Danijela Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Iako su prvi sastanci uvek pomalo čudni, ovaj je potpuno drugačiji i mnogo opušteniji. Pogledajte kako je jedan otac izveo svoju preslatku trogodišnju ćerkicu na prvi sastanak.Naime, otac je hteo da pokaže svojoj mezimici kako pravi džentlmen treba da se ophodi prema njoj.Video-snimak je osvojio srca širom sveta, a verujemo da će i vaše…. https://www.youtube.com/watch?v=GiOJuIPl8vE http://www.b92.net/superzena/porodica.php?yyyy=2014&mm=06&nav_id=866469 JESSY, Дијана., Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Ako je ovo istinito (mislim ako nije scenski lazirano i to) ova devojcica ce toliko toga poneti sa sobom u odrastanje. Bice zadovoljna, znace da proceni muskarce, nece sebe da maltretira oko nebitnih stvari, ali i imace sta da prenese svojoj deci... Nekad ostanem bez reci. Jako lepo. JESSY and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Suviše je mala da bi glumila Reče meni davno jedan tata, sada već odrasle devojke, da je jako važno da očevi ženskoj deci govore da je lepa a da majke govore kako su ponosne na njih, A da muškoj deci očevi treba da govore da su ponosni na njih a majke da su lepi. Tako se gradi zdravo i realno samopouzdanje. Никола Поповић, Mилена КШ and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Ako je ovo istinito (mislim ako nije scenski lazirano i to) ova devojcica ce toliko toga poneti sa sobom u odrastanje. Bice zadovoljna, znace da proceni muskarce, nece sebe da maltretira oko nebitnih stvari, ali i imace sta da prenese svojoj deci... Nekad ostanem bez reci. Jako lepo. Ne mora da znači. Mnoga deca rastu bez roditelja pa su porasla u dobre ljude koja znaju mnogo više o ljudima i obrnuto. Nema pravila. Može da se desi kontra efekat,pa da niko nikad ne bude dovoljno dobar,fin i uspešan kao tata. Zanimljivo u svakom slučaju. http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201111/334378/samopouzdanje.jpg Ponekad,zapravo uvek roditelj mora da bude izvanredno dobar u svakoj situaciji,jer deca gledaju i uče samo ono što vide , čuju i osete ,i tako se ponašaju,to je vaspitanje. Ako roditelj glumi mora da glumi do kraja zbog deteta . A ako laže,to je strašno. Sledi salmanje srca i razočaranje u osobu koju najviše volimo. On automatski postaje neko ko laže,a to znači-neko ko nije dobar,a na takvog se ne treba ugledati, i treba biti drugačiji. Tako deca postaju sušta suprotnost svojih roditelja . P.s.Video je ok,ali ne preporučujem. P.s.s. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Nekada sam mislila da se princeze rađaju, život mi je dokazao da to nije tačno. Svaku djevojčicu okruženje i ono žto joj donese život učini princezom, ili ne. Divno je biti okružen ljudima koji svojom pažnjom i ljubavlju...dobrim primjerom, utemelje ono što bude najveći dar - biti dobar čovjek. Naime, otac je hteo da pokaže svojoj mezimici kako pravi džentlmen treba da se ophodi prema njoj. Ne bih to rekla.Ipak mi se čini da je ovaj otac svojoj dragoj devojčici (i sebi) posvetio dan. Ne ostavlja utisak lekcije, već neizmjerne ljubavi. Dao joj je sebe. Valjalo bi da to bude samo jedan od dana u nizu, a ne jedan od scenarija u nizu. Kako god, dodirnulo me to što sam vidjela...predivan momenat. Никола Поповић, feeble, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Video je ok,ali ne preporučujem. Zbog čega, Arsenija? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Ayla, osta ti bez odgovora Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Blago ovoj deci što imaju ovakve očeve: https://www.youtube.com/watch?v=Ctp5JypJeEk JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 P.s.s. Дао сам ти амин због смајлија . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Ayla, osta ti bez odgovora Neće mene @@Arsenija, ostaviti bez odgovora. Ima ona objašnjenje, samo da nađe vremena...a onda slijedi P.s. ...P.s.s. ...P.s.s.s .....P.s.s.s.s, kao i njen krešendo - "...ali ne slušajte mene, lupam...stalno lupam, vidite da ne znam šta govorim, a i kako bih znala " ( ) (Zbog toga mi je i draga...milo neko biće ) JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука