Млађони Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Te "nozice" su inace organ koji se koristi prilikom snosaja И код нас користи слепо црево што не знчи да није закржљали орган док смо били 100 % биљоједи. Добило је или здржало неку стару функцију. Исто се користи и малић из периода док смо се пентрали по дрвећу... и користи нам мало по стаболности. итд... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 И код нас користи слепо црево што не знчи да није закржљали орган док смо били 100 % биљоједи. Добило је или здржало неку стару функцију. Исто се користи и малић из периода док смо се пентрали по дрвећу... и користи нам мало по стаболности. итд... Ne znam brate ja ni za jedan organ za koji bi mi bilo svejedno da ga otfikare. Slepo crevo je znacajno i za imunitet a malic koristim i kad se ne pentram po drvecu.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Ne znam brate ja ni za jedan organ za koji bi mi bilo svejedno da ga otfikare. Slepo crevo je znacajno i za imunitet a malic koristim i kad se ne pentram po drvecu.. Pa sidji da evoluiras пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука