Jump to content

Филип Вујановић признаје само Митрополију

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

Ја Вам рекох,Сербоне, шта је карактеристика(критеријум постојања модерних  нација) и стварно не желим о томе више  да пишем...Док су овакви закони,морамо их поштовати.

Толико од мене.

Поздрав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 45
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

?? ??? ?????,???????, ??? ?? ??????????????(?????????? ????????? ????????  ??????) ? ??????? ?? ????? ? ???? ????  ?? ?????...??? ?? ?????? ??????,?????? ?? ?????????.

?????? ?? ????.

???????

?? ? ???? ?? ?????? ??????, ?? ?????? ??????????? ?? ???????? ?????, ? ?????? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ????????? ???????? ?????, ?????? ?????????? ??????  ????????? ?? ???????????, ???? ?????? ????? ?? ???? ????????? ????? ??????.

????? ??????????, ?? ?????????? ????????, ? ?? ??????????  ??????????  ????????, ??????!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Crna Gora je bila nezavisna za vreme velikoga kralja Nikole i ako i tada nezavisna nije nista manje disala srpskim plucima nego li tadasnja Srbija pa mislim da ce i na dalje tako da bude ! Svi mi balkanci smo poznate inadzije pa sto vise nekom nesto budes osporavao on ce bas da radi suprotno i zato mislim da ako Crnogorci oce to da budu neznam zasto bismo im to spocitavali dok god su verni nosioci srpskog nasledja!

Подели на овим сајтовима

Crna Gora je bila nezavisna za vreme velikoga kralja Nikole i ako i tada nezavisna nije nista manje disala srpskim plucima nego li tadasnja Srbija pa mislim da ce i na dalje tako da bude ! Svi mi balkanci smo poznate inadzije pa sto vise nekom nesto budes osporavao on ce bas da radi suprotno i zato mislim da ako Crnogorci oce to da budu neznam zasto bismo im to spocitavali dok god su verni nosioci srpskog nasledja!

????? ????. 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

????? ????. 0205_whistling

??, ?? ???? ?????, ???? ??????????!

??? ?? ???? ???? ????? ? ???????? ???????? ?? ??????? ??????????? ???????,

?????? ?? ? ????? ???? ?? ??????? ? ?????????.

Подели на овим сајтовима

Ovde je Nikola doslo do omaske Srbi koji se izjasnjavaju tako u Crnoj gori jesu verni nosioci srpskog nasledja,ali Crnogorci sve zele samo to ne zele da budu.Znam zemljace da imas kuci crnogorsku drzavnu televiziju i ako je iole pratis sve ce ti biti jasno.Srbija se  tamo konstantno predstavlja kao kolonijalna sila koja je sa prvim svetskim ratom Crnu Goru unazadila i iskoriscavala.Ta televizija ne bi mogla sve to da emituje da nema ,,blagoslov" zvanicnog drzavnog vrha.Da ne govorim o priznavanju Kosova i milion sitnih drugih stvari koje se konstantno pakuju.Gde si to ti ustanovio onda da su Crnogorci verni nosioci srpskog nasledja,mozda Srbi iz Crne Gore da, ali ovi drugi nikako.

Ovim ne zelim da bilo kome spocitavam njegovo pravo na samoizjasnjavanje,ali nemojmo vise da sami sebe lazemo

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Гости

Brate meni je kum Crnogorac i dobio sam ime po Kralju Nikoli ! Njemu bas nije bilo milo sto su priznali Kosovo ali i Crna Gora ima pravo na svoje interese kao i Srbija ! Moj brate mi Srbi smo imali priliku da zaista budemo faktor ujedinjenja svih juznih slovena ! Od male Knezevine postali smo velika Kraljevina ali posao u koji smo se upustili nismo znali da odradimo kako treba ! Ja brate odnose medju narodima posmatram kao odnos coveka i zene i dok ima ljubavi ta veza traje a ako krene po zlu rastajemo se ali za rastanak su svakako oboje krivi svako u svojoj meri !Jednostavno nismo bili dorasli poslu integracije nase brace u istu drzavu ! Novo vino u mehove nove --- dolaze nove generacije koje ce mozda biti pametnije od nas a mi smo tu trenutno da pokusamo da im olaksamo posao

Подели на овим сајтовима

Apsolutno se slazem sa tobom da svako bira put za koji misli da je najbolji,ali i mi kao nacija moramo da dodjemo malo svesti.Kakva bre braca,(ovo se odnosi na novonastalu naciju).Mi smo braca sad kao sto smo braca sa Rumunima,Bugarima,Albancima i Makedoncima.Po idejnim tvorcima te nove nacije, oni i nisu Sloveni vec izvorni Iliri.Znaci negovati dobre komsijske odnose,jer komsiju ne mozes da biras,ali grljenje i ljubljenje hitno treba da se privodi kraju.

Sve ovo napisano se ne odnosi na Srbe i SPC u Crnoj Gori koji trpe veoma jak pritisak kako psihicki tako i materijalni, jer je asimilacija u novu naciju u punom zamahu i njima ova nasa drzava treba da se trudi da sto je vise moguce pomaze.

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Гости

e tu se slazemo da NASA DRZAVA TREBA DA POMAZE  a ne samo da to radi na recima pa posle kuku lele sto se neko odvaja ili nece vise da bude Srbin u nasem smislu poimanje nase nacije !

Tu se obojica slazemo to je ono sam reako da nismo bili dorasli trenutku a sada jos pokazujemo da nista iz toga nismo ni naucili

Подели на овим сајтовима

• Гости

Hrvati ipak grade autoput u Crnoj Gori

Odštampaj

Make font size smaller

Make font size default

Make font size larger

09. februar 2010. 18:15 > 18:16

Hrvatski konzorcijum "Konstruktor-IGH-Tehnika" zaključio je danas sa crnogorskom vladom posao izgradnje autoputa Bar-Boljare, u vrednosti 2,77 milijarde evra.

Crnogorska vlada potvrdila je da su poslednjeg dana roka za podnošenje bankarskih garancija dati dokumenti koji zadovoljavaju uslove tendera i omogućavaju sklapanje financijskih ugovora, preneli su hrvatski elektronski mediji.

Posao veka, ipak, nije postao fijasko veka, iako još pre koju sedmicu konzorcijum "Konstruktor-IGH-Tehnika" nije podneo bankarske garancije na ponudu za izgradnju autoputa, koja je s 2,77 milijardi evra i učešća Crne Gore s 1,74 milijarde evra bila najpovoljnija.

Vlada u Podgorici počela je pregovore s grčko-izraelskim konzorcijumom "Actor-HCH".

Hrvatski ministar finansija Ivan Šuker izjavio je pre dvadesetak dana da je tačno regulisano kome se i kako daju državne garancije i da ne bi bilo dobro kad bi bila davana privatnom sektoru.

Direktor IGH Jure Radić je rekao da su od ukupnog iznosa garancija bila u pitanju samo 124 miliona evra ulaznog kapitala, dodajući da ta firma ne traži državnu garanciju, već izvozni kredit.

Hrvatski konzorcijum imaće i koncesiju na autoput u trajanju od 30 godina.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Hrvati dobili posao u Crnoj Gori a koliko sam jos procitao gradice i kod Ulcinja prema Kosovu a posao su dobili braca Grci !  E evo najboljeg dokaza uspesnosti srpske diplomatije i ekonomije u najboljem slucaju Hrvati ce da plate nase radnike da guraju kolica sa peskom na tom putu da i mi neku crkavicu zaradimo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...