово поново ал слово по слово.

Ниси ми требао ти да ми кжеш да ми тастатура не ради како треба :)

Али хвла што си тако брижан :*

Подели на овим сајтовима

Како не можеш да спроводиш породичне вредности политиком?

Финансијска помоћ за вишедетне породице (која се може пружити на хиљаду и један начин),

пореске олакшице и субвенције за породичне фирме,

промена радног времена како би остало више времена које родитељи могу провести са децом (иако бих се мноооого сморио да се ради од 7 или пола 8 :))) ),

подршка за ТВ програме са културно-образовним садржајем за децу,

и бројне друге мере које посредно помажу и породицама (здрава исхрана, организоване мобе/радне акције, домаћи економски интерес у првом плану, побољшање образовања итд. итд.).

Ваљда имамо право и ми, на сваки начин необразовани, па још следбеници главног политичког галамџије, а суштински и највећег зла у историји Србије, да се огласимо... 8086.gif

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2014. at 22:40, Вељко Н. рече

Финансијска помоћ за вишедетне породице (која се може пружити на хиљаду и један начин),

промена радног времена како би остало више времена које родитељи могу провести са децом (иако бих се мноооого сморио да се ради од 7 или пола 8 :))) ),

и бројне друге мере које посредно помажу и породицама (здрава исхрана, организоване мобе/радне акције, домаћи економски интерес у првом плану, побољшање образовања итд. итд.).

Ваљда имамо право и ми, на сваки начин необразовани, па још следбеници главног политичког галамџије, а суштински и највећег зла у историји Србије, да се огласимо... 8086.gif

Pa nije ekonomski efikasno... isplativije je da na TV-u budu Kursadzije nego kulturno-obrazovni sadrzaj za decu. Jeftinije je da se proizvede a vise ce da se gleda. I po tom principu sve funkcionise. Oni koji su sa "kursadzijsku" opciju su konkurentniji na trzistu i vremenom ce da potuku i ostale igrace na trzistu i preuzmu celo trziste. Tako je sa svim proizvodima i sa svim politickim opcijama.

Подели на овим сајтовима

То што си ти нбројао није спровођење породичних вредност већ првљења људи посебне клсе - породичних наспрам смаца или неких других удружњеа која дођу грађанио друге класе.  

А сада ћу д ти објасним све проблеме које ће створити тај систем о ком ти причш.

Финансијска помоћ за вишедетне породице

Тиме мотивишеш две ствари, рађање деце и нерад.

Боље направи систем у ком свако може да заради за десет детета уместо што ћеш д мотивишеш нераднике да прве децу и узимају пре од других за то.

Јер ћеш то да добијеш... гомилу нерадника који праве децу и од тога живе. 

Цитат

Од сваке фирме можеш да направиш породичну. Тиме ствараш једну нову институцију "породична фирма" и дајеш људим рупу у закону да добијју пореске олкшице. Мишковић делту може да направи у породичну фирму.

Зашто би то уопште радио, не знам јел схваташ да нипшта не постижеш тиме осим што лепо звучи?

промена радног времена како би остало више времена које родитељи могу провести са децом

Још једна ствар кој ће одлично доћи нерадницима. Закон ме штити и прави ме повлашћеним грађанином и радником јер имм децу а ти немаш. А ако си мислио свим да ограничиш радно време.... јел капирш колико је непродуктивно да ти неком одређујеш колико ће да ради или колико ће сти посла да треба?

То већ спада у образовање. Нема везе са "породичном" политиком претерано. Али то је једин рационлн мера коју си нбројо.

и бројне друге мере које посредно помажу и породицама

Ваљда имамо право и ми, на сваки начин необразовани, па још следбеници главног политичког галамџије

Прво немој да ми стављаш речи у уста које нисм рекао(на сваки начин необрзован), али ко ти не видиш који проблем могу да донесу мере о којим обрадовић прича, и већину мера које си ти набројао овде... јеси у том пољу необразован.  

Мени искрено није јасно како је та твој прича скоро иста ко комунизам... имће за све колико треба за све бесплатно образовање сви ће супер да живимо - и шта је донео комунизам... исто је са овим твојим мерама...

Пореске олакшице за породие итд... породице ће супер да живе то ће да понови наталитет у Србији исте приче ко комунизам.

Све што ће да ураде те мере о којим ти причаш 

- Створиће повлшћени слој људи (пред законом "породични")

-  А те повластице ће да искористе углвном лопуже користећи тај лабави институт који креираш.

- Нправиће отежавања "непородичним" тако што ће "породични" да их пљачкју јер ће да добијају њихове паре.

То није никакво "породично" васпитање...само неозбиљне приче...које теби звуче супер, али када мало боље размислиш практично су немогуће и нереалне.

И наравно да имте право да се огласите... ал не знам што се вређаш када ти кажем да је "програм" двери неозбиљан и да је неозбиљно веровти да он им неког реалног основа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...