kordun Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Ovo je odgovor na temu, na to sto mnogi zaiosta ovako misle i pricaju privatno , naravno na forumu ne smeju da pozivaju na ubistvo otvoreno , a to sto si se ti nasao prozvanim govori nesto , zar ne ? a ti sebi dajes za pravo da govoris u ime drugih, skromnost ti je na nivou i to nesto govori... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Говори да ниси безобразан него да си ултра безобразан! Zasto bezobrazan, zato sto govorim ono sto sam cuo toliko puta ? Ako ne verujes meni ti napravi istarzivanje , probaj u nekoliko kafana ili prodavnica , popricaj malo sa ljudima pa vidi sta ce da ljudi da kazu, koliko neptrpeljivosti imaju prema ovoj populaciji . I opet ne shavatm sto se ti nalazis pogodjenim mojim postovima koji nisu tebi upuceni ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 a ti sebi dajes za pravo da govoris u ime drugih, skromnost ti je na nivou i to nesto govori... U cije ime ja govorim i sta ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Zasto bezobrazan, zato sto govorim ono sto sam cuo toliko puta ? Ako ne verujes meni ti napravi istarzivanje , probaj u nekoliko kafana ili prodavnica , popricaj malo sa ljudima pa vidi sta ce da ljudi da kazu, koliko neptrpeljivosti imaju prema ovoj populaciji . I opet ne shavatm sto se ti nalazis pogodjenim mojim postovima koji nisu tebi upuceni ? Чуо овде на форуму, на овој теми? Задњих пар постова комуницираш са мном, и онда стављаш реченицу коју стављаш и нормално је да схватам да се обраћаш мени. Да ли си нешто цитирао или напоменуо на кога мислиш? Ниси! Значи обраћаш се оном с' ким си последње комуницирао. Ја треба да ти читам мисли и да знам да ти мислиш на оне по кафанама и продавницама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Чуо овде на форуму, на овој теми? Задњих пар постова комуницираш са мном, и онда стављаш реченицу коју стављаш и нормално је да схватам да се обраћаш мени. Да ли си нешто цитирао или напоменуо на кога мислиш? Ниси! Значи обраћаш се оном с' ким си последње комуницирао. Ја треба да ти читам мисли и да знам да ти мислиш на оне по кафанама и продавницама? U pravu si ,izvininjavam se , trebao sam da budem precizniji . U principu mozemo ovo lako da resimo , ne kometarises ti moje postove a ja tvoje svakako u buducnosti necu Фидер је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Слажем се. Опрости и ти. Христос посреди нас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 U cije ime ja govorim i sta ? mnogi zaiosta ovako misle i pricaju privatno , naravno na forumu ne smeju da pozivaju na ubistvo otvoreno ETO U IME TIH SVOJIH KOJIMA SI PROCITAO MISLI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 hm.. ako se ne smirite ide i ova tema pod kljuc... Данче* and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Јун 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Хоћемо кључ, хоћемо кључ, хоћемо кључ... Ако није утврђено до сада дал је геј ок у Цркви, неће ни на даље. Tako je, samo što bi od ključa bilo bolje da se sve pobriše... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Podsjetila bih na ovoj temi, da iako se mozemo sloziti da je homoseksualizam grijeh, oznacen kao takav u Starom Zavjetu i naglasen apostolom Pavlom, od Bogocovjeka mozda indirektno obuhvacen onim 'ako te ud tvoj sablaznjava'... ili 'tesko onom od koga dodju sablazni', na ono sto nas je On ucio: "Ko je bez grijeha nek prvi baci kamen", "Prastajte i oprostice vam se", "Kakvim sudom sudite, onakvim ce vam se suditi", tj. da nam je On zapovjedio ljubav prije, mimo i izvan svega. Evo istinite price, o tome kako je jedna majka potencirala koncept grijeha i zahtijevala vrlinu u ime hriscanske (doduse protestantske) vjere a zaboravila na ljubav koja je sustina te vjere. "I won't have a gay son" - "You don't have him then". Majka iz price je protestantkinja i doslovno je shvatala rijec Biblije. Mogli bismo se zapitati,...? To pitanje se odnosi na mnoge situacije u nasim zivotima u nasem odnosu prema ljudima oko nas. Da li je On od nas trazio da budemo savrseni, ili da zahtijevamo savrsenstvo od drugih; koliko svijetlimo i koliko imamo ljubavi?....I uopste, patnja, krst je realnost hriscana - svakome ko nosi tezak krst lakse je kad primi razumijevanje i saosjecanje od drugih, mada, istina, niko drugi ga ne moze umjesto njega nositi... To je ono cini mi se sto je sustina ovih rasprava koje se vode na stotinjak stranica na forumu, i sustinski motiv onih momaka koji su nam se obratili iz pozicije da zele da budu hriscani i da se bore, da im nije lako, i da traze razumijevanje i zajednicu... edit: kad nesto postavim, pa pogledam prethodni razvoj diskusije, cesto vidim da sam ja mimo diskusije dobrano... kasnim, ili idem naprijed, uglavnom - mimo... nickelpower је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Recimo. Da li zena sme/ne sme da se pricescuje u vreme perioda je variralo od vremena do vremena. Из практичних разлога. Замисли шта може да се деси са "течношћу" када жена нема заштитна средства. Зато је саветовано, некада, да се жена уздржи од доласка у храм у време циклуса. lab_man and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Тема је закључана. verum est in beer, Ignjatije, lab_man and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Dakle da razjasnim naslov.... Da li može neko sebe nazivati Hrišćaninom i imati ljubav prema Hristu, a da prihvata svoju palu prirodu i ne želi da Hristos u njemu pobedi ono što Crkva smatra kao greh. Može li neko reći ne kajem se, niti se borim protiv homoseksualne svoje prirode, niti se molim,da taj greh u meni Hristos pobedi, znajući nemoći naše? Može li se reći da je taj čovek Hrišćanin i da ima ljubav prema Bogu.? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Može li neko reći ne kajem se, niti se borim protiv homoseksualne svoje prirode, niti se molim,da taj greh u meni Hristos pobedi, znajući nemoći naše? Može li se reći da je taj čovek Hrišćanin i da ima ljubav prema Bogu.? Ne moze. A sad, nastavite dalje s temom... izvor RYLAH, Данче*, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Ne moze. A sad, nastavite dalje s temom... Kako ne može? Kad je transeksualac hrišćanin što ne bi onda mogao biti i homoseksualac? O tom je inače odlučivao i Sveti Arhijerejskiá Sinod SPC na upit transeksualne već pokrštene osobe pripadajuće SPC i blagopočivši patrijarh +Pavle je potpisao dokument kojim joj bilo omogućeno izdat pravovaljanu krštenicu na novo ime i bila potrvrdjena valjanost i važenje već učinjenog krštenja. Jer se krštava osoba a ne spol. Tako je glasilo obrazloženje. Dakle može. A sad nastavite sa raspravom. Provjerite to sami, ja sam te dokumente lično čitao na internetu a potvrdjena je bila i njihova istinitost. No, poslije ih je neko povukao sa interneta ili se promjenila adresa, tagovanje ili sl. pa se više ne mogu naći. Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука