Гости Guest Написано Јун 23, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Предивна песма, пуна љубави и прелепих стихова, прелепе мелодије. Песму је написала попадија Валентина Терзић а песму пева њен супруг о. Иван Терзић Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Хвала на љубави,свима Песма је,за сада,један костур,основа,на коју ћемо надоградити и музику...направити један леп музички аранжман. Драго ми је да је наишла на вашу топлину и љубав То јој је и потребно да би порасла у нешто још лепше. Зосима, Sinisa Malicevic, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Песма је изузетна и без музике. Макрина, Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Песма је изузетна и без музике. Хвала Ненаде! Нека је у славу Мајке Божије и Њеног цвећа. Данче* and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 @, :bendoff: Sa velikom radošću očekujemo premijeru muzičkog ostvarenja . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 23, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Протинице, можете ли да поставите текст песме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Богородичино цвеће Од када је света и века Света Гора будно Христа чека Будно чека својега Женика Да награди живот трудбеника Радујте се оци свети Богородичини цвети. Преподобни оче Силуане Теби ово прво величање Тајанствена ризница си био Ал је Господ тебе прославио. Радујте се оци свети Богородичини цвети! И ти целомудрени Јосифе Спилеоте ватрене молитве Штапом својим секо си демоне Као Мојсије Црвено море. Радујте се,оци свети Богородичини цвети. Каквом речју да те величамо Порфирије васеленска славо Тајновидче,срца тајнозналче Тешких времена велики старче. Радујте се оци свети Богородичини цвети. И ти благословени Пајсије Храсте Панагудине келије И твој старац,Свети Арсеније Небројане ваше су врлине. Радујте се оци свети Богородичини цвети. Ватопеду,свети манастире Јосиф сузама ти децу мије Благородни старац нам се смеши И са неба своју децу теши. Радујте се оци свети Богородичини цвети. И многи и многи нама знани И многи и многи несазнајни Сви ви нама једно остависте Грешне помилуј нас,Боже Христе. (песма је искључиво писана за ову композицију,тако да када се овако чита,има неких недостатака) Драган Јашић, ines, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Протинице, хоћете ли нешто ново да снимате? Штета би била да не чујемо још нешто од Ваших песама и појања о. Ивана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Пааа...албум очекујемо с јесени хехехе... Како Бог да и кад се буде имало инспирације и времена. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 @, За почетак избаците сингл, данас је то модерно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 ''Богомајци'' У ноћима сивим кад ме демон куша,кад' мислим да пропадам, кад ме боли душа,погледах у икону што љубављу зрачи,заплакох и клекнух, свим срцем завапих... ''О Пресвета Богомајко, мати Бога Христа,помози ми молим те, нико сам и ништа,преслаб сам и немоћан, ал' гордост ме вара,хоће да ме убеди, да сам много снажан... Да већи сам од других, да смем да им судим,да више од себе, никога не љубим,знам да ако поверујем, таму ћу да гледам,о молим те Пресвета, да преваре ме, не дај... Немој им дозволити, да ме воде грехом,да радост, мир и љубав, буду ми далеко,да врлине губим, а пороке стичем,не дозволи Богомајко, душа вапи, виче...'' Осетих топлину, која срце греје,смири ми се душа, ал' сузе лију с' мене,све проблеме казивах, покајах се горко,сабраше се мисли, радост, к'о дете сам пост'о.... Не знам на које све начине да узнесем хвалу,па од срца сад написах ову песму малу...''Не могу да опишем, славу Твоју Богородице,кол'ко нас само волиш, кол'ко нас чуваш све... О прекрасна Богомајко Тројеручице,хвала Ти и слава што увек утешиш ме...'' Кад ти буде тешко, а нигде никога нема,притеци к' Богородици, увек радосно те чека! Аутор песме : Х.С. ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука