Ђуро Станивук Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 То кад Амери зезају Вучића или Руси Тадића они заправо нас све зезају. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Кајем се. Реформисао сам се. Искрено сад ми криво што сам онако навијао против боТе и био корисна будала неким службама. verum est in beer, Панарет, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Кад се Шешељ врати, само ако хоће, може да направи ред у странци, окупи око себе све родољубиве странке и организације, а после свега овога што му се издешавало, може, добрим делом, да рачуна на подршку и нас неопредељених, па за коју годину да преузме власт у држави. Има материјала да лако направи преокрет. Bez pristupa medijima isto kao da je već mrtav. Posle par dana jedva da će se ko sećati da je tu. Na TV-u više ni podobnog Čedu ne možeš videti više od 5 minuta mesečno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Све је ово једна тужна прича... nije tuzna, nego je za primjer mnogima od nas.... zivot nije samo individualna stvar, ako si covijek onda je zivot sire od toga, tu je ljubav prema bliskim ljudima, ljudima sa kojiam djelis zajednicke stvari posebno u nesreci, to je kolektivna svijest covijeka, ljubav prema bliznjem, bas ono cega danas fali mnogo, seselj je pokazao da nikakva sila ne moze da ga pokoleba u njegovoj ljubavi prema svojoj naciji namucenoj i sto veca sila preti seselj ima jaci efekat poluge na nju i odupire se , ajde mi navedi jos jednog danasnjeg srpskog politicara sa tim karakteristikama, svi ovi drugi bi sami sebe prodali a da ne bi mene i tebe, bar tako djeluju, i jel to onda tuzna prica, meni nije i ja nisam navijac, ja bi isto ovako ko seselj postupao i to sa dostojanstvom .... ne kazem ja da je seselj perfektan, njegova politika mi se ne svidja, ali ima nesto kod njega sto je iznad njegove politike i ne moze se seselj uporedjivati sa ni jednim ovim danasnjim politicarem u nekim stzvarima mu zaista nisu ni do koljena, ima on mana znam, velika gordost, ponos i sta ti ja znam , ali niko nije savrsen, posebno ne u ulozi u kakvoj je seselj, ko zna kako bi se mi u njegovoj kozi ponasali, nije seseljeva prica tuzna, seselj je junak, nije ovo navijacki stav, ovo je stav svakog normalnog srbina patriote.... ovi malodusnici kojima smeta seselj, ne kazem to tebi brate nego govorim za njih, to su isti oni ljudi koji su u pameti prevazisli i njegosa i ducica i kocica i sta ti ja znam koga sve ne, al nesto nisu sa tom svojom pameti ostavili nikakva traga , sto je malo cudno, svima samo ne njima samima.... Ђуро Станивук, Sasa Kolbas and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Gordost ga razjeda, ali velika šteta što nije pokušao da izađe što pre odande. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Bez pristupa medijima isto kao da je već mrtav. Posle par dana jedva da će se ko sećati da je tu. Na TV-u više ni podobnog Čedu ne možeš videti više od 5 minuta mesečno. Каква је мука за Шекија да пробије медијску блокаду, кад је онако развалио хашки суд. Друго су мусави либерали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Милан Ракић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 seselj je junak, nije ovo navijacki stav, ovo je stav svakog normalnog srbina patriote.... У том случају, нити сам нормалан, још мање патриота.... Да! Заборавих. Нисам ни Србин. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 У том случају, нити сам нормалан, још мање патриота.... Да! Заборавих. Нисам ни Србин. ti si brate vazduhoplovac, niko normalan ne leti nebom, prema tome ja sam samo u obzir uzeo normalne ljude brate jel vidis za sta mu sude, jel vidis kojaj je to lakrdija, nepravda nad njim, nepostovanje svih nas skupa, mogao se on sa njima nagoditi ko trgovac, odlezati 10 godina i biti kuci, ali nije, ispao je dosljedan, dokazao da sve one udbaske teorije o njemu ne piju vodu.... gledamo naseg zemljaka kog razapinju tamo bjelosvjetske hijene, a on dostojanstveno im tamo prkosi ne iz objesti nego protiv nepravde, za mene jeste junak! Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 ti si brate vazduhoplovac, niko normalan ne leti nebom, prema tome ja sam samo u obzir uzeo normalne ljude Никола, "извуче" се ти kordun је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука