feeble Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Е свашта. Клипови су били дело руку М.М. мимо Вучића. А овде неће моћи ништа, сад поготово после ОЕБСА и шчеПаника Sad ce umesto MM da uposli Bebu Popovica da iskontrolise eventualno nepovoljan razvoj situacije, sad je potreban jaci igrac. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Па премијер је хебо те и поплаве су!!! Pa nisu vise xD Hepi je na nac. frekvenciji..Maric ima da napravi citav serijal o Seselju . Onda drzace mitinge po gradovima i tako...a i svi koji nisu strogo kontrolisani morace zbog profita da objavljuju Seselja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Него мени је управо то занимљиво, да сад после ове медијске потере за лажним диктатором шаљу најокорелијег противника назад у Србију. И онда ви мени реците да се запад не меша у унутрашње ствари код нас... Pa hoce da nas spasu ove nesretne vlasti. Vide da je ova opozicija preslaba, pa daj neki jaci argument da se ovi nekako smaknu. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Plus verujem da ce biti preletaca iz SNS-a "pokajanih " bivsih radikala koji nisu uspeli da se ovajde dolaskom na vlast.. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Plus verujem da ce biti preletaca iz SNS-a "pokajanih " bivsih radikala koji nisu uspeli da se ovajde dolaskom na vlast.. Аха, можда једно целих 100-инак. Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 А биће сасвим сигурно и да Шешељ најури неке радикале у СНС. verum est in beer and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Pa hoce da nas spasu ove nesretne vlasti. Vide da je ova opozicija preslaba, pa daj neki jaci argument da se ovi nekako smaknu. Па то ти причам има скоро годину дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Pa nisu vise xD Hepi je na nac. frekvenciji..Maric ima da napravi citav serijal o Seselju . Onda drzace mitinge po gradovima i tako...a i svi koji nisu strogo kontrolisani morace zbog profita da objavljuju Seselja. Хоће, могуће је то, то ће бити нова елементарна непогода и Вучић неће моћи да иде да спашава децу са тих митинга. Сем ако не употреби полицију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Пазите када је Мило изјавио да се Вучићу нешто спрема и да је овакав медијски линч био и пре убиства Ђинђића. Neki su ovo okarakterisali kao novi medijski spin, da se jos malo zamlacuje narod.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 па ће од 2 %, доћи минимум до 7 %, живи били па видели. Не верујем, за то је потребно да је база у добром стању и није довољан један човек који је на самрти. Веруј ми слабе су му шансе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Жељко, свака ти ко Његошева! Пратим те на Флезбукси налогом који имам само да бих видо шта се на том сатанизму од саита ради, ал сад бих бијо почаствован ако би ме прихвстијо ко пријатеља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Кад се Шешељ врати, само ако хоће, може да направи ред у странци, окупи око себе све родољубиве странке и организације, а после свега овога што му се издешавало, може, добрим делом, да рачуна на подршку и нас неопредељених, па за коју годину да преузме власт у држави. Има материјала да лако направи преокрет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 И ако доживи, нема шансе да преузме власт икада. Када је био најјачи, није могао да дође до власти, а поготово сада нема шансе. Другачије су околности тада биле. Време, које је од тада до данас прошло и све што се издешавало, њему иде у прилог. Само кад би мало мудрије бирао сараднике и сујету оставио по страни, могао би да направи свашта за врло кратко време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Жељко, свака ти ко Његошева! Пратим те на Флезбукси налогом који имам само да бих видо шта се на том сатанизму од саита ради, ал сад бих бијо почаствован ако би ме прихвстијо ко пријатеља. Пошаљи захтев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Мене нешто друго нервира у целој овој нашој политичкој причи, невезано за Шешеља. Наиме сви смо постали пасивни посматрачи као у позоришту. Или на утакмици. Шешељ се нађе у шкрипцу , странка му се распада, формира се нова, он у Хагу , прегања се за судијама а ми навијамо. Вучић се нађе у шкрипцу, Руси ага цимају, Амери га цимају , Немци га зезају + наша опозиција а ми посматрамо и још најлуђе навијамо против њега, као да се ради о неком лику из зимбабвеа а не човеку који води ову државу. Мислим не бих волео да се нађем ни у чијој позицији од ове двојице. Али ми је некако ненормално да се понашам као навијач ван изборне кампање, јер све што се дешава са тим нашим политичарима заправо се дешава нама. То су наши политичари и тај Тадић и Вучић и Дачић. Друга је ствар какви су они као људи, и колико су корисни за друштво. Али је проблем што су та цимања не толико усмерена на њих саме колико на цело наше друштво. То кад Амери зезају Вучића или Руси Тадића они заправо нас све зезају. Нама заправо постављају ултиматуме, нас кроје према својим интересима од њиховог успеха или неуспеха у тој политици зависиће наш положај у свету у Еу и у самој Србији. П.С. ово вас унапред припремим ако нешто зезнем у будуће као политичар да ми не убацујете клипове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука