Tetovaza Написано Јун 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 @Dragana Ne znam, mnogo se druzimo ponekad se zezamo medjusobno, cak me i zavitlava al ne znam jel to zlonamjerno... Ja bi za kuma uzeo ovog prvog ali mu nikog ne poznajem a i dosta je mladji od mene tj. jednu godinu, ima 16,5 godina.... to je problem E da imam i treceg kandidata to je drug iz skole kojeg znam dvije godine, mnogo puta me ispostovao kada npr u skoli nisam imao novca i slicno... al mu 100% nisam najbolji drug, samo obican drug ali tome odgovara to sto je neko gore napisao da se ne vidjamo cesto.... a i on ima 18 godina e takodje me zanima jel se ja moram upoznati sa njegovom porodicom i on mojom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Хахаха ,баш ме слатко насмеја... Можда ипак овај први, или неко трећи, и гледај да нема млађу сестру... Каква дискриминација... А шта молићу лепо фали старијим сестрама? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 @Dragana Ne znam, mnogo se druzimo ponekad se zezamo medjusobno, cak me i zavitlava al ne znam jel to zlonamjerno... Ja bi za kuma uzeo ovog prvog ali mu nikog ne poznajem a i dosta je mladji od mene tj. jednu godinu, ima 16,5 godina.... to je problem E da imam i treceg kandidata to je drug iz skole kojeg znam dvije godine, mnogo puta me ispostovao kada npr u skoli nisam imao novca i slicno... al mu 100% nisam najbolji drug, samo obican drug ali tome odgovara to sto je neko gore napisao da se ne vidjamo cesto.... a i on ima 18 godina e takodje me zanima jel se ja moram upoznati sa njegovom porodicom i on mojom Ниђе не стоји да морам знати кума 100%. Уосталом, стари веле да морамо појест кило соли са неким да би га упознали. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 @Dragana Ne znam, mnogo se druzimo ponekad se zezamo medjusobno, cak me i zavitlava al ne znam jel to zlonamjerno... Ja bi za kuma uzeo ovog prvog ali mu nikog ne poznajem a i dosta je mladji od mene tj. jednu godinu, ima 16,5 godina.... to je problem E da imam i treceg kandidata to je drug iz skole kojeg znam dvije godine, mnogo puta me ispostovao kada npr u skoli nisam imao novca i slicno... al mu 100% nisam najbolji drug, samo obican drug ali tome odgovara to sto je neko gore napisao da se ne vidjamo cesto.... a i on ima 18 godina e takodje me zanima jel se ja moram upoznati sa njegovom porodicom i on mojom А што си ти оптерећен упознавањем са породицом. Па ваљда је нормално да ћеш упознати кумову породицу... То понављаш већ неколико пута. Звучи мало као да нас хандриш све овде.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Кум треба да буде зрела, одрасла особа, од које можеш добити добар животни (духовни) савет. Он је неко ко ће одговарати за тебе, и за кога ћеш ти одговарати. Тако да поједини духовници кажу да кума треба видети само неколико пута у животу (приликом крштења, венчања,...), како би се избегле непријатне ситуације ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 ? - Шта то радиш, куме?! - Вежбамо, куме, пробамо за филм. И ти ћеш ово исто да радиш, само сутра. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 - Шта то радиш, куме?! - Вежбамо, куме, пробамо за филм. И ти ћеш ово исто да радиш, само сутра. Opet si neozbiljan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука